Pääyhteistyökumppanimme & Kumppanimme LOGY Conference 2018

Varmista paikkasi ja nappaa omat lippusi täältä!

Pääyhteistyökumppaninamme vuonna 2018

 

 

 

 

 

Kouvola Innovation Oy on Kouvolan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö, jonka toiminnan tarkoituksena on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen. Parannamme yritystoiminnan edellytyksiä ja tuemme yritysten perustamista, sijoittumista, kehittymistä ja säilymistä Kouvolan seudulla.

Railgate Finland, Kouvola - China Express, säännöllinen konttijunaliikenne Kouvolasta -Kiinaan avautuu marraskuussa 2017.

Leanware Oy on sisälogistiikan konsultointi- ja ohjelmistotalo. Olemme toteuttaneet yli 150 varastokonsultointia, joiden keskeisin löydös on aina toimintamallien leanaus ja tehostaminen. Olemme tutkineet parhaat prosessit ja tunnemme varastoautomaation erittäin hyvin. Leanware on varastonhallintajärjestelmien markkinajohtaja Suomessa.

Logicor Oy on Suomen suurin logistiikka- ja tuotantokiinteistöjen omistamiseen, vuokraamiseen ja kehittämiseen erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Tarjoamme markkinoiden monipuolisimmat tavaravirtojen hallintaan suunnitellut toimitilat. Ymmärrämme erityisvaatimukset, joita asiakkaidemme liiketoiminta asettaa logistiikka- ja varastokiinteistöille.

OpusCapita auttaa yrityksiä myymään, ostamaan ja maksamaan tehokkaammin. Palvelumme mahdollistavat paremman näkyvyyden ja hallinnan yrityksen osto-, hankinta- ja talousprosesseihin. Sähköistämme ja automatisoimme hankintaan, maksamiseen, laskujen käsittelyyn, kassanhallintaan sekä rahoitukseen liittyviä prosesseja. Käsittelemme vuosittain yli 8000 asiakkaan 600 miljoonaa transaktiota yli 100 maassa. Vuonna 1984 perustetun OpusCapitan pääkonttori on
Helsingissä

 

 

Yhteistyökumppanimme vuonna 2018

 

SSI Schäfer on logistiikan kokonaisratkaisuiden ja ohjelmistojen johtava toimittaja ja asiantuntija. Kehitämme innovatiivisia konsepteja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. Tule juttelemaan kanssamme, niin kerromme kuinka tehostaisimme teidän logistiikkaanne.

Expak on valmisohjelma toimitusketjun tehostamiseen. Sen avulla myyt enemmän ja ostat vähemmän. Expak sisältää parhaat käytännöt kysynnän, tarjonnan ja varaston ohjaukseen. Se alentaa varaston määrää, parantaa toimitusvarmuutta sekä säästää työaikaa. Expak on käytössä yli sadalla yrityksellä teollisuudessa, tukkukaupassa ja verkkokaupassa.

Cloudia Oy on johtava hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin ohjelmisto- ja palveluyritys. Toimitamme moderneja, pilvipohjaisia ratkaisuja hankintaprosessin ja sopimuksenhallinnan sähköistämiseen ja toimittajahallintaan, sekä tarjoamme digitaalisen markkinapaikan ostajien ja myyjien verkostoitumiseen.

Asiakkainamme on kymmeniä tuhansia organisaatioita läpi toimialarajojen niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Cloudian toimittajarekisterissä on pelkästään Suomessa yli 50 000 sopimustoimittajaa, joiden hallinnointi mahdollistaa toimittajasuhteiden tehokkaan johtamisen.

Consignor on ohjelmisto helppoon lähettämiseen ja eri kuljetusyhtiöiden vahvuuksien hyödyntämiseen. Sen toiminta yhdistää yrityksenne varaston ja asiakkaat; integroimalla Consignorin yrityksenne tilausjärjestelmään saatte käyttöönne maailman suurimman kuljetusliiketietokannan – kaikki tarvitsemanne osoitetarrat ja EDI-sanomayhteydet valmiina ja aina ajan tasalla.

Rastor on ainoa aidosti valtakunnallisesti toimiva koulutus- ja valmennusorganisaatio, jonka tavoitteena on parantaa työelämälähtöisten asiakasratkaisujensa avulla asiakkaan organisaation suorituskykyä. Rastorilla on myös tutkinto-oikeudet lähes 30 ammatti- ja erikoisammattitutkintoon. Rastor järjestää käytännönläheistä, joustavaa ja räätälöitävää koulutusta, joka suunnitellaan aina opiskelijan ja hänen organisaationsa nykyisten ja tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

LogiApps-ohjelmisto hallitsee kuljetusliikkeen koko kuljetusprosessin tilausten vastaanottamisesta ajojärjestelyyn ja laskutukseen. Laskutustiedot siirtyvät rajapinnan kautta yli kymmeneen taloushallintaohjelmaan.

Kuljettajan Android-mobiilisovellus mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun toimiston ja kuljettajien välillä, tarjoaa navigoinnin sekä työtuntien kirjauksen. Automaattinen reittien optimointi sopii tilanteisiin, joissa päivän aikana reitillä on paljon pysähdyksiä. LogiAppsissa on myös ajoneuvojen GPS-seuranta sekä digipiirturin etäluku.

LogiApps-ohjelmisto on kehitetty kuljetusalan perheyrityksessä Silvasti Oy:ssä.

Kasva meidän kanssamme ja sijoitu Seinäjoelle! Myynnissä logistiikka- ja teollisuustontteja uudelta Roveksen alueelta pääradan varresta, Helsingin ja Oulun puolimatkan krouvista.

Seinäjoki on yksi Suomen nopeimmin kasvavia ja vetovoimaisimpia kaupunkeja, ja Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Me autamme yrityksiä kasvamaan sijoittumalla Seinäjoelle ja rakentamalla yhteistyötä yritysten kesken.

Aika on kaikille yhteinen käsite. Me väitämme, että olemme mestareita taikomaan sitä lisää. Innovatiivisena tiedon ja tapahtuman sillanrakentajana sujuvoitamme työtapoja ja -menetelmiä. Erityisesti RFID-teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toteuttamisessa olemme tällä hetkellä Suomen edelläkävijöitä.

Tule kumppaniksi ja... Transform your customer experience!

Kiinnostaako kumppanuus LOGY Conferencessa 2018?  Viimeisiä kumppanuuksia viedään, ole nopea!

LOGY Conference on vuoden tärkein logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisten kohtaamispaikka Pohjois-Euroopassa. Seminaarilla on yli 30-vuotinen historia ja haluammekin joka vuosi nostaa rimaa tehden tapahtumasta entistä paremman elämyksen - juuri sinulle!

Mukana on jo yli 500 osallistujaa ja lähes 200 yritystä.Tule sinäkin!

Seminaarin näyttämönä 8.-9.2.2018 toimii edellisten vuosien tapaan Finlandia-talo ja Tallink Siljan risteilyalus. Lupauksemme sinulle on entistä laajempi ja kansainvälisempi kattaus alan huippunimiä.

LOGY Conferencen vuoden 2018 teemana on Transform your Customer experience! From Procurement to Delivery. Seminaarissa kuulet asiantuntevia ja silmiä avaavia puheenvuoroja toimitusketjun hallinnasta, hankinnoista, kuljetuksista, sisälogistiikasta sekä muusta logistiikasta eri toimialojen näkökulmasta.

Lisätiedot:
Maria Tiilikainen
Tapahtumapäällikkö
Sähköposti: maria.tiilikainen@logy.fi
Puhelin: 050-368 5862