Varmista paikkasi LOGY Conferencessa 2020 nyt!

Ilmoittautumalla mukaan 6.–7.2.2020 pidettävään LOGY Conferenceen varmistat oman paikkasi alan huippuseminaarissa. Tiedossa huippuohjelma ja kansainvälistä tunnelmaa!

>> Ilmoittaudu tästä >>


Hinnasto

Finlandia-talon osuus

LOGYn jäsenelle 595,00 €/hlö/Finlandia-talon osuus + Alv

Ei jäsenelle 695,00 €/hlö/Finlandia-talon osuus + Alv

LOGY Young Professionals -jäsenelle  249,00 €/hlö Finlandia-talon osuus + Alv

Risteily

Risteily 100€/hlö (Alv 0) 

Risteilypaketti sisältää majoituksen tasokkaassa hytissä sekä ohjelman mukaiset ruokailut seminaarin risteilyosuudella: illallisen sekä meriaamiaisen buffetissa. 

Huomioi ilmoittautuessasi, että risteily valitaan erikseen.


Laskutus

Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Peruutusmaksu on 120 euroa / hlö + alv. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 vuorokautta ennen tilaisuutta, perimme täyden osallistumismaksun. Seminaariosuuden osallistumisoikeuden voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.


Jäsenalennus:

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n henkilöjäsenet saavat 100 euron alennuksen seminaarin normaalihintaisesta osallistumismaksusta (ei risteilyn matka- ja tarjoilupaketista).

Etkö ole vielä LOGYn jäsen? Liity henkilöjäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä - pääset heti hyödyntämään jäsenetuja! Muistathan kertoa, että haluat liittyä LOGYn jäseneksi ilmoittautumislomakkeen lisätieto-kentässä. Jäsenyyden hinta vuodelle 2019 on 75 euroa henkilöjäseneltä.


Lisätiedot:

Maria Tiilikainen
Tapahtumapäällikkö
Sähköposti: maria.tiilikainen@logy.fi
Puhelin: 050-3685862