Tapahtuman kuvaus Ohjelma Puhujat

SCM-päivä

Paikka: Niemi Center, Veturitie 13 H, Helsinki
Aika: 17.11.2016 8:30 - 18:00

Suosittu SCM-päivä jälleen 17.11 - ilmoittaudu mukaan, vielä ehtii!

LOGYn toimitusketjun hallinnan tapahtuma, SCM-päivä, pidetään tänä vuonna 17.11. Seminaarin pääteemana on tänä vuonna toimitusketjun digitalisoituminen.

Päivän puheenvuorot jakaantuvat aamupäivän Internet of Things ja iltapäivän Sales & Operations Planning teemojen alle.
Tule kuuntelemaan uusinta tietoa digitalisaatiosta, analytiikasta ja integroidun liiketoiminnan suunnittelusta!

Nähdään SCM-päivässä!

"Osallistun SCM-päivään, koska haluan kuulla viimeisimmistä trendeistä sekä alan kovimpien osaajien työkaluista nykypäivän haasteisiin toimitusketjun hallinnassa. Suomessa harvoin päästään kuulemaan näin laadukkaita puhujia." Jyrki Ristinen, Logistiikkapäällikkö, Oy Medifon Ab

Tapahtuman ohjelma

Seminaarin juontaa Sami Sarpola, Senior Manager, Business Process Design, Nokia Technologies

Seminaarin yläteemana on tänä vuonna digitaalinen toimitusketju ja alateemoina kuinka pilvipalvelut ja IoT muuttavat uutta tietoketjua, kuinka Big dataa voidaan parhaiten hyödyntää ja kuinka integroitu liiketoiminnan suunnittelu ja edistynyt analytiikka hyödyttävät toimitusketjua.

Ohjelma on julkaistu. Päivän aikana tulette kuulemaan seitsemän mielenkiintoista puheenvuoroa erityyppisistä organisaatioista. Saammeko esitellä:

Capitalizing IoT –From data to customer value
Juha Pankakosken tilalla:
Ilkka Blomqvist, Tuoteryhmäpäällikkö – Digitaaliset Palvelut, Konecranes Oyj

Edistynyt analytiikka toimitusketjun hallinnassa
Kim Vuori, Lead Business Consultant, Business & IT Transformation at Tieto

KEY NOTE: ”Palat järjestykseen – tulevaisuuden toimitusketjun informaatio- ja sovellusarkkitehtuuri”
Kari Pietiläinen, Senior Solution Advisor, SAP

Case Neste: S&OP:n haasteet ja mahdollisuudet prosessiteollisuudessa
Sami Oja, Vice President, Supply Chain Management, Neste Oyj

S&OP Muutoksen johtaminen
Nina Tuomikangas, Director, Strategy & Development Vaasan Fresh Bakery Cluster

Päivittäistavarakaupan toimitusketjun digitalisointi
Peter Klenberg, Johtaja, ICT ja liiketoiminnan kehitys, Tuko Logistics Osuuskunta

Kuka omistaa tai kenen pitäisi omistaa S&OP?
Antti Kojola, Business Development Director, Gartner Finland Oy

LOGYn After Work Party
Verkostoitumista, kuohuviinit, cocktailpalat ja Finlandia Vodka Global Master Mixologistin, Pekka Pellisen tasting, jossa kuullaan suomalaisesta vodkasta ja kotibaarimestarin perusteista

Puhujat

Ilkka Blomqvist
Tuoteryhmäpäällikkö – Digitaaliset Palvelut, Konecranes Oyj

Ilkka Blomqvist vastaa Konecranes huoltoliiketoiminnan digitaalisista palvelutuotteista, jotka ovat erityisesti Konecranesin asiakkaille näkyvä uusimmista IoT-ratkaisuista osana laajempaa teollisen internetin strategiaa. Digitaalisilla palveluilla tarkoitetaan esimerkiksi etävalvonnan ja huollon toiminnanohjausjärjestelmän tuottaman datan visualisoimista asiakkaalle uuden asiakasrajapinnan kautta. Nämä palvelut ovat nousseet tärkeäksi erottautumistekijäksi perinteisten huoltopalveluiden ohella.

Ennen nykyistä tuotevastuuta Ilkka on toiminut erilaisissa tehtävissä Konecranesin tietojärjestelmien harmonisointiprojekteissa, kehittäen mm. asiakasraportointi- ja analytiikkaratkaisuja.

Kim Vuori
Lead Consultant, Manufacturing Industry Consulting, Tieto Business and IT Transformation

Kim Vuorella on lähes 20 vuoden kokemus toimitusketjujen konsultoinnista ja hän on tukenut lukuisia yrityksiä näiden toimitusketjujen kehityshankkeissa. Tällä hetkellä hän toimii konsulttina Tiedon valmistavan teollisuuden toimialakonsultoinnissa auttaen alan yrityksiä navigoimaan digitalisaation aiheuttamassa liiketoimintamurroksessa. Hänen erityinen kiinnostuksen kohteensa on IT:n hyödyntäminen toimitusketjujen kehittämisessä.

Kari Pietiläinen
Senior Solution Advisor, SAP

Kari Pietiläinen on tehnyt 25 vuoden uran toimitusketjun hallinnan, toiminnanohjauksen sekä niitä tukevien tietojärjestelmien kanssa. Hän on ollut rakentamassa mm. Nokian kehuttua toimitusketjun hallintaa 2000 luvun alussa. Kari on innostunut uuden teknologian tuomista mahdollisuuksista ja suunnittelee SAP:n asiakkaiden kanssa tulevaisuuden toimitusketjun informaatio- ja sovellusarkkitehtuureja.

Sami Oja
Vice President, Supply Chain Management, Neste Oyj

Sami Oja johtaa toimitusketjun ohjausta ja toimii johtoryhmän jäsenenä Nesteen Öljytuotteiden liiketoiminta-alueella. Sami on tehnyt pitkän uran Nesteen kansainvälisen öljykaupan tehtävissä. Uran varrella on kertynyt moninaisia vastuita uusien liiketoimintojen perustamisesta ja biopolttoaineista kansainvälisen myynnin ja öljykaupan johtamiseen ja nyt toimitusketjun ohjauksen johtamiseen.

“Markkinoiden avaaminen uusille tuotteille, start-up liiketoiminnan kasvattaminen teolliseen mittakaavaan, sekä kansainvälisen kaupallisen organisaation johtaminen ovat olleet palkitsevia mahdollisuuksia ja antaneet paljon henkilökohtaiselle kehittymiselleni. Kuitenkin end to end toimitusketjun johtaminen on tuonut vielä uusia näkökulmia ja avannut silmiä päätöksenteon monimutkaisuudelle liiketoimminnassa, jossa kohtaavat öljymarkkina ja prosessiteollisuus. Esityksessäni SCM-päivässä tuon esille edellä mainittuja oppeja.”

Nina Tuomikangas
Director, Strategy & Development Vaasan Fresh Bakery Cluster

Nina Tuomikangas on vastannut tämän vuoden alusta Vaasan Oy:n strategia- ja kehitystoiminnoista. Aiemmin hän on toiminut toimitusketjun eri tehtävissä Vaasan Oy:ssä sekä Fazer Makeisissa, esim. projektitoiminnan, S&OP-prosessin, myynnin- ja tuotannonsuunnittelun kehittämisessä ja johtamisessa. Nina tekee parhaillaan väitöskirjaa S&OP-prosessista Aalto yliopistossa. Hänen suuria kiinnostuksen kohteita ovat muutoksenjohtaminen ja organisaation osallistaminen, workshopien fasilitointi sekä projektien ja portfolion johtaminen.

Peter Klenberg
Johtaja, ICT ja liiketoiminnan kehitys, Tuko Logistics Osuuskunta

Peter Klenberg on Tuko Logisticsin ICT:stä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja ja yhtiön johtoryhmän jäsen. Kehitysjohtajan tehtävässään Peter on vastannut mm. palveluiden kehittämisestä kulutuskysynnän ennustamiseen ja automatisoituun täydennystilaustoimintaan. Peterillä on pitkä ja laaja kokemus ict:n, logistiikan ja päivittäistavarakaupan aloilla kehitys ja liiketoiminnan johtotehtävissä.

Antti Kojola
Business Development Director, Gartner Finland Oy

Antti Kojola on vastannut toimitusketjusta teollisuudessa, konsultoinut ja kouluttanut miten end to end toimitusketjuja uudistetaan sekä opastanut yrityksiä uuden teknologian hyödyntämiseen. Nyt Gartnerilla Antti on kahden mielenkiinnon kohteensa (SC & IT) polttopisteessä.

Ilmoittaudu tästä

Osallistumismaksu:

  • LOGYn jäsenet 390€ +alv.
  • ei-jäsenet 490€+alv.

Kiinnostaako tapahtuman yhteistyökumppanuus?

Ota yhteyttä:
Tanja Tulonen
puh. +358 50 371 0517
tanja.tulonen@logy.fi

Peruutusehdot

Lataa esite:

Saanko esitellä yhteistyökumppanimme tapahtumassa: