Varmista paikkasi LOGY Conferencessa 2018 jo nyt!

Ilmoittautumalla mukaan 8.–9.2.2018 pidettävään LOGY Conferenceen varmistat oman paikkasi alan huippuseminaarissa. Tiedossa huippuohjelma ja kansainvälistä tunnelmaa!

Ilmoittaudu tästä

Koko Seminaari 8.-9.2018   795 euroa / hlö (+alv) + risteilypaketti. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset tarjoilut Finlandia-talolla sekä laivalla  
Vain 1. osa Finlandia-talolla 8.2.20187 695 euroa / hlö (+alv) + risteilypaketti. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset tarjoulut Finlandia-talolla

Vain 2. osa M/S Silja Europalla

390 euroa / hlö (+alv) + risteilypaketti. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset tarjoilut laivalla

Jäsenalennus:

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n henkilöjäsenet saavat 50 euron alennuksen seminaarin normaalihintaisesta osallistumismaksusta (alennusta ei saa Early Bird -hinnasta eikä risteilyn matka- ja tarjoilupaketista).

Etkö ole vielä LOGYn jäsen? Liity henkilöjäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä - pääset heti hyödyntämään jäsenetuja! Muistathan kertoa, että haluat liittyä LOGYn jäseneksi ilmoittautumislomakkeen lisätieto-kentässä. Jäsenyyden hinta vuodelle 2018 on 75 euroa henkilöjäseneltä.

Liittyessäsi samalla LOGYn jäseneksi - kokonaishinnat (seminaarin hinta + jäsenmaksu)

Risteilyn matka- ja tarjoilupaketti

1-hengen hytti 260 euroa / hlö
2-hengen hytti 215 euroa / hlö Mainitsethan ilmoittautumislomakkeessa kenen kanssa majoitut

Risteilypaketti sisältää majoituksen tasokkaassa ikkunallisessa tai ikkunattomassa hytissä sekä ohjelman mukaiset ruokailut seminaarin risteilyosuudella: yhteisillallinen, meriaamiainen ja buffet-lounas.

Laskutus

Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Peruutusmaksu on 120 euroa / hlö + alv. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 vuorokautta ennen tilaisuutta, perimme täyden osallistumismaksun. Seminaariosuuden osallistumisoikeuden voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.

Transform your customer experience!

LOGY Conference on vuoden tärkein logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisten kohtaamispaikka Pohjois-Euroopassa. Seminaarilla on yli 30-vuotinen historia ja haluammekin joka vuosi nostaa rimaa tehden tapahtumasta entistä paremman elämyksen - juuri sinulle! 

Mukana on vuosittain yli 800 osallistujaa ja lähes 200 yritystä.Tule sinäkin!

Seminaarin näyttämöinä 8.–9.2.2018 toimivat edellisten vuosien tapaan Finlandia-talo ja Tallink Siljan risteilyalus.

LOGY Conferencen vuoden 2018 teema on Transform your customer experience! From Procurement to Delivery. Logistiikan ja hankinnan vuoden huipputapahtumassa nähdään lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä eturivin asiantuntijoita, kuten DHL Global Forwardingin CEO EMEA Amadou Diallo, Würth Industrie Servicen Executive Vice President Rainer Bürkert, IBM Suomen toimitusjohtaja Mirva Antila, Ilmarisen tuleva toimitusjohtaja Timo Rintala – ja monia muita!

>> Katso tapahtuman koko ohjelma tästä >> 

Varmista paikkasi ja nappaa liput täältä!

 

Fiilistele tunnelmia vuodelta 2016!

Lisätiedot:
Maria Tiilikainen
Tapahtumapäällikkö
Sähköposti: maria.tiilikainen@logy.fi
Puhelin: 050-3685862