Hankintafoorumi

Hankintafoorumi on vahva vaikuttaja suomalaisen hankintaosaamisen kehittämisessä ja jäsentensä kilpailukyvyn edistämisessä. Asiantuntijaverkoston tavoitteena on nostaa hankinnan osaaminen Suomessa kansainväliselle huipputasolle. Hankintafoorumi on vahvasti kehittämässä myös alan koulutusta. Yhteistyötä tehdään useiden oppilaitosten sekä muiden suomalaista hankintaan liittyvää osaamista ja käytäntöjä kehittävien tahojen kanssa.

Mukanaolo hankintafoorumin toiminnassa tuo jäsenille mm. mahdollisuuden verkostoitua ja saada konkreettisia ratkaisuja hankintojen johtamiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Katso tästä lisäperusteita, miksi hankintafoorumin toiminnassa kannattaa olla mukana! Käy tutustumassa myös hankintafoorumin esittelykalvoihin.

Tutustu myös hankintafoorumin luomaan hankinnan kehittämistyökaluun Best in Class. www.bestinclass.fi

Johtoryhmä 2018

Antti Suorsa (PJ), Telia

 


Tiina Ekholm (vara pj.), Vantaan hankintakeskus

 

 
 


Petteri Nisonen, Paulig 

"Olen valmistutunut aikanaan tuotantotalouden diplomi-insinööriksi Lappeenrannan teknillisestä korkeakoulusta ja ajautunut melko pian sen jälkeen mielenkiintoiseen hankinnan maailmaan. Olen toiminut vuodesta 1997 erilaisissa hankinnan operatiivisissa ja strategisissa tehtävissä sekä suoran että epäsuoran hankinnan puolella. Hankinnan työurani olen tehnyt Nokialla, Fiskarsilla, Pauligilla ja keväästä 2018 alkaen Fazerilla."


 

Sari Hakkarainen, Lantmännen Unibake

"Omaan laaja-alaisen kokemuksen hankintojen johtamisesta ja kehittämisestä eri toimialoilta. Digitaalinen murros, johtajuus ja jatkuva parantaminen on lähellä sydäntäni. Hankintafoorumin johtoryhmän lisäksi toimin LOGYn hallituksen varapuheenjohtajana."


Simon Indola, (HF JORYn Senior Advisor)

 


Mika Lahti, ValueSource Partners


Jukka Lehtelä, Fiskars

"Olen Jukka Lehtelä ja työni on tällä hetkellä Fiskarsin VP Global Sourcingin. Taustani on hankinnoissa, kuten strateginen hankinta, toimitusketjun optimointi ja johtaminen sekä globaali toiminnanhallinta. Olen työskennellyt monilla teollisuudenaloilla, kuten telekommunikaatio, valmistus, elintarvike ja kulutus tuotteet. Työni ovat vieneet minut ympäri maailmaa lyhyempiä ja pidempiä oleskelua varten, mikä antaa minulle mahdollisuuden arvostaa monikansallisten tiimien monimuotoisuutta ja maailmantalouden hyötyä.”


 Ismo Ojanen, Beaufort Marketing Procurement

 


Maria Aartela, Finnair

"Olen työskennellyt hankinnan parissa viimeiset 17 vuotta, suorissa sekä epäsuorissa hankinnoissa, useammassa eri maassa ja eri rooleissa. Viimeiset 4.5 vuotta olen työskennellyt Finnairin hankinnoissa ja sitä ennen mm. Nokian hankinnoissa 12 vuotta. Hankinnan kehittäminen on lähellä sydäntäni ja kutsun mukaan Hankintafoorumin johtoryhmään otin vastaan tästäkin syystä erittäin mielelläni."


 Pekka Heikkilä, Outotec

"Tällä hetkellä johdan globaalia projektihankintatoimea Outotecilla. Teknis-kaupallinen hankintanäkemykseni on kehittynyt  aikaisemmissa työtehtävissäni hankinnan, myynnin, teknisen asiakaspalvelun ja tuotekehityksen parissa Suomessa ja ulkomailla."


Tuukka Kulha, Neste


Susanna Närvänen, HanselJohanna Pakkanen, OrionHankintafoorumin alla toimii aktiivisia asiantuntijatiimejä:

Epäsuorat hankinnat 

Epäsuorien hankintojen parhaiden käytäntöjen ja työkalujen jakaminen

Tiiminvetäjä: Minna Kekkonen , Fazer

Julkiset hankinnat

Edistää julkisten hankintojen toteuttamista Suomessa mahdollisimman tehokkaasti ja sujuvasti

Tiiminvetäjä: Tiina Ekholm, Vantaan Kaupunki

ICT-hankinnat

ICT- hankintojen parhaiden käytäntöjen ja työkalujen jakaminen

Tiiminvetäjä: Iina Haatainen, Finnair 

Markkinointihankintaryhmä

Markkinointihankinnan tunnetuksi tekeminen ja alan profiilin nosto

Tiiminvetäjä: Ismo Ojanen, Beaufort Marketing Procurement

Vastuulliset hankinnat

Vastuullisuuden merkityksen edistäminen hankintojen lisäarvon tuottajana

Tiiminvetäjä: Timo Állen, Paulig

Kiinnostaako Hankintafoorumin toiminta? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Peltola Jussi
Jussi Peltola
Palvelupäällikkö

Sisälogistiikka- ja hankintafoorumitoiminta, foorumitapahtumat, nuorisotoiminta sekä jäsenpalvelut

Sähköposti: whffv.crygbyn@ybtl.sv
Puhelin: 040 7799753