Tapahtuman kuvaus

Hankintapäivät 2019

Paikka: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus,
Aika: 27.03.2019 09:00 - 28.03.2019 17:00

Hankintapäivät on maksuton hankintatapahtuma julkisen sektorin ammattilaisille. Tapahtuman pääteemat ovat hoiva, kiinteistötekniikka, it, toimitilat, infra sekä laki ja konsultointi. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa laadukasta ohjelmaa loistavalla sijainnilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa ja sen järjestäjinä toimivat Tampereen Nuorkauppakamari ja Tampereen Messut Oy.

Hankintapäivät ja LOGY palkitsevat Vuoden 2019 Julkisten hankintojen kehittäjän

Hankintapäivillä jaetaan vuoden Julkisten hankintojen kehittäjä -tunnustus. Se myönnetään nyt ensimmäistä kertaa vaikuttavimman hankkeen tehneelle kunnalle tai muulle julkiselle yhteisölle. Ilmoita oma kuntasi tai yhteisösi kilpailuun vapaamuotoisella hakemuksella! Hakemuksen voi lähettää 5.3.2019 mennessä osoitteeseen yhdistys@logy.fi. Lisätietoja tunnustuksesta voit katsoa tästä.

”Julkiset hankinnat ovat Suomessa vuositasolla yli 30 miljardia euroa. Hankinnoilla on suuri merkitys julkisen sektorin tuottavuuteen. Sen vuoksi haluamme antaa tunnustuksen yhteisölle, joka on kehittänyt hankintaansa ja lisännyt siten toimintansa tuottavuutta. Toivomme, että tätä kautta myös muut yhteisöt innostuvat tekemään saman”, kommentoi uutta tunnustusta LOGYn Hankintafoorumin Julkisten hankintojen tiimin vetäjä Susanna Närvänen, Hanselin, Suomen valtion omistaman yhteishankintayhtiön, kategoriajohtaja.

Laadukasta ohjelmaa miniseminaarin muodossa

LOGYn julkisiin hankintoihin liittyvä miniseminaari järjestetään Hankintapäivien ensimmäisenä messupäivänä, keskiviikkona 27.3. klo 10.30–12.30 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Ohjelmassa tarkastellaan julkisia hankintoja johtamisnäkökulmasta. Näkökulma on kansallisestikin tärkeä, sillä Euroopan komissio korostaa, että jäsenvaltioiden tulisi kehittää ja ammattimaistaa julkishallinnon hankintatoimeaan.

Hankintapäivien kanssa samaan aikaan eli 27.–28.3. järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa sekä julkiselle että yksityiselle sektorille painottuvat Finnclean PRO-, Sportec-, Gymtec- ja Welltec-tapahtumat.

Hankintapäivät