Jäsenmaksut 2017

Voit liittyä LOGYyn joko henkilöjäseneksi tai yritys/yhteisöjäseneksi.

Yritys/yhteisöjäsenmaksut

Yritys- ja yhteisöjäsenten jäsenmaksut menevät liikevaihdon (porrastetusti) tai organisaatiotyypin mukaan. Vuosimaksuun sisältyy aina jäsenedut 3-15 henkilölle, joista yksi on pääyhteyshenkilö ja loput nimettyjä henkilöitä. Pääyhteyshenkilö on organisaation ensisijainen kontakti LOGYn suuntaan. Lisäksi LOGYn juhlavuoden kunniaksi tarjoamme yritys- ja yhteisöjäsenillemme 1 ilmaisen osallistumisen seminaaritapahtumaan vuoden 2017 tarjonnastamme (pois lukien LOGY Conference)!

Yritys tai yhteisö, jonka liikevaihto yli 100 M€ 15 nimettyä henkilöä 2 100 €
Yritys tai yhteisö, jonka liikevaihto 20-100 M€  7 nimettyä henkilöä  1 330 €
Yritys tai yhteisö, jonka liikevaihto 1-20 M€  7 nimettyä henkilöä 690 €
Pienyritys, jonka liikevaihto alle 1 M€ 3 nimettyä henkilöä 350 €
Oppilaitos tai yleishyödyllinen yhteisö 3 nimettyä henkilöä 350 €

Nimettyjen henkilöiden perusmäärän (15, 7 tai 3) lisäksi yritykset / yhteisöt voivat nimetä lisähenkilöitä hintaan 110 € / hlö. Lisähenkilöt voivat muiden yritys- ja yhteisöjäsenten nimettyjen henkilöiden tavoin osallistua LOGYn foorumitoimintaan.

Lisäksi yritys- ja yhteisöjäsen voi tilata haluamalleen määrälle henkilöstöään Osto&Logistiikka-lehden sähköisen version jäsenmaksuunsa sisältyvänä.

Henkilöjäsenmaksut

Henkilöjäsen  70 € 
Opiskelijajäsen 10 €
Seniorijäsen 25 €
Aktiivipaketti 190 €

Henkilöjäsenillä on nyt mahdollisuus päästä mukaan foorumitoimintaan liittymällä LOGYn aktiivijäseneksi. Aktiivipaketti sisältää 3 maksutonta osallistumista jäsenillemme vapaavalintaisiin foorumitapahtumiin (Hankinta-, Kuljetus-, SCM- ja Sisälogistiikkafoorumit).

30.6. jälkeen liittyviltä yritys- ja yhteisöjäseniltä sekä henkilöjäseniltä (pl. opiskelija- ja seniorijäsen) veloitetaan puolet kuluvan vuoden jäsenmaksusta.

Jäsenmaksujemme suuruus määräytyy vuosittain syyskokouksen päätöksellä. Opiskelijajäsenyyden edellytyksenä on päätoiminen opiskelu. Pyydettäessä on esitettävä todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.