LOGY Conference 2019 -puhujat

Kotimaisen logistiikka-alan kärkitapahtuma LOGY Conference 2019 kerää alan eturivin tekijät ja vaikuttajat Finlandia-talolle ja Silja Europalle 7.–8.2.2019. Tutustu päivän puhujiin.

Peter Nyman

Peter Nyman on kokenut yritystapahtumien juontaja ja seminaarien moderaattori. Hän on journalisti, uutisankkuri ja viestintäammattilainen, joka myös valmentaa kolmella kielellä. Lisäksi hän tarjoaa media- ja esiintymiskonsultointia ja kirjoittaa kolumneja. Nyman on työskennellyt MTV3:nuutisankkurina syksystä 2010. Hän tuli useimmille suomalaisille tutuksi TV1:n Uutisvuodon kautta.

Taru Lindeman

Taru Lindeman toimii omistajuuden ja hallitustyöskentelyn kehittämiseen erikoistuneen Boardman Oy:n toimitusjohtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut yli kymmenen vuotta logistiikkaan ja toimitusketjun hallintaan erikoistuneena liikkeenjohdon konsulttina. Hän on kokenut liikkeenjohdon valmentaja ja on toiminut lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien ja seminaarien ohjelmajohtaja ja moderaattorina.

Alexander Stubb varapääjohtaja, Euroopan investointipankki

Stubb on toiminut Euroopan investointipankin varapääjohtajana elokuusta 2017 alkaen. Aiemmin hän on toiminut mm. pääministerinä, valtiovarainministerinä, ulkoministerinä, kauppa- ja Eurooppa -ministerinä sekä Euroopan parlamentin jäsenenä. vuosina 2004-2008Olli-Pekka Juhantila
, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry

Olli-Pekka Juhantila on Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n hallituksen puheenjohtaja. Hänellä on laaja kokemus sekä teollisuuden että julkishallinnon hankinnan ja logistiikan johto- ja asiantuntijatehtävistä useissa organisaatioissa, kuten Nokia, Cargotec, Cencorp, UPM ja Merivoimat

 

Mark Baxa, Board Chair, CSCMP and President & CEO of FerniaCreek LLC

Mark is the 2019 CSCMP Chairman of the Board-Elect (Council of Supply Chain Management Professionals), a 7000+ member supply chain organization and is co-lead & instructor for St. Louis University’s Global Supply Chain & Trade Compliance Certificate Program within the Center of Excellence. Mark has over 35 years of leadership experience having worked previously for the Monsanto, Upjohn and ELM companies.

 

Markus Sontheimer, Schenker AG, Member of the Board of Management (CIO/CDO)

Sonthaimer on ollut DB Schenkerin Chief Information Officer (CiO) vuodesta 2015 ja Chief Digital Officer (CDO) vuodesta 2016 lähtien. Hän vastaa IT:stä ja digitalisaatiosta. Sontheimerilla on laaja kokemus eri yrityksistä kuten mm. Daimler AG, Mercedes Benz ja Deutche Bank.

 

Kati Sulin, Chief Digital Officer, DNA Oyj

Sulin on DNA:n Chief Digital Officer (CDO) ja hallituksen jäsen LähiTapiola Henkivakuutusyhtiössä, Pihlajalinnassa ja Kalevala Korussa. Sulinilla on pitkä kokemus digitaalisen asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan kehittäjänä.

 


Olli-Pekka Heinonen
, Opetushallituksen pääjohtaja

Olli-Pekka Heinonen aloitti uuden Opetushallituksen pääjohtajana vuoden 2017 alusta. Tätä ennen hän toimi valtiosihteerinä valtiovarain-, opetus- ja kulttuuri-, sisä- ja ulkoasiainministeriössä.

 

 

Terhi Luomala, henkilöstöjohtaja, Inex Partners

Luomala on toiminut S-ryhmän logistiikkayhtiö Inex Partners Oy:n henkilöstöjohtajana vuodesta 2007 lähtien. Aikaisemmin hän on toiminut henkilöstö- ja työmarkkinatehtävissä. Inex Partners on äskettäin ottanut käyttöön uuden automatisoidun päivittäistavaralogistiikkakeskuksen.

 

Pekka Soini, CEO, Business Finland,

Mr Pekka Soini was appointed the Director General, CEO, of Business Finland from the position of Director General at Tekes. Prior to his position at Tekes, Pekka headed Corporate Development Office (CDO) at Nokia Siemens Networks (NSN) and was a Country Director for Finland and a member of the Executive Management Team. He has also headed NSN Strategy and Business Development.

 

Soili Mäkinen, CIO, Cargotec

Soili Mäkinen (KTM) on Cargotecin tietohallintojohtaja ja digitaalisen liiketoiminnan kehitysjohtaja sekä Cargotecin johtoryhmän jäsen. Hän on ollut Cargotecin palveluksessa vuodesta 2006 ja toiminut sitä ennen MacGregorin tietohallintojohtajana. Soili vastaa Cargotecin tietohallinnosta ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä.

 

Simo Säynevirta, VP, ABB

Simo Säynevirta (DI) johtaa ABB Oy:n digitalisaatiokehitystä. Hän on ollut yrityksen palveluksessa yli 25 vuotta, kattaen laajan kirjon alueita teollisen internetin ohjelmistoalustojen kehityksestä teknologian sovelluksiin valmistavassa teollisuudessa, energiajärjestelmissä ja rakennetussa ympäristössä.

 

Paul Bessems, CEO, Weconet Blockchain Technologies

Bessems on yrittäjä ja kansainvälisen tason puhuja, joka on kirjoittanut yli 10 kirjaa johtamisesta. Bessemsillä on yli 25 vuoden kokemus organisaatioiden suunnittelusta ja kehittämisestä. Bessems on lohkoketjujen organisoinnin asiantuntija ja toimii strategisen tason neuvonantajana.

 

Mario Schulz, Director, Supply Operations Germany Outotec

Schulz on toiminut Outotecilla vuodesta 2011. Nykyisessä roolissaan hän vastaa Outotecin Saksan toimitusketjujen toimivuudesta johtaen paikallisia hankinta- ja logistiikkapäälliköitä. Hänellä on laaja kokemus yhtiön logistiikan kehittämisestä.

 

Liam Bates, EVP, Supply Chain Europe, Outokumpu

Bates on ollut koko työuransa Outokummun ja sen edeltäjien palveluksessa, tehtävänään mm. toimitusketjun hallinta ja liikkeenjohto. Viimeiset kolme vuotta hänen vastuualueenaan on ollut toimitusketjun johtaminen sisältäen hankinnat ja logistiikan.

 

Risto Gaggl, toimitusketjusta vastaava johtaja, Fiskars Group

Diplomi-insinööri Gaggl on Fiskarsin toimitusketjusta vastaava johtaja. Fiskarsissa hän on toiminut vuodesta 2011. Aiemmin hän on toiminut mm. Elcoteqillä useissa eri johtotehtävissä niin Suomessa, Unkarissa kuin Virossakin.

 

Klaus Strahmann Senior Executive Vice President, deugro Group

Strahmannilla on laaja ja monipuolinen kokemus globaaleista huolinta- ja logistiikkaprojekteista. deugro Groupin palveluksessa hän on toiminut noin 25 vuotta. deugro Groupilla hänen vastuulleen kuuluu noin 70 toimistoa 40 eri maassa.

 

Teemu Arina teknologia-asiantuntija

Arina on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, somen, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin.

 

Antti Suorsa, Head of Indirect Sourcing and Sourcing Development, Paulig Group

Suorsa on kokenut uuden sukupolven hankintajohtaja. Hänellä on vahva kokemus prosessien kehittämisestä, tiiminhallinnasta, strategian luomisesta ja toteutuksesta. Suorsa toimi myös syyskuussa järjestetyn IFPSM World Summitin juontajana.

 

Antti Kojola, Business Development Director, Gartner Finland

Kojola on vastannut toimitusketjusta teollisuudessa, konsultoinut ja kouluttanut miten "end to end" -toimitusketjuja uudistetaan sekä opastanut yrityksiä uuden teknologian hyödyntämiseen. Gartnerilla Kojola on kahden mielenkiinnon kohteensa (SC & IT) polttopisteessä.

 

Pekka Aaltonen, toimitusjohtaja, Logistiikkayritysten Liitto ry

Aaltosella on 30 vuoden kokemus logistiikan tehtävistä tutkimuksessa, innovaatioissa, koulutuksessa, järjestötoiminnassa ja valtionhallinnossa. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. LVM:ssä ja VTT:llä.


Janne Jakola
, toimitusjohtaja, Oy Matkahuolto Ab

Janne Jakolalla on laaja kokemus liiketoimintajohdon, ICT:n ja digitalisaation alueilta. Hänellä on vahva osaaminen niin strategiaprosessien läpiviennistä kuin liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisestä disruptoituvassa maailmassa. Janne on työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä 10 vuotta. Nyt Janne luotsaa uudistuvaa Matkahuoltoa matkalla entistä asiakaslähtöisemmäksi logistiikkatoimijaksi, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaiset digitaaliset palvelut.

Mikko Vihanto, toimitusjohtaja, Varova Oy

Mikko on ollut töissä Varovassa eri tehtävissä yhteensä 15 vuotta. Ura alkoi operatiivisella osastolla ja jatkui myynnin, kansainvälisen kumppaniverkoston hoitamisen ja liiketoiminnan kehittämisen kautta toimitusjohtajaksi. Yritystoiminnassa Mikkoa kiinnostavat liiketoimintamallin kehittäminen sekä ihmisten johtaminen toimintaa edistäviä vastuutehtäviä mahdollistamalla. Vapaa-ajan kiinnostuksen kohteet ovat kuntoliikunta, golf, matkustelu ja museot. Lisäksi harrastuksiin kuuluu niin työhön kuin vapaa-ajan aiheisiinkin liittyvä kirjallisuus.

Hanna Korvenpää, toimitusjohtaja, Kuehne + Nagel

Korvenpää aloitti Kuehne + Nagelin Suomen toimitusjohtaja 1.7.2018. Hän on toiminut Kuehne + Nagelin palveluksessa vuodesta 2001 lähtien ja logistiikka-alalla vuodesta 1997. Korvenpäällä on ylempi ammattikorkeakoulututkinto liiketoiminnan kehittämisestä.

 

Petteri Nurmi, toimitusjohtaja, DB Schenker

Petteri Nurmi on vastannut DB Schenkerin maakuljetuksista Suomessa vuodesta 2015, jota ennen hän on toiminut useissa maakuljetusten vastuutehtävissä Suomen DB Schenker -konsernissa, muun muassa Suomen Kiitoautot Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2012–2014. Kuljetusalalla hän on työskennellyt kaiken kaikkiaan 24 vuoden ajan. Keskeiset luottamustehtävät ovat hallitusjäsenyydet Suomen logistiikkayritysten liitossa ja Autoliikenteen työnantajaliitossa.

Iris Kaib, Vice President, Deutsche Post DHL

Dr. Iris Kaib is Vice President for Deutsche Post DHL’s Continuous Improvement Program (“First Choice”). The aim of this program is to support DPDHL Group to become the customer centric quality leader. Iris Kaib develops and drives this holistic Continuous Improvement / Lean Management Approach into the organization, coaching and supporting the top management of all divisions to implement Continuous Improvement and integrate it into their divisional strategies. As a Black Belt, she also drives transformation projects including on-site opportunity assessments as well as continuous improvement programs for key customers.