Transform your Customer Experience

LOGY Conference on vuoden tärkein logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisten kohtaamispaikka Pohjois-Euroopassa. Seminaarilla on yli 30-vuotinen historia ja haluammekin joka vuosi nostaa rimaa ja tehdä tapahtumasta entistä paremman elämyksen - juuri sinulle! 

Mukana on yli 500 osallistujaa ja lähes 200 yritystä.Tule sinäkin mukaan nyt uskomattoman edullisella Blind Bird -lipuilla. Muistat varmasti jo edellisvuosista huippupuhujamme kotimaasta ja ulkomailta sekä innostuneen tunnelman. Julkaisemme ohjelman syksyllä, mutta teemme sinulle tarjouksen mistä et voi kieltäytyä - osta lippusi NYT huippuedullisesti Blind Birdinä.

Blind Bird hinnat:

  • LOGY:n jäsen 595€ + alv + risteilypaketti (normaalihinnat 795 € + alv + risteilypaketti)
  • Ei jäsen 695€ + alv + risteilypaketti. (normaalihinnat 795 € + alv +risteilypaketti)

Blind Bird hinnat eivät sisällä risteilypakettia. 

  • Yhden hengen hytti 260€ per henkilö + alv 0%
  • Kahden hengen hytti 215€ per henkilö + alv 0%

Seminaarin näyttämönä 8.-9.2.2018 toimii edellisten vuosien tapaan Finlandia-talo ja Tallink Siljan risteilyalus. Lupauksemme sinulle on entistä laajempi kattaus alan huippunimiä.

LOGY Conferencen vuoden 2018 teemana on Transform your Customer Experience! From Procurement to Delivery. Seminaarissa kuulet asiantuntevia puheenvuoroja asiakaskokemuksen parantamisesta yrityksiltä, jotka ovat edelläkävijöitä alallaan. Asiakkaiden vaatimustaso kovenee jatkuvasti - miten yrityksesi vastaa haasteeseen? Miten toimitusketjun hallinnassa, hankinnoissa, kuljetuksissa, sisälogistiikassa parannetaan asiakaskokemusta? Ymmärretäänkö asiakaskokemuksen tuottama arvo yrityksen arvoketjussa?

 

Varmista paikkasi ja nappaa liput täältä!

 

Fiilistele tunnelmia aiemmilta vuosilta!

Lisätiedot:
Maria Tiilikainen
Tapahtumapäällikkö
Sähköposti: maria.tiilikainen@logy.fi
Puhelin: 050-3685862