Logy Conference 2020 - Smart Connected World keräsi yli 600 vierasta Finlandia-talolle 6.2.2020. Päivä oli täynnä mielenkiintoisia esityksiä ja puheenvuoroja sekä vilkasta verkostoitumista.

Merkitsethän jo kalenteriisi:

LOGY Conference 2021 - 4.2.2021 Finlandia-talo

-----------------------------------------------------------------------------------------------

LOGY Conference 6.-7.2.2020 - Finlandia-talo & M/S Viking XPRS

Kotimaisia ja kansainvälisiä huippuasiantuntijoita!

LOGY Conferencen vuoden 2020 teema on Smart Connected World

LOGY Conference on kompaktiin vuorokauden pakettiin räätälöity kokonaisuus, jonka aikana lisäät ymmärrystäsi monista liiketoimintakriittisistä osa-alueista. Päivän aikana kuulet uusimmista ilmiöistä ja caseista logistiikan, hankinnan, toimitusketjun hallinnan ja teknologian saralla.

Seminaarilavalla nähdään yli 20 kotimaista ja kansainvälistä huippupuhujaa kuten yrittäjä ja Tallinna-tunnelin puuhamies Peter Vesterbacka, DSV Groupin CCO René Falch Olesen, Kuehne + Nagelin VP Integrated Logistics Philipp Bremen ja Fazer Groupin hankintajohtaja Petteri Nisonen ja esimerkiksi Nokian johtajistossa vaikuttanut ja nyt Hintsa Performancen hallituksen puheenjohtaja Juha Äkräs. Neljässä rinnakkaisessa iltapäiväseminaarissa on niin logistiikalle, SCM:lle, hankinnalle kuin teknologialle omistetut omat kokonaisuutensa.

Seminaarin jatkuu Cocktails & Connections -tilaisuudella Finlandia-talolla (klo 18-19) ja huipentuu M/S Viking XPRS:lle, jossa jatketaan päivän aiheiden käsittelyä illallisen yhteydessä. Viking XPRS palaa Helsinkiin perjantaina aamulla klo 9:30.

>> Tutustu puhujiin >>

Smart Connected World

Luvassa paljon uutta! Vuoden 2020 LOGY Conferencen teema on Smart Connected World. Yleisön pyynnöstä konferenssipäivää on pidennetty, jotta ohjelmanumeroiden välissä on mahdollisuus verkostoitua vanhojen ja uusien tuttujen kanssa sekä nauttia Finlandia-talon lounaasta kiireettömästi. Tapahtuma jatkuu illalla klo 18 alkaen verkostoitumisen merkeissä Cocktails & Connections -foorumissa Finlandia-talolla.

Vuonna 2020 risteilemme punaisella laivalla (Huom! Risteily on loppuunmyyty.)

Finlandia-talon osuuden päätyttyä suunnataan Itämeren aalloille M/S Viking XPRSille. Lähtö Helsingistä klo 20:30. Risteilypakettiin kuuluu hytti yhdelle hengelle, illallinen ja aamupala buffetissa. Saavumme takaisin Helsinkiin perjantaina 7.2. klo 9.30. Paikkoja rajoitetusti.

Katso videoilta LOGY Conferencen juontaja Taru Lindemanin vastaukset, miksi LOGY Conferenceen kannattaa osallistua:

Fiilistele edellisen, vuoden 2019 LOGY Conferencen tunnelmia
LOGY Conferencessa mukana: