"Ajan ollessa kortilla LOGY Conferencen erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet ja uudet kontaktit ovat kullan arvoisia"

Yli 300 yritystä, päättäjät yhdessä paikassa, logistiikka- ja hankinta-alan arvokkaimmat kontaktit - missä?

LOGY Conferencessa 11.-12.2.2016. He ovat jo mukana, tule sinäkin!


Platinakumppaneina mukana

Logicor

Logicor on Suomen suurin logistiikka- ja tuotantokiinteistöjen omistamiseen, vuokraamiseen ja kehittämiseen erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Tarjoamme markkinoiden monipuolisimmat tilaratkaisut tavaravirtojen hallintaan. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan toimitiloille asettamat vaatimukset ja ratkaisemme kunkin tilatarpeen yksilöllisesti muokkaamalla olemassa olevista tiloistamme sopivat tai rakennuttamalla kokonaan uudet tilat. Asiat hoituvat kanssamme nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Lue lisää
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Lahden kaupunkiseudun keskeinen sijainti kasvavien markkinoiden läheisyydessä, kustannustehokas ympäristö sekä vahvat yritysverkostot ja osaamiskärjet, muotoilu- ja ympäristöosaaminen, tekevät Lahden seudusta erittäin houkuttelevan toimintaympäristön yrityksille. Seutu tarjoaa ihanteellisen logistisen sijainnin - 2 tunnin säteellä asuu yli puolet suomalaisista ja 3 tunnin säteellä yli 10 miljoonaa ihmistä. Viihtyisä ja vihreä asuinympäristö, vilkas yrityselämä sekä monipuoliset opiskelu- ja harrastusmahdollisuudet houkuttavat toimijoita Lahden seudulle.

Lue lisää

Kultakumppaneina mukana

Akaa Point

Akaa Pointin Yritysalue sijaitsee Valtateiden 3 ja 9 kainalossa, Tampereen eteläisellä logistiikka-alueella.
Vahva kaava on jo valmiina ja mahdollistaa joustavan maankäytön. Välittömässä läheisyydessä on Toijalan järjestelyratapiha. Alueella on osaavaa työvoimaa palvelukseenne.
“Peli on avattu, mikä on teidän siirtonne? Haasta meidät.” –projektipäällikkö Kristiina Salo.

Lue lisää
GEODIS Freight Forwarding

GEODIS Freight Forwarding on osa kansainvälistä Geodis-konsernia, jonka omistaa Ranskan rautatiet SNCF. Olemme Euroopan neljänneksi suurin logistiikkayhtiö, sekä yksi johtavista alamme toimijoista maailmassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme lento- ja merirahdissa, sekä palveluvarastoinnissa. Yksi toimintamme keskeisiä arvoja on innovatiivisuus. Asiakkaamme arvostavatkin meissä erityisesti kehittynyttä seurantajärjestelmäämme, raportointivalmiuksiamme, sekä panostustamme asiakaspalveluun.

Lue lisää
Finncontainers Oy

Finncontainers on 20 vuotta vanha perheyhtiö, jonka logistiikkapalveluihin kuuluvat uusien ja käytettyjen konttien myynti, vuokraus, varustelu sekä kuljetusjärjestelyt. Toiminnassa on mukana jo toinen sukupolvi. Yrityksen perustaja Sarianne Reinikkala on Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja ja Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Vuosaaren satamassa Helsingissä, jossa on myös konttivarikko ja varusteluhalli. Konttivarastot sijaitsevat eri puolilla Suomea.

Lue lisää
Helsingin Satama

Helsingin Satama on Suomen ulkomaankaupan pääsatama. Sen vahvuuksia ovat tiheä linjaliikenne ja laaja vastasatamaverkosto sekä tuonnin ja viennin tasapaino. Helsingin satama on erikoistunut kontti-, rekka- ja traileriliikenteeseen. Helsingin Satama luo puitteet toiminnalle, ja erinomaisen lopputuloksen tarjoavat hyvät yhteistyökumppanimme. Helsingin Sataman palvelulupaus on olla tehokas, toimiva ja turvallinen.

Lue lisää
Intolog – suomalaista sisälogistiikkaa

Intolog -ketju on valtakunnallinen sisälogistiikan ammattilainen, jonka muodostavat kahdeksan jäsenyritystä tarjoten vahvasti paikallisen edustuksen ympäri Suomen. Paikalliseen palveluun kuuluu mm. myyntinäyttely, noutovarasto ja asennus. Intolog -ketju on voimakkaasti verkostoitunut eli oikea asiantuntija löytyy aina joko ketjun piiristä tai yhteistyökumppaneiden kuten tuotteiden valmistajien piiristä. Sisälogistiikan ammattilaisena Intolog on palveluksessasi, kun suunnittelet ja toteutat tavaran ja materiaalien vastaanottoa, tunnistamista, hyllytystä, keräilyä, yhdistelyä, pakkaamista, lähetystä sekä materiaalien siirtoa. Varasto, työpiste tai -ympäristö – Intolog auttaa hyödyntämään neliöt ja kuutiot kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

Lue lisää
Pirkanmaan Portti

Pirkanmaan Portti on monipuolinen yritysalue Valkeakoskella, Suomen kasvukäytävän varrella, maan talouskasvun ytimessä. Pirkanmaan Portissa on 300 hehtaaria joustavasti kaavoitettua yritysaluetta, joka mahdollistaa myös erittäin suuret tonttikoot. Alue soveltuu erittäin hyvin tilaa tarvitseville logistiikka-alan yrityksille ja teollisuudelle, jolle logistinen sijainti on merkittävä.

Lue lisää
SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER on maailman johtava varastointi- ja logistiikkajärjestelmien toimittaja. Sen tarjoamia palveluja ovat mm. monipuolisten varastojärjestelmien suunnittelu ja varastojen varustaminen yrityksen oman tuotannon tuotteilla sekä kattavien logistiikkaprojektien toteutus pääurakoitsijana. Yhtiön kaikki toiminnot ja osaaminen on ryhmitetty yhden SSI SCHÄFER -brändinimen alle. Tämä muodostaa perustan markkinoiden vaatimusten mukaisten varastointijärjestelmien kehittämiselle ja kokonaisratkaisujen tuottamiselle erilaisten toimialojen logistisiin tarpeisiin.

Lue lisää

Hopeakumppaneina mukana

Citywork Oy

Asiakkaamme maksavat mieluiten tuloksista kuin tunneista. CITYWORK tuottaa työnteon tuloksia parantavia henkilöstöpalveluratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden osaamiseen, motivaatioon ja palkitsemismalleihin. Citywork erottuu kilpailijoistaan Tunneista tuloksiin -toimintamallilla, joka keskittyy tekemään tulosta asiakkaalle. Vuonna 2015 työllistimme 2349 palkansaajaa ja liikevaihtomme oli yli 23 M€. Olemme 12 suurimman henkilöstöpalvelualanyrityksen joukossa.

Lue lisää
Finn-ID

Työnohjauksen ja logistiikan digitalisoija - Finn-ID
Vuonna 1986 perustettu Finn-ID Oy on alan markkinajohtaja ja vahvana mobiilisovellusten osaajana tunnustettu luottokumppani. Yhtiömme liikevaihto on noin yhdeksän miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee 50 alan innokasta ammattilaista. Tarjoamme asiakkaillemme työnohjaukseen ja logistiikkaan ratkaisuja, joilla lisätään läpinäkyvyyttä, luotettavuutta ja tuottavuutta. Erityisen iloisia olemme siitä, että uudet työtavat ja -menetelmät helpottavat konkreettisesti asiakkaidemme arkea ja tuovat iloa joka päiväiseen tekemiseen. Olemme onnellisia ja ylpeitä siitä, että saamme rakentaa Suomeen entistä parempia työpaikkoja - yhdessä asiakasyritystemme kanssa.

Lue lisää
Fleetlogis®

Fleetlogis® toimittaa telematiikan ja logistiikan tietojärjestelmiä kaikentyyppisiin kuljetuksiin ja toimitusketjuihin. Erikoisosaamistamme ovat reaaliaikaiset toimitusseurannat, mobiilisovellukset, työnohjaus- ja –valvonta, integraatiot mm. palkkahallintoon ja muihin toimiston taustajärjestelmiin. Toimitamme myös tarvittavat laitteet, dataliittymät, asennamme ne käyttövalmiksi sekä huolehdimme koulutuksesta, ylläpidosta ja huolloista.

Lue lisää
HUB logistics Oy

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkailleen toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilaisia on kokonaisuudessaan 500+ henkilöä, liikevaihtomme on 37 miljoonaa euroa ja toimipisteitä meillä on 19 kpl Suomessa, Saksassa, Virossa ja Venäjällä. Lue lisää yrityksestämme osoitteessa www.hub.fi

Lue lisää
Leanware Oy

Olemme vuoden logistiikkayritys 2015. Tiesitkö, että jokaisessa yrityksessä piilee hukka? Se syö yritysten resursseja, minkä vuoksi kilpailukyky ja kannattavuus heikkenevät. Me tunnistamme asiakkaan prosessit ja löydämme hukan. Suunnittelemme tehokkaamman prosessin ja mahdollistamme sen käytännössä. Ydinosaamistamme on mahdollistaa tehokkaampi prosessi rakentamalla liiketoimintakriittisiä tietojärjestelmiä, jotka ohjaavat saumattomasti ja helppokäyttöisesti asiakkaan prosessia.

Lue lisää
Paetronics

Suomalainen Paetronics Oy valmistaa ja myy ajoneuvoelektroniikan laitteita sekä niitä hyödyntäviä pilvipalveluja, jotka auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaa ja vähentämään kuluja. Vahvuutenamme on vuosien varrella kehittynyt erikoisosaaminen ajoneuvotekniikan tietoväylistä, sekä oma tuotekehitys ideasta valmiisen tuotteeseen asti. Tuotteitamme käyttävät muun muassa kansainväliset kuljetusyritykset sekä posti- ja poliisilaitokset.

Lue lisää
Tallink Silja

Tallink Silja Oy on osa Tallink-konsernia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa ja Tampereella sekä tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä.

Lue lisää

Start-up kumppaneina mukana

CoReorient Oy / PiggyBaggy-tavarakimppakyyti

CoReorient Oy on pieni yritys, jolla on suuret tavoitteet. Haluamme kehittää yhteiskunnasta kestävämpää ja tehokkaampaa auttamalla niin kansalaisia, yrityksiä kuin yhteisöjäkin suhtautumaan uudella tavalla arkisiin toimiinsa. PiggyBaggy.com on CoReorient Oy:n kehittämä tavaroiden kimppakyytipalvelu, jossa ihmiset kuljettavat toisilleen tavaroita työ- ja asiointimatkojensa ohessa. Tämä säästää aikaa, vaivaa ja ympäristöä.

Lue lisää
LogiApps

LogiApps-toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa kuljetusten suunnittelusta vastaavalle henkilölle useita hyödyllisiä työkaluja mm. reittien optimointiin, ajojärjestelyyn ja ajoneuvojen seurantaan liittyen. Kuljettajan mobiilisovellus mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun toimiston ja kuljettajien välillä, tarjoaa navigoinnin sekä helpottaa työtuntien kirjaamista. Toiminnanohjausjärjestelmä on käytössä hyvin monenlaisissa kuljetusliikkeissä sekä maansiirto- ja nosturiliikkeissä.

Lue lisää