Transform your Customer Experience

LOGY Conference on vuoden tärkein logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisten kohtaamispaikka Pohjois-Euroopassa. Seminaarilla on yli 30-vuotinen historia ja haluammekin joka vuosi nostaa rimaa ja tehdä tapahtumasta entistä paremman elämyksen - juuri sinulle! 

LOGY Conferencen vuoden 2018 teemana on Transform your Customer Experience! From Procurement to Delivery. Seminaarissa kuulet asiantuntevia puheenvuoroja asiakaskokemuksen parantamisesta yrityksiltä, jotka ovat edelläkävijöitä alallaan.

Asiakkaiden vaatimustaso kovenee jatkuvasti - miten yrityksesi vastaa haasteeseen? Kuinka toimitusketjun hallinnassa, hankinnoissa, kuljetuksissa, sisälogistiikassa parannetaan asiakaskokemusta? Entä ymmärretäänkö asiakaskokemuksen tuottama arvo yrityksen arvoketjussa?

Mukana on yli 500 osallistujaa ja lähes 200 yritystä. Muistat varmasti jo edellisvuosista huippupuhujamme kotimaasta ja ulkomailta sekä innostuneen tunnelman.

Tulevina viikkoina julkaisemme ohjelmaa - osta lippusi NYT edullisesti!  Varmista paikkasi ja nappaa liput täältä!

Early Bird hinnat  2.10.2017 - 30.11.2017

  • LOGY:n jäsen 695€ + alv + risteilypaketti (normaalihinnat 795 € + alv + risteilypaketti)
  • Ei jäsen 695€ + alv + risteilypaketti. (normaalihinnat 795 € + alv +risteilypaketti)

Huomatkaa: Early Bird hinnat eivät sisällä risteilypakettia.

  • Yhden hengen hytti 260€ per henkilö + alv 0%
  • Kahden hengen hytti 215€ per henkilö + alv 0%

Seminaarin näyttämönä 8.-9.2.2018 toimii edellisten vuosien tapaan Finlandia-talo ja Tallink Siljan risteilyalus. Lupauksemme sinulle on entistä laajempi kattaus alan huippunimiä.

 

Fiilistele tunnelmia aiemmilta vuosilta!

Lisätiedot:
Maria Tiilikainen
Tapahtumapäällikkö
Sähköposti: maria.tiilikainen@logy.fi
Puhelin: 050-3685862