LOGY / Koulutus

 

Lataa esite kevään 2015 tapahtumista ja ajankohdista (pdf)

Kysy lisää koulutuksistamme:

Lotte Manninen
koulutuspäällikkö
Puhelin 040 717 8242

Marjo Kuukasjärvi

markkinointipäällikkö
Puhelin 050 368 5862


Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)logy.fi

Kevään 2015 kurssit julkaistu!

"LOGYn kurssit ovat tarjonneet hyvin sisältöä ja uusia ideoita omaan työhön. On ollut hienoa huomata, että kouluttajan rautainen ammattitaito on noussut esiin ryhmästä nousseiden visaisten kysymysten kohdalla. Kaiken kaikkiaan koulutukset ovat olleet erittäin onnistuneita ja niitä suosittelee mielellään myös muille."

Pentti Nousiainen, Agnico-Eagle Finland Oy
 
Onko henkilöstönne teidän suurin voimavaranne? Entä onko teillä käytössänne alan viimeisin osaaminen ja ammattitaito? Me LOGYssä tarjoamme koulutuksia ja valmennuksia, jotka lisäävät oston ja logistiikan tietotaitoa ja osaamista. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä ja organisaatioita tehostamaan toimintaa ja parantamaan kilpailukykyä henkilöstön logistiikkaan ja ostoon liittyvää ammattitaitoa kehittämällä.

  "Saimme kaikille selkeän ja rakenteellisen näkemyksen kurssilla käsiteltyyn asiaan, käytännönläheiset caset auttoivat puolestaan soveltamaan opittua teoriaa. Minulle kurssin parhainta antia oli ehdottomasti vuorovaikutteisuus. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan LOGYn koulutustarjontaa. Taustalla on laaja osaaminen ja tarjonnassa kattava määrä kursseja, jotka mahdollistavat helposti siirtymisen osaamistasolta toiselle."

Antti Puustinen, Skanska Oy
Uudet koulutusohjelmat julkaistu!

LOGYn uudistetut hankinnan ja toimitusketjun hallinnan koulutusohjelmat ovat alan ammattilaisten kehittämät ja ne on rakennettu vastaamaan alan viimeisimpään osaamistarpeeseen. Kurssit sopivat eri organisaatiotasoilla hankinnan ja toimitusketjun hallinnan tehtävissä tai näihin työtehtäviin siirtymässä oleville henkilöille. Kaikki kurssimme ovat räätälöitävissä myös yritysvalmennuksiksi.Liity postituslistallemme
Kerro mistä aihealueista olet kiinnostunut, niin lähetämme sinulle sähköpostia, kun koulutus lähestyy. Liity postituslistalle tästä.

Tulevia koulutuksia:

Hankintojen johtaminen ja kehittäminen 26.11.2014 Rantasipi Airport Congress Center, Vantaa
Tuontikaupan perusteet 02.12.2014 Rantasipi Airport Congress Center, Vantaa
Oston sopimukset - Tee kerralla oikein! 04.12.2014 Rantasipi Airport Congress Center, Vantaa
Oston peruskurssi (3. osa) 09.12.2014 Rantasipi Airport Congress Center, Vantaa
Tuloksellinen neuvottelutaito 09.12.2014 Rantasipi Airport Congress Center, Vantaa
Bookmark and Share