Peter Nyman

Peter Nyman on kokenut yritystapahtumien juontaja ja seminaarien moderaattori. Hän on journalisti, uutisankkuri ja viestintäammattilainen, joka myös valmentaa kolmella kielellä. Lisäksi hän tarjoaa media- ja esiintymiskonsultointia ja kirjoittaa kolumneja. Nyman on työskennellyt MTV3:nuutisankkurina syksystä 2010. Hän tuli useimmille suomalaisille tutuksi TV1:n Uutisvuodon kautta.

Taru Lindeman

Taru Lindeman toimii omistajuuden ja hallitustyöskentelyn kehittämiseen erikoistuneen Boardman Oy:n
toimitusjohtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut yli kymmenen vuotta logistiikkaan ja toimitusketjun hallintaan erikoistuneena liikkeenjohdon konsulttina. Hän on kokenut liikkeenjohdon valmentaja ja on toiminut lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien ja seminaarien ohjelmajohtaja ja moderaattorina.

Olli-Pekka Heinonen, Opetushallituksen pääjohtaja

Olli-Pekka Heinonen aloitti uuden Opetushallituksen pääjohtajana vuoden 2017 alusta. Tätä ennen hän toimi valtiosihteerinä valtiovarain-, opetus- ja kulttuuri-, sisä- ja ulkoasiainministeriössä.

Pekka Soini, CEO, Business Finland,

Mr Pekka Soini was appointed the Director General, CEO, of Business Finland from the position of Director General at Tekes. Prior to his position at Tekes, Pekka headed Corporate Development Office (CDO) at Nokia Siemens Networks (NSN) and was a Country Director for Finland and a member of the Executive Management Team. He has also headed NSN Strategy and Business Development.

Soili Mäkinen, CIO, Cargotec

Soili Mäkinen (KTM) on Cargotecin tietohallintojohtaja ja digitaalisen liiketoiminnan kehitysjohtaja sekä Cargotecin johtoryhmän jäsen. Hän on ollut Cargotecin palveluksessa vuodesta 2006 ja toiminut sitä ennen MacGregorin tietohallintojohtajana. Soili vastaa Cargotecin tietohallinnosta ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä.

Simo Säynevirta, VP, ABB

Simo Säynevirta (DI) johtaa ABB Oy:n digitalisaatiokehitystä. Hän on ollut yrityksen palveluksessa yli 25 vuotta, kattaen laajan kirjon alueita teollisen internetin ohjelmistoalustojen kehityksestä teknologian sovelluksiin valmistavassa teollisuudessa, energiajärjestelmissä ja rakennetussa ympäristössä.

Mark Baxa, Board Chair, CSCMP and President & CEO of FerniaCreek LLC

Mark is the 2019 CSCMP Chairman of the Board-Elect (Council of Supply Chain Management Professionals), a 7000+ member supply chain organization and is co-lead & instructor for St. Louis University’s Global Supply Chain & Trade Compliance Certificate Program within the Center of Excellence. Mark has over 35 years of leadership experience having worked previously for the Monsanto, Upjohn and ELM companies.

Olli-Pekka Juhantila

Olli-Pekka Juhantila on Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n hallituksen puheenjohtaja.
Hänellä on laaja kokemus sekä teollisuuden että julkishallinnon hankinnan ja logistiikan johto- ja
asiantuntijatehtävistä useissa organisaatioissa, kuten Nokia, Cargotec, Cencorp, UPM ja Merivoimat

Antti Suorsa Head of Indirect Sourcing and Sourcing Development, Paulig Group

Suorsa on kokenut uuden sukupolven hankintajohtaja. Hänellä on vahva kokemus prosessien kehittämisestä, tiiminhallinnasta, strategian luomisesta ja toteutuksesta. Suorsa toimi myös syyskuussa järjestetyn IFPSM World Summitin juontajana.

Alexander Stubb varapääjohtaja, Euroopan investointipankki

Stubb on toiminut Euroopan investointipankin varapääjohtajana elokuusta 2017 alkaen. Aiemmin hän on toiminut mm. pääministerinä, valtiovarainministerinä, ulkoministerinä, kauppa- ja Eurooppa -ministerinä sekä Euroopan parlamentin jäsenenä. vuosina 2004-2008

Markus Sontheimer Schenker AG, Member of the Board of Management (CIO/CDO)

Sonthaimer on ollut DB Schenkerin Chief Information Officer (CiO) vuodesta 2015 ja Chief Digital Officer (CDO) vuodesta 2016 lähtien. Hän vastaa IT:stä ja digitalisaatiosta. Sontheimerilla on laaja kokemus eri yrityksistä kuten mm. Daimler AG, Mercedes Benz ja Deutche Bank.

Terhi Luomala henkilöstöjohtaja, Inex Partners

Luomala on toiminut S-ryhmän logistiikkayhtiö Inex Partners Oy:n henkilöstöjohtajana vuodesta 2007 lähtien. Aikaisemmin hän on toiminut henkilöstö- ja työmarkkinatehtävissä. Inex Partners on äskettäin ottanut käyttöön uuden automatisoidun päivittäistavaralogistiikkakeskuksen.

Paul Bessems CEO, Weconet Blockchain Technologies

Bessems on yrittäjä ja kansainvälisen tason puhuja, joka on kirjoittanut yli 10 kirjaa johtamisesta. Bessemsillä on yli 25 vuoden kokemus organisaatioiden suunnittelusta ja kehittämisestä. Bessems on lohkoketjujen organisoinnin asiantuntija ja toimii strategisen tason neuvonantajana.

Klaus Strahmann Senior Executive Vice President, deugro Group

Strahmannilla on laaja ja monipuolinen kokemus globaaleista huolinta- ja logistiikkaprojekteista. deugro Groupin palveluksessa hän on toiminut noin 25 vuotta. deugro Groupilla hänen vastuulleen kuuluu noin 70 toimistoa 40 eri maassa.

Teemu Arina teknologia-asiantuntija

Arina on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, somen, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin.

Mario Schulz Director, Supply Operations Germany Outotec

Schulz on toiminut Outotecilla vuodesta 2011. Nykyisessä roolissaan hän vastaa Outotecin Saksan toimitusketjujen toimivuudesta johtaen paikallisia hankinta- ja logistiikkapäälliköitä. Hänellä on laaja kokemus yhtiön logistiikan kehittämisestä.

Antti Kojola Business Development Director, Gartner Finland

Kojola on vastannut toimitusketjusta teollisuudessa, konsultoinut ja kouluttanut miten "end to end" -toimitusketjuja uudistetaan sekä opastanut yrityksiä uuden teknologian hyödyntämiseen. Gartnerilla Kojola on kahden mielenkiinnon kohteensa (SC & IT) polttopisteessä.

PEKKA AALTONEN toimitusjohtaja, Logistiikkayritysten Liitto ry

Aaltosella on 30 vuoden kokemus logistiikan tehtävistä tutkimuksessa, innovaatioissa, koulutuksessa, järjestötoiminnassa ja valtionhallinnossa. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. LVM:ssä ja VTT:llä.