LOGY Conference 2022: Update Your Business – How to succeed in the New Normal

Aalto-yliopiston Töölön juhlasali 9.6.2022 | Risteily Viking Grace 9.-10.6.2022

LOGY Conference on nyt innostavampi kuin koskaan! Logistiikan ja hankinnan ammattilaiset sekä yritysjohto kokoontuvat yhteen kuulemaan ja keskustelemaan, miten toiminnan voi päivittää tehokkaasti uuteen aikaan.

Mitä "uusi normaali" vaatii liiketoimintastrategialta, kyvykkyyksiltä ja johtamiselta? Millaisia mahdollisuuksia pandemia on luonut tulevaisuudessa menestymiseen? Päivän aikana pureudutaan myös vastuullisuuteen, logistiikan digitalisaatioon, poikkeustilanteisiin varautumiseen – ja moneen muuhun ajankohtaiseen aiheeseen! Pääset myös verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia muiden alan ammattilaisten kanssa.

Innostavien asiantuntijapuheenvuorojen avulla lisäät ymmärrystäsi monista liiketoimintakriittisistä osa-alueista. Tule kuulemaan, miten päivität toimintasi uuteen aikaan - ja menestyt!

Ilmoittaudu tästä    Puhujat    Ohjelma 9.6.    Ohjelma/risteily 9.-10.6.

Kaikki osallistujat pääsevät kokemaan koko upean tapahtuman myös virtuaalisesti. Lisäksi virtuaalialustalla voit valita juuri sinua kiinnostavat teemat, sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Voit valita omat teemasi Sisälogistiikan, Kuljetuksen, Hankinnan, SCM:n ja Julkishallinnon hankinnan -tapahtumista. Koko tilaisuus on nähtävissä 9.6.-9.7.


Koe LOGY Conference virtuaalisesti!

Lue virtuaalikonferenssista ja sen mahdollisuuksista täältä.


LOGY Conference Podcast: Update your Business


Olen kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta, pyydän yhteydenottoa.