Koulutuspaikkamme


LOGYn koulutukset järjestetään pääsääntöisesti Cumulus Resort Airport Congress Centerissä Vantaalla. Maaliskuussa 2010 Vantaan Aviapolikseen avattu kokouskeskus Cumulus Resort Airport Congress Center edustaa maamme ehdotonta parhaimmistoa modernilla sisustuksellaan sekä laadukkalla kokousvarustuksellaan.

  • Koulutustiloissa on käytössä ilmainen internetyhteys.
  • Hyvät kulkuyhteydet

Cumuls Airport Hotel & Congress Center valittu vuoden kokoushotelliksi vuosina 2012-2016

- Mercuri International Oy

Cumulus Resort Airport Congress Center sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä ja sinne on helppo tulla.

  • Omalla autolla (pysäköinti 5eur/10h), ulkoalue 550 autolle, joista osa katettu
  • Bussilla
  • Lentokoneella: hotellin ja lentokentän välillä kulkee lentokenttäbussi

Katso sijainti ja liikenneyhteydet tästä

Helsingin keskusta ja Helsingin rautatieasema 17 km
Tikkurilan rautatieasema sekä linja-autoasema 3 km
Lentokenttä 3 km

Majoitus

Cumulus Resort Airport on laadukas ja viihtyisä lentokenttähotelli Vantaalla. Hotelli tarjoaa vierailleen mukavat saunatilat uima-altaineen, tasokkaan ruokaravintolan ja tilaus-ravintolan, Business Cornerin sekä lobbybaarin. Hotelli sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Viihdekeskus Flamingosta sekä Jumbo-ostoskeskuksesta. Hyvät julkiset yhteydet Helsingin keskustaan ja maksuton aikataulunmukainen lentokenttäkuljetus hotellin ja Helsinki-Vantaa lentokentän välillä tuovat lisää sujuvuutta asiakkaiden viihtyvyyteen.

Majoituksen varaaminen

Osallistujat varaavat majoituksen itse. Yöpyminen ei sisälly koulutuksen hintaan ja majoitus maksetaan erikseen suoraan hotellille. Hotellin kanssa neuvoteltu asiakashintamme 1-hengen huoneessa on n. 113 eur/yö, jonka saa mainitsemalla koodin LOGY, sopimushinta on voimassa myös viereisessä Cumulus hotellissa. Majoitushinta on saatavilla vain koulutusten yhteydessä. Huoneita rajoitettu määrä. Varukset kiintiöstä on tehtävä viimeistään 13 vuorokautta ennen koulutuksen alkua.

Lue lisää

Yhteystiedot:
Cumulus Resort Airport Congress Center
Robert Huberin tie 4
01510 VANTAA
Puh. 0200 48110
E-mail: airportresort.cumulus@restel.fi