WHO IS WHO

Tutustu jäseniimme! Nämä ammattilaiset ovat aktiivisesti mukana LOGYn toiminnassa. 


Minna Nurmisalo

Hankinnan ammattilainen - valikoimahallinta, epäsuorat hankinnat, kehitys- ja projektitehtävät

LOGYn toiminta on antanut paljon sisältöä ja uutta ajateltavaa juuri hankintojen osalta. Entisestään tiukemman taloustilanteen ja jatkuvan muutoksen keskellä hankinnat ovat nousseet yhä kasvavassa määrin merkittävämmäksi tuloksenteon osa-alueeksi. Siitä kaikki hankinnan parissa työskentelevät saamme olla ylpeän tyytyväisiä. LOGYn tilaisuuksissa on ollut raikasta vaihtaa ajatuksia hankintakollegoiden kanssa eri yritysten ja toimijoiden kesken. Mielipiteiden tuulettaminen ja uusien merkittävien ahaa-elämysten kokeminen on ollut antoisaa. Suurkiitokset kuuluu toiminnan järjestäjille monipuolisesta tilaisuus- ja tapahtumarepertuaarista, joka selkeästikin jatkuu myös 2015 vuoden puolella.

Sami Lallukka

Development Manager, Global Sourcing, Teleste Oyj

Olen viihtynyt LOGYn tilaisuuksien rennossa ja osallistavassa ilmapiirissä. Minulle eritoten hankintafoorumin työpajoissa ja roundtable tilaisuuksissa käydyt keskustelut ovat olleen uuden oppimisen ja inspiraation lähde omaan työhön. Tärkeänä olen kokenut myös kollegoiden vertaistuen ja mahdollisuuden verkostoitua.

Petri Hällfors

Purchasing Manager, Trafotek Oy

LOGYn jäsenyys on erinomainen tapa syventää omaa asiantuntijuutta sekä verkostoitua eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Jäsenyys antaa mahdollisuuden yritysvierailuihin, joissa saa syvällistä tietoa eri liiketoiminta-alueista ja logistiikan työtehtävistä. LOGY tarjoaa myös laajat logistiikan ja hankinnan koulutusmahdollisuudet.

KIINNOSTUITKO?

LOGY on kaikkien oston ja logistiikan alalla työskentelevien oma yhdistys.
Toivotammekin sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan LOGY ry:n toimintaan.

Lue lisää jäsenyydestä