LOGY Conference 2021 puhujat 

LOGY Conference tarjoaa jälleen kuulijoilleen sekä kotimaisia että kansainvälisiä kärkinimiä hankinnan ja logistiikan kentältä. Uusia puhujia julkaistaan pitkin kevättä.

PUHUJAT                        JUONTAJAT & MODERAATTORIT
Dorottya Nagy-Józsa, Founder & CEO, Y2Y 

Taru Lindeman, toimitusjohtaja, Boardman
Eero Heinonen, Executive Vice President, K. Hartwall Antti Kojola, Business Development Director, Gartner
Jari Ängeslevä, Executive Vice President, Eficode Mia Jyrkänkallio, Key Account Manager,
DHL Freight Finland
Tony Ehrs, Cargo Director, Wasaline Janne Aikio, Operations Director, DSV
Catarina Fant, Head of Marketing, Wasaline Juuso Jankama, Supply Chain Management Advisor, Oracle
Petri Järvinen, Chief Supply Chain Officer, VAPO Group
Janne Lehtimäki, toimitusjohtaja, Leafhill Solutions
Reijo Reinvall, Director, Logstics Distribution, UPM 
Jori Fabricius, Senior Vice President, 
Kemira 
Tomi Solakivi, apulaisprofessori, 
Turun yliopisto
Paul Catchlove, Project Leader,
Boston Consulting Group

Dorottya Nagy-Jozsa, Founder & CEO, Y2Y


 

Jari Ängeslevä, Executive Vice President, Eficode

Jari on rutinoitunut digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä, joka seuraa jatkuvasti uusien disruptioiden syntymistä globaalisti. Tämä pitää sisällään niin digitaalisen transformaation (kulttuuri, prosessit ja työkalut) sekä, uusien teknologioiden kuten AI ja niiden vaikutusten ymmärtämisen asiakkaan lisäarvon tuottamiseen ja kestävään liiketoimintaan.


Petri Järvinen, Chief Supply Chain Officer, VAPO Group


 

Eero Heinonen, Executive Vice President, K. Hartwall

Eero vetää K. Hartwallin Paketti- ja Logistiikka -liiketoimintayksikköä, joka kehittää ja valmistaa logistiikkaa parantavia kuljetusvälineistö- ja automaatioratkaisuja. Yrityksellä on asiakkaita yli 60 maassa. K. Hartwall toimii logistiikan kehityskumppanina monelle globaalisti johtavalle yritykselle maailmalla esim. Amazon, Royal Mail, Volkswagen DHL, Bosch ja ICA.


Catarina Fant, Head of Marketing, Wasaline

Catarina Fant toimii Wasalinen markkinointijohtajana. Hänellä on pitkä kansainvälinen kokemus brändinhallinnasta, markkinoinnista ja viestinnästä sekä B2B- että B2C-markkinoilla. Hän on työskennellyt useissa kansainvälisissä yrityksissä ja oli mukana rakentamassa uutta Wasaline-varustamoa, kun yritys aloitti vuonna 2013. Hän palasi Wasalineen vuonna 2019 oltuaan sitä ennen muutaman vuoden muissa yrityksissä. Catarinalla on maisterin tutkinto kansainvälisessä markkinoinnissa. Vapaa-ajallaan hän nauttii pitkistä kävelyistä pienen koiransa kanssa.


Tony Ehrs, Cargo Director, Wasaline

Tony Ehrs työskentelee rahtijohtajana Wasalinella. Hän on toiminut laivaliiketoiminnassa 14 vuotta. Vuosina 2013–2017 hän oli myös Wasalinella. Vuosina 2017–2020 hän toimi Viking Line Cargon myynnissä. Hän palasi Wasalinelle rahtiyksikön johtajaksi vuoden 2020 lopulla. Tonylla on taloustieteen maisterin tutkinto. Hän on hyvin kiinnostunut rahtiliiketoiminnan tarjoamista ympäristönäkökohdista ja siitä, miten sitä voidaan kehittää. Vapaa-aikanaan, kun aika sallii kahdelta pieneltä lapselta, Tony pelaa jalkapalloa ja viettää aikaa kuntosalilla.


Tomi Solakivi, apulaisprofessori, toimitusketjujen johtaminen, Turun yliopisto


Taru Lindeman, toimitusjohtaja, Boardman

Taru Lindeman on toiminut yli kymmenen vuotta logistiikkaan ja toimitusketjun hallintaan erikoistuneena liikkeenjohdon konsulttina. Hän on kokenut liikkeenjohdon valmentaja ja on toiminut lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien ja seminaarien ohjelmajohtajana.


Antti Kojola, Business Development Director, Gartner

Antti Kojola on vastannut toimitusketjusta teollisuudessa, konsultoinut ja kouluttanut miten End to End -toimitusketjuja uudistetaan sekä opastanut yrityksiä uuden teknologian hyödyntämiseen. Nyt Gartnerilla Antti on kahden mielenkiinnon kohteensa (SC & IT) polttopisteessä.


Mia Jyrkänkallio, Key Account Manager, DHL Freight Finland

Mia Jyrkänkallio on työskennellyt logistiikan ja kuljetuksien parissa vuodesta 2007 sekä sitä ennen mm. öljy-yhtiössä ja henkilöstövuokrauksessa liittyen mm. markkinointiin ja rekrytointeihin. Mia on ollut LOGYn jäsen logistiikka-uransa alusta alkaen, hän on myös Kuljetusfoorumin johtoryhmän jäsen ja puheenjohtaja. Mia toimii DHL Freight (Finland) Oy:ssä Key Account Managerina asiakkuuksien rajapinnassa.