Transform your Customer Experience

LOGY Conference on vuoden tärkein logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisten kohtaamispaikka Pohjois-Euroopassa. Seminaarilla on yli 30-vuotinen historia ja haluammekin joka vuosi nostaa rimaa ja tehdä tapahtumasta entistä paremman elämyksen - juuri sinulle! 

Asiakkaiden vaatimustaso kovenee jatkuvasti – miten yrityksesi vastaa haasteeseen? Kuinka toimitusketjun hallinnassa, hankinnoissa, kuljetuksissa, sisälogistiikassa parannetaan asiakaskokemusta? Entä ymmärretäänkö asiakaskokemuksen tuottama arvo yrityksen arvoketjussa?

LOGY Conferencen vuoden 2018 teema on Transform your customer experience! From Procurement to Delivery. Logistiikan ja hankinnan vuoden huipputapahtumassa nähdään lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä eturivin asiantuntijoita, kuten DHL Global Forwardingin CEO EMEA Amadou Diallo, Würth Industrie Servicen Executive Vice President Rainer Bürkert, IBM Suomen toimitusjohtaja Mirva Antila, OP:n tuleva pääjohtaja Timo Ritakallio – ja monia muita!

>> Katso tapahtuman koko ohjelma tästä >>

Mukana on vuosittain yli 800 osallistujaa. Osta lippusi NYT!  Varmista paikkasi ja nappaa liput täältä!

LOGY:n jäsen 795 €  + alv + risteilypaketti (normaalihinnat 795 € + alv + risteilypaketti)

  • Ei jäsen 795 € + alv + risteilypaketti. (normaalihinnat 795 € + alv + risteilypaketti)
  • Yhden hengen hytti 260 € per henkilö + alv 0 %
  • Kahden hengen hytti 215 € per henkilö + alv 0 %

Seminaarin näyttämöinä 8.–9.2.2018 toimivat edellisten vuosien tapaan Finlandia-talo ja Tallink Siljan risteilyalus. Lupaamme sinulle entistäkin laajemman kattauksen alan huippunimiä.

 

Fiilistele tunnelmia aiemmilta vuosilta!

Lisätiedot:
Maria Tiilikainen
Tapahtumapäällikkö
Sähköposti: maria.tiilikainen@logy.fi
Puhelin: 050-3685862