Tule mukaan alueelliseen toimintaan

Yhdistyksellä on kaksitoista aluetta ja kaikki jäsenemme kuuluvat automaattisesti osoitetietojaan vastaavaan lähimpään alueeseen.

Alueet järjestävät yhdistyksen jäsenten ammatillista osaamista ja verkostoitumista edistäviä yritysvierailuja, kontakti- ja esitelmätilaisuuksia sekä retkiä ja matkoja. Niihin voi osallistua yli aluerajojen. Osallistujamäärältään rajoitetuissa tapahtumissa ensisijaisia osallistujia ovat järjestävän alueen jäsenet. Tilaisuudet ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Alueet voivat kertoa muille logylaisille menneistä tapahtumista LOGYn eri kanavissa. Voit lähettää raportin tapahtumastasi täällä.

Alueet kannustavat tahoillaan oston ja logistiikan tutkimusta. Myös alan tunnettuuden vahvistaminen on alueissa esillä, useat alueet antavat tunnustusta alueen ja alansa asioissa aktiivisesti vaikuttaneille henkilöille ja yrityksille tai organisaatioille.

Tulevia aluetapahtumia

LOGY Golf 2019 Paikka: Vanajanlinna Golf & Country Club, Vanajanlinnantie 485, 13300 Harviala, Hämeenlinna Aika: 17.5.2019 8:30 - 15:00
Paikka: Vanajanlinna Golf & Country Club, Vanajanlinnantie 485, 13300 Harviala, Hämeenlinna
Aika: 17.5.2019 8:30 - 15:00

Lue lisää