Tapahtuman kuvaus

SCM-foorumin tapahtuma: Digitaalinen toimitusketju (Huom. myös striimimahdollisuus!)

Paikka: Metropolia, Myyrmäen kampus, Leiritie 1, 01600 Vantaa
Aika: 5.10.2018 9:00 - 12:00

Tervetuloa SCM-foorumin tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Metropolian kanssa, Metropolian Myyrmäen kampuksella. Tapahtumaan voi osallistua myös striimin kautta.

Ohjelmassamme:

Kaupallisen tuotetiedon välitys toimitusketjussa, haasteet ja ratkaisut

  • Miten kaupallisen tuotetiedon hallintaa, välitystä ja jakelua voidaan tehostaa
  • Millaisia haasteita toimitusketjun eri vaiheissa olevat organisaatiot kohtaavat ja millaisia ratkaisuja näihin on tarjolla

Janne CostianderSenior Consultant, Canter Oy

Toimitusketjujen läpinäkyvyys

  • Lohkoketjut tuovat täysin uudenlaisia mahdollisuuksia toimitusketjun läpinäkyvyyteen. Esityksessä käydään läpi konkreettisia esimerkkejä siitä, mitenkä lohkoketjuilla ja läpinäyvyydellä yritykset voivat saada tehokkuutta kuljetuksiin ja tuotantoon.

Timo Koskinen, CTO, IBM Finland

Digitaalinen tuote ja toimitusketju 

  • E-kirjojen ja äänikirjojen myynti on kääntänyt koko kustannusalan nousuun monien vuosien laskun jälkeen. Ei riitä, että on digitalinen tuote, vaan tarvitaan myös keinot jaella ja myydä digitaalisia tuotteita. Jos ei ole jakeluteitä, ei synny valikoimaa. Jos ei ole valikoimaa, ei synny jakeluteitä.
  • Esityksessä käydään läpi digitaalisen toimitusketjun rakentamisen haasteita ja sitä kuinka lopulta haasteita on saatu käännettyä onnistumisiksi.

Kirsi Lehto, Business Development Manager, Bonnier Books

Paneeli: Tulevaisuuden toimitusketjut

Paneelissa mukana alustajien lisäksi Jarmo Toivanen, Tuotantotalouden koulutusohjelman lehtori, Metropolia. Paneelin vetäjänä toimii Kirsi Lehto.

Lisätiedot:

Hanna van der Steen, palvelupäällikkö LOGY ry, p. 040 6588198, hanna.vandersteen@logy.fi