Hankintapäivät-kampanja julkishallinnon yhteisöille

LOGYn tapahtumat ja koulutukset antavat loistavat eväät osaamisen päivittämiseksi ja verkostojen luomiseksi!

LIITY 30.4. MENNESSÄ LOGYN YHTEISÖJÄSENEKSI JA PÄÄSET JULKISHALLINNON HANKINNAN JA LOGISTIIKAN PÄIVÄÄN 22.5. PUOLEEN HINTAAN!

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry pähkinänkuoressa:

LOGYllä on noin 330 yhteisöjäsentä ja yli 4250 henkilöjäsentä. Toimimme Suomessa toimitusketjun hallinnan, kuljetusten, hankinnan ja sisälogistiikan alalla ja visionamme on olla Suomen arvostetuin logistiikan ja hankinnan asiantuntijoiden verkosto. Tarjoamme jäsenillemme aina alan tuoreimman tiedon, hyödyllisimmät ideat ja arvokkaimmat kontaktit.

Foorumitoiminta

Foorumitapahtumamme ovat ammatillisesti eteenpäin vieviä niin toimitusketjun hallinnan, hankinnan, sisälogistiikan kuin kuljetustoimintojen johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille. Striimaamme kunkin foorumin osalta kaksi tapahtumaa vuodessa, jotka voi katsoa jälkikäteenkin tallenteina.

Foorumimme ovat siis Sisälogistiikka- / Kuljetus- / SCM- ja Hankinta-aiheiset, ja ne järjestävät pääkaupunkiseudulla yhteensä noin 30 miniseminaarin kaltaista tapahtumaa vuodessa. Foorumitapahtumiemme aiheita löydät esim. täältä ja oheisesta tiedostosta. YouTube-kanavaltamme löytyy pari esimerkkiä foorumitilaisuuksistamme viime syksyltä. 

Muut jäsenedut

Tarjoamme yhteisöjäsenillemme myös Best in Class-itsearviointityökalun, jonka avulla yritys saa syvemmän käsityksen oman hankintansa tilasta verrattuna muihin organisaatioihin.

Yhteisöjäsenten nimetyille henkilöille kuuluvat myös kaikki henkilöjäsenedut, kuten aluetoiminta, jota voitte tarkastella tarkemmin täällä (listaa päivitetään jatkuvasti).

Lisäksi jäsenyhteisöjemme nimetyt henkilöt saavat kukin Osto- ja Logistiikkalehden. Digitaalisen lehtemme jäsenyrityksemme saavat laittaa jakoon koko organisaatiossa

Näiden palvelumuotojen lisäksi yhteisöjäsenemme saavat alennusta kaikista maksullisista seminaareistamme ja koulutuksistamme – alennus kuuluu koko yhteisön henkilöstölle.

Lisätietoja jäsenyyksistä:

http://www.logy.fi/jasenyys.html
tai
Palvelupäällikkö Hanna van der Steen, p. 040 6588198 / hanna.vandersteen@logy.fi