Tapahtuman kuvaus

LOGY Etelä: Yritysvierailu St1 ja Neot

Paikka: St1, Purotie 1, 00380 Helsinki
Aika: 21.3.2019 13:00 - 16:00

     

Parin vuosikymmenen aikana St1 on kehittynyt suomalaisesta huoltoasemaketjusta pohjoismaiseksi energiakonserniksi, jonka visiona on olla johtava CO₂-hyvän energian tuottaja ja myyjä. St1 on koko historiansa ajan säilyttänyt yrittäjämäisen liiketoimintamallin, samoin kuin intohimon nähdä ja tehdä asioita uudella tavalla. St1 toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

NEOT Group harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa

Suuret pohjoismaiset huoltamoketjut St1, ABC ja Shell saavat polttoaineensa NEOT:lta, NEOT toimittaa vuosittain n. 7 miljardia litraa liikennepolttonesteitä n. 2000 asemalle, jälleenmyyjien kautta polttoöljyä sadoille tuhansille kodeille ja yrityksille sekä merkittäviä määriä polttoaineita laivoihin ja ilmailuun. NEOT Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 5 miljardia euroa. Emoyhtiön NEOT Oy:n omistavat SOK ja St1 Nordic Oy.

Iltapäivän aikataulu

Tapaaminen ST1, Purotie 1, 00380 Helsinki, isäntänä Tero Saarno, vierailijat ohjataan tullessa 3. kerrokseen, jossa sisääntulon proceduurit.

Iltapäivän aiheina

  • Teknologiainnovaatiot joiden parissa St1 työskentelee tällä hetkellä
  • Kiertotalous ja ilmastonmuutos
  • Kansainvälisyys ja yhteistyön kehittäminen läpi toimitusketjun

Esiintyjinä ovat mm. Tero Saarno (production manager ST1 Deep Heat Ltd), Ida-Kaisa Kemppi (tuote- ja ilmastokysymykset) ja Heikki Hiiros (logistiikkapäällikkö).

Sitovat ilmoittautumiset oheisen linkin kautta 10.3.2019 mennessä.

Mukaan mahtuu max 30 henkilöä, vahvistetut nimilistat toimitetaan etukäteen järjestäjien tietoon.

Meillä on tiukka aikataulu, saavuthan ajoissa paikalle.

Lämpimästi tervetuloa, mahtava tilaisuus kuulla erittäin innovatiivisesta maailmasta polttonesteiden, energiatuottajan ja näiden hankinnan näkövinkkelistä.

Energisin terveisin,

LOGY Etelä johtoryhmän psta Mia Jyrkänkallio

puh. 046-920 7798