Pääyhteistyökumppanimme & Kumppanimme LOGY Conference 2018

Varmista paikkasi ja nappaa omat lippusi täältä!

Pääyhteistyökumppaninamme vuonna 2018

 

 

 

 

 

 

 

www.kinno.fi

Kouvola Innovation Oy on Kouvolan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö, jonka toiminnan tarkoituksena on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen. Parannamme yritystoiminnan edellytyksiä ja tuemme yritysten perustamista, sijoittumista, kehittymistä ja säilymistä Kouvolan seudulla.

Railgate Finland, Kouvola - China Express. Säännöllinen konttijunaliikenne Kouvolasta Kiinan Xi’aniin käynnistyi 10.11.2017.

Leanware Oy on sisälogistiikan konsultointi- ja ohjelmistotalo. Olemme toteuttaneet yli 150 varastokonsultointia, joiden keskeisin löydös on aina toimintamallien leanaus ja tehostaminen. Olemme tutkineet parhaat prosessit ja tunnemme varastoautomaation erittäin hyvin. Leanware on varastonhallintajärjestelmien (WMS) markkinajohtaja Suomessa.

https://www.leanware.fi/

Logicor on johtava logistiikka- ja varastokiinteistöjen vuokraamiseen sekä kehittämiseen ja omistamiseen erikoistunut yhtiö. Tarjoamme markkinoiden monipuolisimmat tavaravirtojen hallintaan suunnitellut toimitilat. Ymmärrämme erityisvaatimukset, joita asiakkaidemme liiketoiminta asettaa logistiikka- ja varastokiinteistöille.

http://www.logicor.fi/

OpusCapita enables organizations to sell, buy and pay quickly and securely, with a real-time view of their business. Over 3000 customers in over 100 countries use our source-to-pay, cash management and product information management solutions to connect, transact and grow. OpusCapita processes over 220 million electronic transactions annually on its Business Network, which includes almost 1 million organizations and over 11,000 financial institutions worldwide. OpusCapita is headquartered in Helsinki, Finland. Visit us at www.opuscapita.com

https://www.opuscapita.com/solutions/source-to-pay

 

 

 

OptiGroup auttaa yrityksiä parempaan tehokkuuteen ja tuottavuuteen tarjoamalla ratkaisuja varaston logistiikan ja kentällä liikkuvan henkilöstön hallintaan. 

Ratkaisumme perustuvat seuraaviin teknologioihin:

  •  Optiscan Abakus -ratkaisu
  •  Puheohjaus
  •  RFID
  •  Viivakoodit
  •  Tiedonkeruupäätteet
  •  Viivakoodinlukijat
  •  Tulostimet
  •  SOTI-laitehallinta

OptiCare™ -palvelut varmistavat projektin onnistumisen ja toimitetun ratkaisun tehokkaan hyödyntämisen.

http://www.optiscangroup.com/fi/ratkaisut

Yhteistyökumppanimme vuonna 2018

 

 

SSI Schäfer on logistiikan kokonaisratkaisuiden ja ohjelmistojen johtava toimittaja ja asiantuntija. Kehitämme innovatiivisia konsepteja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. Tule juttelemaan kanssamme, niin kerromme kuinka tehostaisimme teidän logistiikkaanne.

http://www.ssi-schaefer.com/fi-fi

 

 

Fleetlogis Oy on kotimainen yksityisomistuksessa oleva tietotekniikkayritys, joka tekee logistiikan tietojärjestelmiä pienistä ajoneuvoseurannan telematiikkaratkaisuista aina isoiksi kuljetusliikkeen toiminnanohjauksen ERP-järjestelmiksi. Toteutamme kokonaisratkaisut logistiikan tietojärjestelmiksi teollisuuteen, keskusliikkeisiin, kuljetusoperaattoreille ja –liikkeille. Teemme myös tietotekniikan konsultointia logistiikan eri alueille, myynti- ja toimistotietojärjestelmien yhdistämistä Fleetlogis ® järjestelmään ja tuotamme tietohallintopalvelut. Toimitamme logistiikan tietojärjestelmien vaatimat ajoneuvoseurantalaitteet, koodilukijat ja dataliikenneliittymät, sekä ratkaisut työajanseurantaan. Yritys on osa E-Bros yhtiöitä, joka tekee tietojärjestelmiä logistiikkaan, @-kauppaan ja varastonhallintaan.

http://www.fleetlogis.fi/

   

Helsingin Satama on Suomen ulkomaankaupan pääsatama. Sen vahvuuksia ovat tiheä linjaliikenne ja laaja vastasatamaverkosto sekä tuonnin ja viennin tasapaino. Tavaraliikenteen osalta Helsingin satama on erikoistunut kontti-, rekka- ja traileriliikenteeseen. Helsinki on myös maailmanluokassa merkittävä matkustajasatama. Helsingin Satama luo puitteet toiminnalle, ja erinomaisen lopputuloksen tarjoavat hyvät yhteistyökumppanimme. Helsingin Sataman palvelulupaus on olla tehokas, toimiva ja turvallinen.

http://www.portofhelsinki.fi/

Expak on valmisohjelma toimitusketjun tehostamiseen. Sen avulla myyt enemmän ja ostat vähemmän. Expak sisältää parhaat käytännöt kysynnän, tarjonnan ja varaston ohjaukseen. Se alentaa varaston määrää, parantaa toimitusvarmuutta sekä säästää työaikaa. Expak on käytössä yli sadalla yrityksellä teollisuudessa, tukkukaupassa ja verkkokaupassa.

www.expak.fi

Cloudia Oy on johtava hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin ohjelmisto- ja palveluyritys. Toimitamme moderneja, pilvipohjaisia ratkaisuja hankintaprosessin ja sopimuksenhallinnan sähköistämiseen ja toimittajahallintaan, sekä tarjoamme digitaalisen markkinapaikan ostajien ja myyjien verkostoitumiseen.

Asiakkainamme on kymmeniä tuhansia organisaatioita läpi toimialarajojen niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Cloudian toimittajarekisterissä on pelkästään Suomessa yli 50 000 sopimustoimittajaa, joiden hallinnointi mahdollistaa toimittajasuhteiden tehokkaan johtamisen.

http://www.cloudia.com/fi/

Consignor on ohjelmisto helppoon lähettämiseen ja eri kuljetusyhtiöiden vahvuuksien hyödyntämiseen. Sen toiminta yhdistää yrityksenne varaston ja asiakkaat; integroimalla Consignorin yrityksenne tilausjärjestelmään saatte käyttöönne maailman suurimman kuljetusliiketietokannan – kaikki tarvitsemanne osoitetarrat ja EDI-sanomayhteydet valmiina ja aina ajan tasalla.

http://www.consignor.fi/consignor-platform/tehokkuus/

Rastor on ainoa aidosti valtakunnallisesti toimiva koulutus- ja valmennusorganisaatio, jonka tavoitteena on parantaa työelämälähtöisten asiakasratkaisujensa avulla asiakkaan organisaation suorituskykyä. Rastorilla on myös tutkinto-oikeudet lähes 30 ammatti- ja erikoisammattitutkintoon. Rastor järjestää käytännönläheistä, joustavaa ja räätälöitävää koulutusta, joka suunnitellaan aina opiskelijan ja hänen organisaationsa nykyisten ja tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

http://www.rastor.fi/logistiikka-alan-koulutus

LogiApps-ohjelmisto hallitsee kuljetusliikkeen koko kuljetusprosessin tilausten vastaanottamisesta ajojärjestelyyn ja laskutukseen. Laskutustiedot siirtyvät rajapinnan kautta yli kymmeneen taloushallintaohjelmaan.

Kuljettajan Android-mobiilisovellus mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun toimiston ja kuljettajien välillä, tarjoaa navigoinnin sekä työtuntien kirjauksen. Automaattinen reittien optimointi sopii tilanteisiin, joissa päivän aikana reitillä on paljon pysähdyksiä. LogiAppsissa on myös ajoneuvojen GPS-seuranta sekä digipiirturin etäluku.

LogiApps-ohjelmisto on kehitetty kuljetusalan perheyrityksessä Silvasti Oy:ssä.

www.logiapps.fi

Scania on maailman johtavia kuljetusratkaisujen tarjoajia. Scania Suomi Oy maahantuo Scania kuorma-autot ja lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavat palvelut kestävän kehityksen kuljetuksiin. Yhteistyössä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa viemme kuljetuksia entistä ympäristöystävällisempään suuntaan.

https://www.scania.fi/

Kasva meidän kanssamme ja sijoitu Seinäjoelle! Myynnissä logistiikka- ja teollisuustontteja uudelta Roveksen alueelta pääradan varresta, Helsingin ja Oulun puolimatkan krouvista.

Seinäjoki on yksi Suomen nopeimmin kasvavia ja vetovoimaisimpia kaupunkeja, ja Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Me autamme yrityksiä kasvamaan sijoittumalla Seinäjoelle ja rakentamalla yhteistyötä yritysten kesken.

https://investseinajoki.fi/

Aika on kaikille yhteinen käsite. Me väitämme, että olemme mestareita taikomaan sitä lisää. Innovatiivisena tiedon ja tapahtuman sillanrakentajana sujuvoitamme työtapoja ja -menetelmiä. Erityisesti RFID-teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toteuttamisessa olemme tällä hetkellä Suomen edelläkävijöitä.

www.finn-id.fi

Procomp Solutions Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka erikoisosaamista ovat asiakkaiden kilpailukykyä parantavat työajanhallinnan ja logistiikan tietojärjestelmät sekä optimointi. Valmiiden ohjelmistotuotteiden lisäksi toimitamme asiakkaan erikoistarpeisiin suunniteltuja tietojärjestelmiä. Älykkäät suunnittelujärjestelmät ja tekoälyyn perustuva optimointi mullistavat työnteon suunnittelun ja resurssien käytön. Ratkaisuillamme saat nopeasti toteuttamiskelpoiset suunnitelmat jatkuvaan käyttöön.

https://procomp.fi/logistiikka/

   

Tallink Grupp on Itämeren alueen johtava matkustajaliikennevarustamo, joka tarjoaa korkealuokkaisia rahti- ja matkustajaliikennepalveluja. Monilukuinen laivastomme mahdollistaa laajan palvelutarjonnan sekä tiheän reittiverkoston. Jatkuvien investointien sekä laivaston uudistusohjelman ansiosta meillä on liikenteessä korkealuokkaisimpia risteilyaluksia Itämeren alueella.

www.tallinksilja.fi/cargo

    

The International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM) is the union of 48 National and Regional Purchasing Associations worldwide.Within this circle, about 250,000 Purchasing Professionals can be reached.

IFPSM facilitates the development and distribution of knowledge to elevate and advance the procurement profession, thus favorably impacting the standard of living of citizens worldwide through improved business practices.


The term procurement is taken to embrace purchasing, materials management, logistics, supply chain management and strategic sourcing.

http://www.ifpsm.org/

Since being founded in 2006, the company Supply Chain Media has generated a wealth of strategic yet practical knowledge by interviewing numerous supply chain directors, senior executives and managers. We share the resulting insights in print and digitally (for tablets) in our Dutch-language publication Supply Chain Magazine and in the English-language Supply Chain Movement, our magazine with a unique European focus. As firm believers in ‘less is more’, we don’t overwhelm our readership with hollow press releases. Instead, we filter the industry news for our readers and condense useful knowledge into practical selfassessments and checklists. Our 1-minute educational videos and 4-minute event vlogs are deliberately kept so short to hold the audience’s attention.

https://www.supplychainmedia.eu/

Olemme logistiikkayritysten markkinointiverkosto ja koko logistiikka-alan yhteistyöverkosto. Keskeiset tehtävämme ovat:1. Edistää jäsentemme toiminnan edellytyksiä ja parantaa logistiikka-alan kilpailukykyä 2. Markkinoida kansainvälisesti Suomen reittiä, logistista asemaa investointikohteena ja yritysten palveluja. Lanseeraamme tänä keväänä Finnhub.net logistiikan ostajien ja myyjien tarjouspyyntösovelluksen, joka on suunnattu ensisijaisesti vienti- ja tuontiyrityksille. Tarkoituksena on helpottaa logistiikkapalveluiden vertailua ja ostamista.

http://www.finnhub.fi/

Linnan Kehitys lisää Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua. Tehtävämme on hakea aktiivisesti uusia kasvun mahdollisuuksia kaupungille sekä yrityksille. Etsimme sijoittuvia yrityksiä ja helpotamme niiden sijoittumista ja investointeja tehokkaiden sijoittumispalveluiden avulla. Kehitämme kaupungissa toimivien yritysten liiketoimintaa sekä tuotamme yrityksille hyviä fyysisiä toimintaympäristöjä kehittämällä alueita ja kiinteistöjä sekä tarjoamalla toimitiloja.

www.linnan.fi

www.lehtipiste.fi

Lehtipiste Oy on suomalainen markkinointi- ja jakeluyritys, joka jakaa koti- ja ulkomaisten lehtien irtonumeroita, kirjoja, keräilytuotteita, karttoja sekä muita tuotteita yhteensä noin 5 800 päivittäistavara- ja erikoiskaupan myymälään. Jakelu tapahtuu 24/6 aamuöisin klo 04-09 välillä kaikkialla Suomessa. Yrityksen yhteistyökumppaneina on noin 440 suomalaista ja ulkomaista kustantajaa ja tavarantoimittajaa.

Postituspojat on osa Lehtipisteen toimintaa. Se tarjoaa varastointipalveluja focuksena pienten ja keskisuurten asiakkaiden
logistiikkaratkaisut. Nykyään varastopalveluiden focus on pitkälti verkkokaupaa harjoittavissa yrityksissä. 

Lehtipisteen omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

Aberdeen Standard Investments on yksi Euroopan suurimpia aktiivisia varainhoitajia. Hallinnoitavat varat ovat yhteensä yli 645 miljardia euroa (09/2017). Palvelemme asiakkaitamme 50 toimipisteessä ympäri maailman. Suomesta käsin hallinnoimme kiinteistörahastoja, joiden sijoittajat ovat pääsääntöisesti eläkeyhtiöitä ja muita instituutioita. Rahastojemme omistamissa kiinteistöissä toimii vuokralaisina laaja joukko suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Täällä vuokrauksesta ja kiinteistöjen hallinnoista vastaa yli 20 ammattilaisen tiimi.

Lisätiedot:

Maria Tiilikainen
Tapahtumapäällikkö
Sähköposti: maria.tiilikainen@logy.fi
Puhelin: 050-368 5862