Odotettu LOGY Conference järjestetään 7.–8.2.2019

LOGY Conference 2019 kansoittaa Finlandia-talon ja Silja Europan logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisilla 7. ja 8.2.2019.

Vuoden 2019 LOGY Conferencen osalta odotukset on nostettu korkealle! Seminaarin yli 30-vuotinen historia, maan tunnetuin seminaarinäyttämö sekä tulevaisuutta luotaava ohjelma luovat puitteet unohtumattomalle seminaarielämykselle. Tule oppimaan uutta, verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja tapaamaan yhteistyökumppaneita maan johtavaan logistiikan ja hankinnan tapahtumaan.

>> Katso ohjelma: Finlandia-talo >>

>> Katso ohjelma: Silja Europa >>

Puhumassa muun muassa varapääjohtaja Alexander Stubb, puheenjohtaja Mark Baxa (CSCMP), CIO/CDO Markus Sontheimer (DB Schenker), pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen (Opetushallitus), CIO Soili Mäkinen, (Cargotec) ja Vice President, Country Digital Lead Simo Säynevirta (ABB).

>> Ilmoittaudu nyt >>

LOGY Conferencen aamupäivässä päättäjäpaneeli

LOGY Conferencen avaavassa osiossa käsitellään alan kannalta suuria asioita kokeneiden ammattilaisten ja vaikuttajien johdolla. Paneelikeskustelun aiheena on tulevaisuuden osaaminen ja osaamistarpeet. Keskustelemassa henkilöstöjohtaja Terhi Luomala (Inex Partners), pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen (Opetushallitus), pääjohtaja Pekka Soini (Business Finland) ja CDO Kati Sulin (DNA).

Katso video: Business Finlandin Pekka Soini, mitä yritys tarvitsee innovaatioiden tekemiseen?

LOGY Conferencessa mukana