Varmista paikkasi LOGY Conferencessa 2019 nyt!

Ilmoittautumalla mukaan 7.–8.2.2019 pidettävään LOGY Conferenceen varmistat oman paikkasi alan huippuseminaarissa. Tiedossa huippuohjelma ja kansainvälistä tunnelmaa!

>> Ilmoittaudu tästä >>


Koko seminaarin 7.–8.2.2019 hinta on 790 € / hlö (+alv) + risteilypaketti ja LOGYn jäsenille 750 € / hlö (+alv) + risteilypaketti. Koko seminaarin hintoihin sisältyvät ohjelman mukaiset tarjoilut Finlandia-talolla sekä laivalla.

Vain 1. osa Finlandia-talolla 7.2.2019 hinta on 650 € / hlö (+alv) ja LOGYn jäsenille 610 € / hlö (+alv). Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset tarjoulut Finlandia-talolla.

Vain 2. osa M/S Silja Europalla 8.2.2019 390 €/ hlö (+alv) + risteilypaketti ja LOGYn jäsenille 350€ + alv + risteilypaketti. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset tarjoilut laivalla.

Risteilyn matka- ja tarjoilupaketti

1-hengen hytti 260 euroa / hlö
2-hengen hytti 215 euroa / hlö (mainitsethan ilmoittautumislomakkeessa kenen kanssa majoitut)

Risteilypaketti sisältää majoituksen tasokkaassa ikkunallisessa tai ikkunattomassa hytissä sekä ohjelman mukaiset ruokailut seminaarin risteilyosuudella: yhteisillallinen, meriaamiainen ja buffet-lounas.

Laskutus

Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Peruutusmaksu on 120 euroa / hlö + alv. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 vuorokautta ennen tilaisuutta, perimme täyden osallistumismaksun. Seminaariosuuden osallistumisoikeuden voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.

Jäsenalennus:

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n henkilöjäsenet saavat 40 euron alennuksen seminaarin normaalihintaisesta osallistumismaksusta (alennusta ei saa Early Bird -hinnasta eikä risteilyn matka- ja tarjoilupaketista).

Etkö ole vielä LOGYn jäsen? Liity henkilöjäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä - pääset heti hyödyntämään jäsenetuja! Muistathan kertoa, että haluat liittyä LOGYn jäseneksi ilmoittautumislomakkeen lisätieto-kentässä. Jäsenyyden hinta vuodelle 2019 on 75 euroa henkilöjäseneltä.

Lisätiedot:

Maria Tiilikainen
Tapahtumapäällikkö
Sähköposti: maria.tiilikainen@logy.fi
Puhelin: 050-3685862