Tapahtuman kuvaus

LOGY Pohjois-Suomi: Urapolkuja logistiikan ja hankinnan parissa 6.4.2018

Paikka: Tellus Stage, Tellus Innovation Arena, Oulun Yliopisto, 1, Oulu, Erkki Koiso-Kanttilan katu, 90570
Aika: 06.04.2018 12:15 - 14:30

Tervetuloa mukaan LOGY Pohjois-Suomen ura-aiheiseen tapahtumaan!

Hankinnan ja logistiikan työtehtäviä globaalissa organisaatiossa

Piritta Wunsch-Laine, Manager, Operation Support, Nokia Oyj

Piritalla on parikymmentä vuotta kokemusta logistiikasta, operatiivisesta hankinnasta ja toimitusketjuista. Tällä hetkellä hän työskentelee organisaation kehitystehtävissä useiden projektien ja toimitusketjun optimoinnin parissa. Innostunut strategiasta, Leanistä, toimitusketjuista ja verkostoitumisesta.

Kauppatieteiden opinnoista tapahtumajärjestysbisnekseen

Anna Tiensyrjä, toimitusjohtaja, Pohjois-Suomen Messut ry

Anna valmistui maisteriksi Oulun yliopiston kauppakorkeakoulusta vuonna 2012. Työkokemusta Annalla on kansainvälisen kaupan tehtävistä eri yrityksissä ja tapahtumapäällikkönä LOGY ry:ssä. Nyt vuoden ajan Anna on luotsannut perinteikästä oululaista messujärjestäjäorganisaatiota. Minkälaisia valmiuksia kauppatieteen opinnot ovat tuoneet työuralle? Minkälaista logistiikkaa messujen järjestämiseen liittyy?

Vastavalmistunut kauppatieteiden maisteri ostajana tietoliikennealalla:
Anu Koivisto, Ostaja, Nokia Oyj

Anu valmistui viime kesänä taloustieteen maisteriohjelmasta Oulun yliopiston kauppakorkeakoulusta. Ostajan työ Nokialla tuli tutuksi jo opintojen aikana, ja lokakuusta alkaen Anu on toiminut tehtävässään vakituisessa työsuhteessa. Minkälaisia valmiuksia kauppatieteiden ja taloustieteiden opinnot toivat ostajan töihin? Mitä opiskelussa kannattaisi huomioida työelämän tarpeita ajatellen?

Mukaan alan suurimpaan verkostoon! LOGY:n alue- ja nuorisotoiminta


Hanna Jukuri, opiskelija, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu & Timo Pohjosenperä, tohtorikoulutettava, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu. LOGYn Pohjois-Suomen alueen puheenjohtaja.

Hanna opiskelee ensimmäistä vuotta Markkinoinnin kansainvälisessä maisteriohjelmassa. Mm. LOGY Conference –tilaisuudessa Finlandia-talolla Hanna toimi projektiryhmän jäsenenä. Kuinka LOGY tarjoaa mahdollisuuksia verkostoitumiseen oston, logistiikan ja toimitusketjun hallinnan ammattilaisten kanssa?

Virallisen osuuden jälkeen on ”After School”, jonka aikana on mahdollista verkostoitua kuohuviinilasillisen äärellä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätiedot tapahtumasta: Timo Pohjosenperä, timo.pohjosenpera AT oulu.fi tai yhdistys@logy.fi