Juha-Pekka Niemi

Juha-Pekka Niemi

Traffic Manager, Thermo & Specialities, DHL Freight

Logistiikan ja kuljetuksen osaaja auttamaan sinua urasi alkumetreillä

Juha-Pekka on työskennellyt logistiikan ja kuljettamisen parissa lähes 15 vuotta. Hänen erikoisosaamisalaansa ovat lämpösäädellyt kuljetukset, mutta muutkin kansainväliset kuljetukset ja huolinta sisältyvät vahvasti Juha-Pekan kokemuskenttään.

Tämä logistiikan ja kuljetuksen ammattilainen on kartuttanut työkokemustaan sekä suurissa että pienissä yrityksissä uransa varrella ja viimeiset seitsemän vuotta yhdessä maailman suurimmista logistiikka-alan yrityksistä palkka- sekä tulosvastuullisena esimiehenä.

Tällä hetkellä hän johtaa kahta tiimiä työkseen. Juha-Pekka kuuluu yrityksen jatkuvaan kehittämiseen erikoistuneeseen asiantuntijatiimiin ja työkaluina toimivat Lean ja six sigma. Tiimi avustaa talon eri liikentoimintayksiköitä prosessien kehittämisessä ja hankkeiden läpiviemisessä.

Töiden ohella Juha-Pekka on opiskellut mm. myyntiä ja toimitusketjun johtamista. Mentorointi on puolestaan tullut tutuksi kansainvälisessä mentor-ohjelmassa aktorin roolissa ulkomaisen mentorin ohjauksessa.

Aktoriksi?

Juha-Pekka voi auttaa sinua, tulevaa logistiikka-alan ammattilaista, joka olet urasi alkupuolella saavuttamaan omat lähitavoitteesi. Parhaiten mentorointi saadaan toimimaan pk-seudulla tai eteläisessä Suomessa.