Pääyhteistyökumppanimme & Kumppanimme
LOGY Conference 2019

Varmista paikkasi ja nappaa omat lippusi täältä!

Pääyhteistyökumppaninamme vuonna 2019

 

 

 

 

 

Logicor on johtava logistiikka- ja varastokiinteistöjen vuokraamiseen sekä kehittämiseen ja omistamiseen erikoistunut yhtiö. Tarjoamme markkinoiden monipuolisimmat tavaravirtojen hallintaan suunnitellut toimitilat. Ymmärrämme erityisvaatimukset, joita asiakkaidemme liiketoiminta asettaa logistiikka- ja varastokiinteistöille.

Kouvola Innovation Oy on Kouvolan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö, jonka toiminnan tarkoituksena on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen. Parannamme yritystoiminnan edellytyksiä ja tuemme yritysten perustamista, sijoittumista, kehittymistä ja säilymistä Kouvolan seudulla.

  Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy kehittää Lahden kaupunkiseudun elinkeinoelämän kasvun edellytyksiä ja kilpailukykyä sekä markkinoi seutua vetovoimaisena yritysympäristönä. Autamme toiminta-alueemme yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Neuvontamme on maksutonta.

Transval Oy

Tallink Grupp on Itämeren alueen johtava matkustajaliikennevarustamo, joka tarjoaa korkealuokkaisia rahti- ja matkustajaliikennepalveluja. Monilukuinen laivastomme mahdollistaa laajan palvelutarjonnan sekä tiheän reittiverkoston. Jatkuvien investointien sekä laivaston uudistusohjelman ansiosta meillä on liikenteessä korkealuokkaisimpia risteilyaluksia Itämeren alueella.

Kumppanit

Logistiikka-alan globaaleihin johtajiin kuuluva DACHSER on jo kymmenien vuosien ajan osoittanut, miten paljon perheyritys voi saavuttaa työhönsä sitoutuneen henkilöstön ja innovatiivisen ajattelutavan avulla.

Leanware Oy on sisälogistiikan konsultointi- ja ohjelmistotalo. Olemme toteuttaneet yli 150 varastokonsultointia, joiden keskeisin löydös on aina toimintamallien leanaus ja tehostaminen. Olemme tutkineet parhaat prosessit ja tunnemme varastoautomaation erittäin hyvin. Leanware on varastonhallintajärjestelmien (WMS) markkinajohtaja Suomessa.

 

 

 

OptiGroup auttaa yrityksiä parempaan tehokkuuteen ja tuottavuuteen tarjoamalla ratkaisuja varaston logistiikan ja kentällä liikkuvan henkilöstön hallintaan. 

Ratkaisumme perustuvat seuraaviin teknologioihin:

  •  Optiscan Abakus -ratkaisu
  •  Puheohjaus
  •  RFID
  •  Viivakoodit
  •  Tiedonkeruupäätteet
  •  Viivakoodinlukijat
  •  Tulostimet
  •  SOTI-laitehallinta

OptiCare™ -palvelut varmistavat projektin onnistumisen ja toimitetun ratkaisun tehokkaan hyödyntämisen.

 

Fleetlogis Oy on kotimainen yksityisomistuksessa oleva tietotekniikkayritys, joka tekee logistiikan tietojärjestelmiä pienistä ajoneuvoseurannan telematiikkaratkaisuista aina isoiksi kuljetusliikkeen toiminnanohjauksen ERP-järjestelmiksi. Toteutamme kokonaisratkaisut logistiikan tietojärjestelmiksi teollisuuteen, keskusliikkeisiin, kuljetusoperaattoreille ja –liikkeille. Teemme myös tietotekniikan konsultointia logistiikan eri alueille, myynti- ja toimistotietojärjestelmien yhdistämistä Fleetlogis ® järjestelmään ja tuotamme tietohallintopalvelut. Toimitamme logistiikan tietojärjestelmien vaatimat ajoneuvoseurantalaitteet, koodilukijat ja dataliikenneliittymät, sekä ratkaisut työajanseurantaan. Yritys on osa E-Bros yhtiöitä, joka tekee tietojärjestelmiä logistiikkaan, @-kauppaan ja varastonhallintaan.

Expak on valmisohjelma toimitusketjun tehostamiseen. Sen avulla myyt enemmän ja ostat vähemmän. Expak sisältää parhaat käytännöt kysynnän, tarjonnan ja varaston ohjaukseen. Se alentaa varaston määrää, parantaa toimitusvarmuutta sekä säästää työaikaa. Expak on käytössä yli sadalla yrityksellä teollisuudessa, tukkukaupassa ja verkkokaupassa.

Cloudia Oy on johtava hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin ohjelmisto- ja palveluyritys. Toimitamme moderneja, pilvipohjaisia ratkaisuja hankintaprosessin ja sopimuksenhallinnan sähköistämiseen ja toimittajahallintaan, sekä tarjoamme digitaalisen markkinapaikan ostajien ja myyjien verkostoitumiseen.

Asiakkainamme on kymmeniä tuhansia organisaatioita läpi toimialarajojen niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Cloudian toimittajarekisterissä on pelkästään Suomessa yli 50 000 sopimustoimittajaa, joiden hallinnointi mahdollistaa toimittajasuhteiden tehokkaan johtamisen.

LogiApps is a system for managing and optimizing road transports and mobile work. It was born when a transport management system was developed for the Finnish special transportation company Silvasti Group in 2008.

The cloud-based system used with a web browser and it has an Android mobile application for the drivers. The system covers most of the software needs of a typical transportation company such as transport planning, route optimization, dispatching, invoicing, driver’s work hour tracking and vehicle telematics.

Currently LogiApps has more than 2000 active users within nearly one hundred transportation companies in Finland, Denmark and Germany. The fast-growing company employs 7 people and it is based in Jyväskylä.

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehitämme Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.
Olemme mukana mm. kaupunkikeskustan, aseman seudun sekä Itäväylän yritysalueiden kehittämisessä.

Finn-iD. Finn-ID on logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjä. Palvelulupauksenamme on puolittaa asiakkaidemme turha työ nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Erityisesti RAIN RFID -teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toteuttamisessa olemme Suomen johtavimpia toimijoita.

Procomp Solutions Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka erikoisosaamista ovat asiakkaiden kilpailukykyä parantavat työajanhallinnan ja logistiikan tietojärjestelmät sekä optimointi. Valmiiden ohjelmistotuotteiden lisäksi toimitamme asiakkaan erikoistarpeisiin suunniteltuja tietojärjestelmiä. Älykkäät suunnittelujärjestelmät ja tekoälyyn perustuva optimointi mullistavat työnteon suunnittelun ja resurssien käytön. Ratkaisuillamme saat nopeasti toteuttamiskelpoiset suunnitelmat jatkuvaan käyttöön.

Linnan Kehitys lisää Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua. Tehtävämme on hakea aktiivisesti uusia kasvun mahdollisuuksia kaupungille sekä yrityksille. Etsimme sijoittuvia yrityksiä ja helpotamme niiden sijoittumista ja investointeja tehokkaiden sijoittumispalveluiden avulla. Kehitämme kaupungissa toimivien yritysten liiketoimintaa sekä tuotamme yrityksille hyviä fyysisiä toimintaympäristöjä kehittämällä alueita ja kiinteistöjä sekä tarjoamalla toimitiloja.

Kiho on kotimainen pilvipalvelu kentällä tapahtuvan työn hallintaan. Työajanseurannasta, tehtävien hallinnasta ja monipuolisista paikannusratkaisuista koostuva palvelu auttaa säästämään kuluissa, optimoimaan resurssit ja laskuttamaan nopeammin. Kihon palvelualusta mahdollistaa asiakaskohtaisten sovelluksen nopean tuotannon ja avoimet rajapinnat helpottavat integraatioita muihin järjestelmiin.

Lisätiedot:

Maria Tiilikainen
Tapahtumapäällikkö
Sähköposti: maria.tiilikainen@logy.fi
Puhelin: 050-368 5862