LOGY Conference kiittää - Thank you

Vuoden 2016 tapahtuma on onnistuneesti takanapäin, tavataan taas vuonna 2017! Näin osallistujamme kuvasivat kuluneen vuoden tapahtumaa:

Oletko kuullut LOGY Conferencesta?

Tapahtuma on vuoden tärkein logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisten kohtaamispaikka Pohjois-Euroopassa. Seminaarilla on yli 30-vuotinen historia ja joka vuosi haluamme nostaa rimaa ja tehdä sinulle entistä paremman tapahtuman. Tilaisuus järjestetään tulevana vuonna Finlandia-talolla ja Tallink Siljan risteilyaluksella 11.-12.2.2016.

Lupauksemme sinulle on entistä laajempi ja kansainvälisempi kattaus alan huippunimiä taas tulevana vuonna.Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi! Seminaarin ohjelmaan pääset tutustumaan ohjelma-välilehdeltä tai klikkaamalla tästä.

Tutustu ohjelmaan

Ilmoittaudu mukaan

Nämä yritykset jo mukana!

 

Logistiikkaseminaarin tarina jatkuu

Seminaarissa kuulet asiantuntevia ja silmiä avaavia puheenvuoroja toimitusketjun hallinnasta, hankinnoista, kuljetuksista, materiaalinkäsittelystä ja varastoinnista sekä muusta logistiikasta eri toimialojen näkökulmasta.


Alan paras tapaamisfoorumi, jossa haluan olla mukana

Heikki Kovanen, Kovanen Yhtiöt Oy

Kollegatkin aikanaan kertoivat, että Logistiikkaseminaari on alan paras tapaamisfoorumi ja vuosien kokemus on osoittanut kuulopuheet todeksi. LOGY Conference on merkitty kalenteriin vuoden vakiotapahtumana, jota ei jätetä väliin mistään hinnasta.

Ajankohtaisuuden lisäksi seminaarin tulee tarjota  kontakteja ja verkostoja. Erityisesti osallistujien profiili erottaa tämän tapahtuman muista seminaareista. Suosittelen LOGY Conferencea ehdottomasti kaikille logistiikka-alan päättäjille, jotka haluavat pysyä ajan hermolla ja kasvattaa omia verkostojaan.