Näyttelyt

Yhdistys on vahvasti mukana kolmessa eri näyttelytapahtumassa.

Logistiikka - Kuljetus

Aika: viimeisin Logistiikka-Kuljetus järjestettiin 11.-13.6.2015
Paikka: Messukeskus, Helsinki

Tapahtuma on kansainvälisen logistiikan verkottumispaikka. Messuilla logistiikkapalvelun sekä logistiikkaketjun kaluston tarjoajat ja tarvitsijat tapaavat toisensa. LOGY on Logistiikka - Kuljetus -näyttelyn toimeksiantajana yhdessä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n kanssa. Näyttelyn järjestäjänä toimii Suomen Messut.

LOGY järjestää foorumiatapahtumia (hankinta, SCM, kuljetus sekä varasto- ja materiaalinkäsittely) osana näyttelyn ohjelmaa.

Näyttelypaikoista alennus
LOGYn yritys/yhteisöjäsenet saavat alennusta näytteillepaikoista, muista siis mainita jäsenyydestänne varausta tehdessäsi.

Alihankinta 2016

Aika: 27.-29.9.2016
Paikka: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Tampere

LOGY osallistuu vuosittain Tampereella järjestettäville alihankinnan ammattimessuille Tampereen Messujen yhteistyökumppanina. Messut ovat Euroopan toiseksi suurin teollisuuden alihankinnan tapahtuma kävijämäärällä mitattuna.

Logistiikka 2016

Aika: 13.–15.9.2016
Paikka: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Tampere

Toimiva logistiikka on kilpailuetu. Logistiikka-messut näyttävät miten.

Logistiikka-messut järjestetään Tampereella 13.–15.9.2016 yhdessä EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messujen sekä Työterveyspäivien kanssa. Materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisille tarkoitetut Logistiikka-messut järjestetään Tampereella jo kolmatta kertaa. Suomen merkittävin alan messutapahtuma, esittelee sisälogistiikkaa ja siihen läheisesti liittyviä logistiikka- ja varastointipalveluja.