LOGY Conference 6.-7.2.2020 - Finlandia-talo & M/S Viking XPRS

LOGY Conferencessa kotimaisia ja kansainvälisiä huippuasiantuntijoita!

LOGY Conferencen vuoden 2020 ensimmäiset puhujat on julkaistu ja uusia nimiä julkaistaan pitkin syksyä!

LOGY Conferencessa kuullaan todella mielenkiintoisia kotimaisia ja kansainvälisiä puheenvuoroja, kun puhujapaikkansa ovat varmistaneet jo muun muassa nämä piinkovat asiantuntijat:

Luvassa paljon uutta! Vuoden 2020 LOGY Conferencen teema on Smart Connected World. Yleisön pyynnöstä konferenssipäivää on pidennetty, jotta ohjelmanumeroiden välissä on mahdollisuus verkostoitua vanhojen ja uusien tuttujen kanssa sekä nauttia Finlandia-talon lounaasta kiireettömästi. Tapahtuma jatkuu illalla klo 18 alkaen verkostoitumisen merkeissä Cocktails & Connections -foorumissa Finlandia-talolla.

>> Ilmoittaudu tästä >>

 

 

Vuonna 2020 risteilemme punaisella laivalla

Finlandia-talon osuuden päätyttyä suunnataan Itämeren aalloille – M/S Viking XPRSille. Lähtö Helsingistä klo 20:30. Risteilypakettiin kuuluu hytti yhdelle hengelle, illallinen ja aamupala buffetissa. Saavumme takaisin Helsinkiin perjantaina 7.2. klo 9.30. Paikkoja rajoitetusti.


Odotettu vuoden avaus

LOGY Conference on alalla käsite. Yli 30 vuoden ajan logistiikan, hankinnan, liikkeenjohdon ja teknologian ystävät ovat kokoontuneet kuulemaan alan uusista kotimaisista ja kansainvälisistä trendeistä ja verkostoitumaan. Tapahtuman yleisö on erinomainen sekoitus kokeneita ja näkemyksellisiä ammattilaisia sekä tulevaisuuden tekijöitä. Yrityksistä ovat edustettuina maan johtavat logistiikka- ja kuljetuspalveluyritykset ja palveluntarjoajat kuin myös pitkä rivi erilaisia lgistiikan ja hankinnan palveluntarjoajia.

Katso videoilta LOGY Conferencen juontaja Taru Lindemanin vastaukset, miksi LOGY Conferenceen kannattaa osallistua:

Fiilistele edellisen, vuoden 2019 LOGY Conferencen tunnelmia




LOGY Conferencen pääyhteistyökumppani:


LOGY Conferencen pääyhteistyökumppani: