LOGY Conference 2022 puhujat ja puheenvuorot

LOGY Conference tarjoaa jälleen kuulijoilleen sekä kotimaisia että kansainvälisiä kärkinimiä hankinnan ja logistiikan kentältä. 

PUHUJAT JA PUHEENVUOROT JUONTAJAT & MODERAATTORIT
Andreas Anyuru, CTO, Consafe Logistics Mia Jyrkänkallio, Key Account Manager, DHL Freight
Jori Fabricius, Senior Vice President, Kemira Antti Kojola, Business Development Director, Gartner
Brian J. Gibson, PhD, Auburn University Taru Lindeman, toimitusjohtaja, Boardman
Eero Heinonen, Executive Vice President, K. Hartwall Teemu Marttinen, Partner, Zeal Sourcing Oy
Lauri Impiö, Head of Sales, SSI Schäfer Pasi Nieminen, toimitusjohtaja,
Petri Järvinen, Chief Supply Chain, NEOVA Group Toyota Material Handling Finland Oy
Tero J. Kauppinen, toimitusjohtaja, Sami Sarpola, Senior Manager, Nokia Technologies
VIA Group & CEO. works Oy Antti Suorsa, Founder and CEO, Zeal Sourcing Oy
Petteri Kilpinen, valmentaja, kirjailija, johtaja,
Aava Virta hyvinvointiliiketoiminta
Turkka Kuusisto, toimitusjohtaja, Posti Group
Toni Laaksonen, SVP, McCloskey
Janne Lautanala, Chief Ecosystem and Technology Officer, Fintraffic Oy  
Janne Lehtimäki, toimitusjohtaja, Leafhill Solutions
Tuomas Leimio, Managing Director, Dachser Finland European Logistics
Patrick Lemoine, VP Global Product Marketing, o9 Solutions, Inc
Renske Martijnse-Hartikka, Senior Project Manager, Forum Virium Helsinki
Dorottya Nagy-Józsa, Founder & CEO, Y2Y
Petteri Nisonen, hankintajohtaja, CPO, Fazer Group
Matti Pohjola, toimitusjohtaja, Hakonen Solutions Oy
Ismo Rautiainen, ostopalvelujohtaja, Päijät-Sote
Tuomas Ruohonen, Operatiivinen johtaja, Bolt.Works Oy
Sammeli Sammalkorpi, CEO, Sievo Oy
Tomi Solakivi, apulaisprofessori, Turun yliopisto
Claudio Strobl, Senior Vice President, Cargotec
Harri Tamminen, Vice President Freight, Viking Line
Elina Valtonen, kansanedustaja, kokoomus
Katri Vataja, johtaja, strategia ja ennakointi, Sitra
Kate Vitasek, kirjailija, kouluttaja ja johtava tutkija, Tennesseen yliopisto
Peter Ylén, Principal Scientist & Team Leader, VTT
Jari Ängeslevä, toimitusjohtaja, Parkkisähkö Oy

AI FOR PROFITABLE AND SUSTAINABLE INTRALOGISTICS
Andreas Anyuru, CTO, Consafe Logistics

Andreas Anyuru is CTO and head of R&D at Consafe Logistics. Before this role Anyuru held leadership roles at different tech companies in Sweden and UK. Most recently Anyuru was Director of Engineering for Machine Learning at Arm. He also has experience from Ericsson and Sony and is the author of a technical book.


MAAILMAN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIN LAIVA
Tony Ehrs, Cargo Director, Wasaline

Tony Ehrs työskentelee rahtijohtajana Wasalinella. Hän on toiminut laivaliiketoiminnassa 14 vuotta. Vuosina 2013–2017 hän oli myös Wasalinella. Vuosina 2017–2020 hän toimi Viking Line Cargon myynnissä. Hän palasi Wasalinelle rahtiyksikön johtajaksi vuoden 2020 lopulla. Tonylla on taloustieteen maisterin tutkinto. Hän on hyvin kiinnostunut rahtiliiketoiminnan tarjoamista ympäristönäkökohdista ja siitä, miten sitä voidaan kehittää. Vapaa-aikanaan, kun aika sallii kahdelta pieneltä lapselta, Tony pelaa jalkapalloa ja viettää aikaa kuntosalilla.


RESILIENSSIÄ RAKENTAMASSA - TAVOITELÄHTÖISELLÄ DIGITALISAATIOLLA, CASE KEMIRA SUPPLY CHAIN
Jori Fabricius, SVP, Global Supply Chain Management, Kemira

Jori Fabricius johtaa Kemiralla 300 SCM-ammattilaista. Hän on keskittynyt viime vuosina logistiikan tehokkuuden ja palvelukyvyn edistämiseen, erityisaloinaan esimerkiksi 4 PL-kumppanuudet ja ihmisten osaamisen hallinta. Jori on toiminut 30-vuotisen uransa aikana tärkeässä roolissa toimitusketjun kehittämisessä ja muutosjohtamisessa esimerkiksi erillisvalmistuksen, kemikaalien ja konsulttiteollisuuden parissa.


SUPPLY CHAINS IN A POST-COVID WORLD 
Brian J. Gibson, PhD, Auburn University

Professor Brian Gibson serves as the Wilson Family Professor of Supply Chain Management and Executive Director of the Center for Supply Chain Innovation at Auburn University in Alabama, USA. He spent three months in Helsinki this year as a Fulbright-Hanken

Distinguished Chair at the Hanken School of Economics.
His 25-plus years of research and teaching is complimented by eight years of logistics management experience and industry association engagement. Gibson serves as the 2021 Board of Directors Chairman for the Council of Supply Chain Management Professionals.

Professor Gibson’s research focuses on supply chain trends. His recurring State of the Retail Supply Chain Report focuses on the emergence of e-commerce and technology as key drivers of retail success. He also leads the future-oriented research project Logistics 2030: Navigating a Disruptive Decade.


AGV:T JA VETOJUNAT OSANA TULEVAISUUDEN SISÄLOGISTIIKKAA
Eero Heinonen, Executive Vice President, K. Hartwall

Eero vetää K. Hartwallin Paketti- ja Logistiikka -liiketoimintayksikköä, joka kehittää ja valmistaa logistiikkaa parantavia kuljetusvälineistö- ja automaatioratkaisuja. Yrityksellä on asiakkaita yli 60 maassa. K. Hartwall toimii logistiikan kehityskumppanina monelle globaalisti johtavalle yritykselle maailmalla esim. Amazon, Royal Mail, Volkswagen DHL, Bosch ja ICA.


LATEST TRENDS & THE IMPACT OF COVID FOR WAREHOUSE AUTOMATION
Lauri Impiö Head of Sales, SSI Schäfer

Lauri Impiö vastaa SSI Schäferin kaupallisista toiminnoista Suomessa. Lauri on työskennellyt käytännössä koko työuransa tuotannon ja logistiikan automaation parissa eri rooleissa, niin kunnossapidossa, projektinhallinnassa kuin myynnissäkin. Hänen intohimonaan on auttaa yrityksiä sisälogistiikan kehittämisessä.

LAST MAILIN MERKITYS VERKKOKAUPASSA
Janne Jakola, toimitusjohtaja, Matkahuolto

Janne Jakola on Matkahuollon toimitusjohtaja. Jannella on pitkä kokemus tietohallinnon, digitalisaation sekä liiketoiminnan johtotehtävistä Matkahuollon lisäksi useilta eri toimialoilta kuten vähittäiskauppa ja telekommunikaatio. Janne on digitalisaation, ekosysteemien ja saumattoman asiakaskokemuksen puolestapuhuja ja hänet valittiin syksyllä 2021 vuoden digijohtajaksi.


 

TOIMINNAN TEHOSTAMINEN JA VASTUULLISUUSSTRATEGIAN UUDISTAMINEN TRANSFORMAATION MAHDOLLISTAJINA
Petri Järvinen, Chief Supply Chain & Sustainability Officer, NEOVA Group

Petri Järvinen on kokenut toimitusketjun hallinnan ja logistiikka-alan ammattilainen. Hänellä on pitkä kokemus toimitusketjujen strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta globaalisti niin päivittäistavarakaupan (Coop, Unilever), elektroniikka- (Nokia) ja lääketeollisuuden (Mölnlycke) sekä logistiikkapalvelujen (Posti) alalta.


 

Mia Jyrkänkallio, Key Account Manager, DHL Freight Finland

Mia Jyrkänkallio on työskennellyt logistiikan ja kuljetuksien parissa vuodesta 2007 sekä sitä ennen mm. öljy-yhtiössä ja henkilöstövuokrauksessa liittyen mm. markkinointiin ja rekrytointeihin. Mia on ollut LOGYn jäsen logistiikka-uransa alusta alkaen, hän on myös Kuljetusfoorumin johtoryhmän jäsen ja puheenjohtaja. Mia toimii DHL Freight (Finland) Oy:ssä Key Account Managerina asiakkuuksien rajapinnassa.


WHAT MAKES WINNING STRATEGY TO WORK IN PRACTISE
Tero J. Kauppinen, toimitusjohtaja, VIA Group & CEO. works Oy

Tero J. Kauppinen on pörssiyhtiöiden äänestämänä kahden eniten johtamiseen vaikuttaneen suomalaisen gurun joukkoon kuuluva Talouselämä-lehden nimeämä strategi, johtamisen tutkija, globaalisti toimiva johtamisen kehittäjä ja arvon luomisen konsultti, joka on kirjoittanut 18 kirjaa johtamisesta.

Hän on Suomen kolmen kokeneimman johtamisen konsulttiyritysten joukkoon kuuluvan VIA Groupin ja CEO. works Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja sekä Leaders’ Business Schoolin (perustettu 1988) rehtori. Lisäksi hän on vuonna 1999 perustetun, ylimmälle johdolle tarkoitetun pitkän kehitysohjelman Senior Leadership in Action, SLA:n ohjelmajohtaja ja vuodesta 1981 toteutetun Leaders’ Forumin organisaattori.

Hän on myös arvokoutsien kouluttaja ja toimitusjohtajien onnistumiseen erikoistunut Master Arvokoutsi. Hänellä on loppututkinnot sekä Suomesta että Yhdysvalloista, josta hänellä on kunniatohtorin arvonimi. Tasavallan presidentti myönsi hänelle kanslianeuvoksen arvonimen 2017.


 

ENERGINEN ELÄMÄ - UUSI MINÄ UUDESSA NORMAALISSA
Petteri Kilpinen, valmentaja, kirjailija, johtaja, Aava Virta hyvinvointiliiketoiminta

Petteri on utelias uuden tiedon metsästäjä, joka haluaa herättää ihmiset näkemään nykyisen työelämän uuvuttavat riskit. Hän on itse käynyt läpi muutoksia niin työelämän oravanpyörässä kuin yksityiselämän haasteissa, Hän haluaa kannustaa myös muita muutokseen — vaikka irtiotto ei ole helppoa.

Hän on poikkeuksellinen yritysjohtaja, kirjailija, yritysvalmentaja ja hallitusammattilainen, joka energisoivalla puheellaan saa jokaisen kuulijansa innostumaan uusista näkökulmista.


Antti Kojola, Business Development Director, Gartner

Antti Kojola on vastannut toimitusketjusta teollisuudessa, konsultoinut ja kouluttanut miten End to End -toimitusketjuja uudistetaan sekä opastanut yrityksiä uuden teknologian hyödyntämiseen. Nyt Gartnerilla Antti on kahden mielenkiinnon kohteensa (SC & IT) polttopisteessä.


PÄÄTTÄJÄPANEELI: UPDATE YOUR BUSINESS - NAVIGOINTI UUDESSA NORMAALISSA 

Turkka Kuusisto, toimitusjohtaja, Posti Group 

Turkka Kuusisto on Posti Groupin toimitusjohtaja ja konsernin johtoryhmän jäsen. Hän on työskennellyt Postissa vuodesta 2016 lähtien. Ennen Postia Kuusisto on toiminut useissa eri johtotehtävissä muun muassa Lindorffissa. Postista rakennetaan Kuusiston johdolla modernia jakelu- ja logistiikkayhtiötä ja kasvua haetaan paketeista ja logistiikasta Suomen, Ruotsin ja Baltian alueella.


PÄÄTTÄJÄPANEELI: UPDATE YOUR BUSINESS - NAVIGOINTI UUDESSA NORMAALISSA
Toni Laaksonen, SVP, McCloskey

Toni Laaksonen on Metso Outotecin liiketoimintajohtaja. Hänen vastuualueenaan on McCloskey liiketoimintayksikkö, joka valmistaa ja myy globaalisti mobiilimurskaimia ja -seulontalaitteistoja maanrakennusteollisuuteen. Toni on toiminut teollisuuden ja logistiikan johtotehtävissä yli kymmen vuoden ajan ja asunut uransa aikana useissa maissa, mm. USA:ssa. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden diplomi-insinööri sekä kauppatieteiden kandidaatti.

HOW DATA CAN HELP TO ACCELERATE DIGITAL TRANSFORMATION IN LOGISTICS
Janne Lautanala, Chief Ecosystem and Technology Officer, Fintraffic Oy

Janne Lautanala is an accomplished digital business leader with more than 20 years of professional experience in leading organizations like Accenture, Avanade, Wärtsilä and Nokia. Currently he works as the Chief Ecosystem and Technology Officer at Fintraffic.

Throughout his career, Janne has successfully established and grown innovation programs, delivered projects and established operational capabilities in Europe and the Asia-Pacific regions. He has also been involved with several major digital transformation projects in high tech, manufacturing, government, retail and telecommunication industries. Janne owns a M.Sc. in Electrical Engineering (Majoring in telecommunications technology) from Aalto University.


Janne Lehtimäki, puheenjohtaja, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry

Lehtimäki johtaa Leafhill Solutions Oy:tä, joka tuottaa yrityksille Neljännen osapuolen logistiikkamallilla (4PL) logistiikkaosastopalvelua ja -kehitysprojekteja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus toimitusketjun hallinnasta mm. Nurminen Logistics SVP:nä ja Kuehne + Nagel 4PL-liiketoimintayksikön johtajana.


PÄÄTTÄJÄPANEELI: UPDATE YOUR BUSINESS - NAVIGOINTI UUDESSA NORMAALISSA
Tuomas Leimio, Managing Director, Dachser Finland European Logistics

Tuomas Leimio johtaa Dachser Finland European Logisticsin toimintoja ja keskittyy ensisijaisesti varmistamaan, että asiakas saa aina laadukkainta mahdollista palvelua. Dachserin sisäisen yrittäjyyden henki ja läpinäkyvät toimintatavat ovat Leimiolle tärkeitä - koko yhtiössä ollaan kuin yhtä suurta perhettä. Leimio motivoituu kasvusta ja menestyksestä ympärillään. Hänelle on tärkeää nähdä niin asiakkaan liiketoiminnan kuin työtekijöidensäkin kehittyvän ja onnistuvan tavoitteissaan. Tuomas Leimio on työskennellyt eri logistiikkayritysten palveluksessa vuodesta 2006. Vuonna 2014 Leimio siirtyi Dachser Finland Oy:n toimitusjohtajaksi käynnistämään globaalin yrityksen toimintoja Suomessa.


HOW TO BUILD DIGITAL CAPABILITIES TO TRANSFORM PLANNING
Patrick Lemoine, VP Global Product Marketing, o9 Solutions, Inc.

Patrick has more than 20 years of supply chain experience as well as deep knowledge of the high-tech, automotive, and pharma industries. He started his career as a consultant with McKinsey and Company. Passionate early on about deploying technology to help transform the way companies operate, he spent the past 20 years in the enterprise software space with companies such as i2 (now Blue Yonder), SAP, E2open, and Aera Technology. Patrick holds an MBA from Stanford University.


Taru Lindeman, toimitusjohtaja, Boardman

Taru Lindeman on toiminut yli kymmenen vuotta logistiikkaan ja toimitusketjun hallintaan erikoistuneena liikkeenjohdon konsulttina. Hän on kokenut liikkeenjohdon valmentaja ja on toiminut lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien ja seminaarien ohjelmajohtajana.DRONES IN THE CITY - THE TRANSPORT OF THE FUTURE?
Renske Martijnse-Hartikka, Senior Project Manager Smart Mobility, Forum Virium Helsinki

On sustainable urban mobility, under the umbrella of many different EU-funded projects, Renske works in the stellar Smart Mobility team of Forum Virium Helsinki. Which is innovation organisation and builds the Finnish capital into the most functional smart city in the world in collaboration with companies, the scientific community and residents.

Renske's work focuses on large cross-European projects on automated vehicles, on the ground and in the air. After leading project on self-driving shuttle buses for public transport, she now works with Urban Air Mobility. The possibilities and impact of drones in the city is the core of her current research and innovation project called AiRMOUR.

TEEMU MARTTINEN, PARTNER, ZEAL SOURCING OY

Teemu Marttinen on hankintajohtaja, jolla on 20 vuoden kokemus hankinnasta, ulkoistamisesta, kehityksestä, johtamisesta, IT:stä ja hankintakonsultoinnista. Hän on työskennellyt esimerkiksi Nokian ja Finnairin palveluksessa. Hän on perustajana CLM SaaS -järjestelmä Dealsign.ai:ssa sekä Zeal Sourcingissa, joka on hankintakehitykseen ja -strategiaan keskittyvä konsultointiyritys.

HOW TO MANAGE THE GENERATIONS IN HYBRID ORGANIZATIONS
Dorottya Nagy-Jozsa, Founder & CEO, Y2Y

Dorottya Nagy-Jozsa is a professional speaker, awarded more than ten times as a 'Best Speaker', presented on more than 100 various HR & Supply Chain Congresses around the globe, from Tallin to Mombasa.

Before starting her own company in 2016, Dorka worked 15 years in the field of supply chain management. After she had received her MSc in Economics from the Budapest Corvinus University, she worked in air freight & road freight services at DHL, thereafter she changed from transportation to the FMCG market. She worked for Coca-Cola HBC for 10 years, held various positions from SAP SCM project manager to the Head of the Supply Chain Planning Team.


 

Pasi Nieminen, toimitusjohtaja, Toyota Material Handling Finland

Pasi Nieminen (DI) on toiminut Toyota Material Handling Finland Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2011. Hän siirtyi Toyotalle metsäkonevalmistaja Logset Oy:stä, jossa hän työskenteli myyntijohtajana ja toimitusjohtajana vuosina 2008-2011. Pasin työura alkoi laboratoriolaitevalmistaja Biohit Oy:ssä (nyk. Sartorius Finland Oy), jossa hänellä oli eri tehtäviä tuotekehityksessä, jälkimarkkinoinnissa ja kv. myynnissä vuosina 1999-2008. Toyotan toimitusjohtajuuden ohella Pasi on toiminut viiden vuoden ajan aktiivisena sisälogistiikan vaikuttajana LOGYn Sisälogistiikkafoorumin puheenjohtajana.VASTUULLISUUS HANKINNOISSA
HANKINTOJEN MAHDOLLISUUS VAIKUTTAA JA TEHDÄ HYVÄÄ
Petteri Nisonen, CPO, Fazer Group

Petteri Nisonen has 25 years' experience in materials management, sourcing, supplier relationship management and other supply chain related topics. He has also worked with some of the most appreciated Finnish brands, such as Paulig, Fiskars and Nokia.

 

MITÄ ON ASIAKASLÄHTÖINEN PALVELEVA TULEVAISUUDEN LOGISTIIKKA
Matti Pohjola, toimitusjohtaja, Hakonen Solutions Oy

Matti Pohjola on Hakosen toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt Hakosella vuodesta 2019 lähtien. Ennen Hakosta Pohjola työskenteli esimerkiksi K-ryhmässä ja Ikealla toimien eri johtotehtävissä muun muassa myyntijohtajana, verkkokauppajohtajana sekä markkinointi- ja viestintäjohtajana. Pohjolan johdolla Hakosesta rakennetaan valtakunnallinen markkinajohtaja kotiinkuljetuksissa ja -asennuksissa sekä Suomen suurin kodinkoneiden ja pesulakoneiden huoltaja. Hakosen tavoitteena on tarjota tulevaisuuden asiakaskokemus jo tänään sekä muuttaa maailmaa resurssiviisaammaksi ja huolettomaksi.

HYVINVOINTIALUEIDEN HANKINTA- JA LOGISTIIKKARATKAISUT NYKYTILANTEESSA -PANEELI
Ismo Rautiainen, ostopalvelujohtaja, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä

Ismo Rautiainen työskentelee Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymässä ostopalveluista, hankintatoimesta, logistiikasta ja palvelujen järjestämisen tuen toiminnoista vastaavana johtajana. Koulutukseltaan hän on terveystieteiden maisteri.
Ismo on työskennellyt pitkään toimialajohtajana sosiaali- ja terveyspalveluissa ja on perehtynyt erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon monituottajuuden kysymyksiin. Hänellä on pitkä kokemus myös sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen valmistelutehtävistä.


HENKILÖSTÖPALVELUALA LOGISTIIKKAYRITYSTEN KASVUN KUMPPANINA
Tuomas Ruohonen Operatiivinen johtaja, Bolt.Works Oy

Tuomas Ruohonen on Bolt.Works Oy:n Operatiivinen johtaja, logistiikan toimialajohtaja ja johtoryhmän jäsen. Hän on työskennellyt logistiikan parissa monipuolisesti vuodesta 2001, joista viimeiset kymmenen vuotta kansainvälisen kumipyöräliikenteen johtotehtävissä (DHL Freight) ennen siirtymistään Bolt.Works Oy:n palvelukseen. Bolt.Works on henkilöstöpalvelualan digitaalinen uudistaja, joka yhdistää työn ja tekijät logistiikan, teollisuuden, rakentamisen ja horecan toimialoilla valtakunnallisesti.


PÄÄTTÄJÄPANEELI: UPDATE YOUR BUSINESS - NAVIGOINTI UUDESSA NORMAALISSA
Sammeli Sammalkorpi CEO, Co-Founder, Sievo Oy

Sammeli on Sievon, johtavan hankinta-analytiikkaa tarjoavan softafirman, perustaja ja toimitusjohtaja. Kahden Sievo-vuosikymmenensä aikana Sammeli on auttanut suuryrityksiä muuttamaan likaista hankintadataa arvokkaiksi oivalluksiksi. Sammeli vihaa prosesseja ja uskoo läpinäkyviin, matalan hierarkian organisaatioihin, sekä siihen että hankintatoimi voi pelastaa maailman co2-päästöjä vähentämällä. Sammeli on procure4peace vapaaehtoisorganisaation perustajia sekä naisjalkapallon edistäjä Suomessa.

Sami Sarpola, Senior Manager, Nokia Technologies

Sami työskentelee Nokian Technologies-yksikön palveluksessa. Uransa aikana hän on toiminut toimitusketjunhallinnan ja liiketoimintaprosessien kehittämisen parissa Nokian matkapuhelinliiketoiminnan ja Microsoftin palveluksessa. Koulutukseltaan hän on KTT logistiikasta ja KTM tietojärjestelmätieteistä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta.


OPERATING CONDITIONS AND THE MATURITY OF THE FINNISH LOGISTICS MARKET
Tomi Solakivi, apulaisprofessori, toimitusketjujen johtaminen, Turun yliopisto

Tomi Solakivi (KTT) työskentelee merenkulkutalouden apulaisprofessorina Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen erikoisalanaan on kuljetusmarkkinat ja kuljetusmarkkinoiden, erityisesti merenkulun sääntely, sekä logistiikan kustannukset. Akateemisen tutkimuksen ja opetuksen lisäksi hän on toiminut asiantuntijana sekä kansallisille, että kansainvälisille organisaatioille, mm. Maailmanpankille.


Antti Suorsa, Founder & CEO, Zeal Sourcing 

Antti Suorsa on kokenut hankintajohtaja ja -kehittäjä. Hän on työskennellyt hankintatoimissa Nokialla, Konecranesilla, Telialla ja Pauligilla. Hänellä on vahva osaaminen palveluhankinnoista, varsinkin IT- ja markkinointikategorioista.

Konecranesilla Antti vastasi IT-hankinnoista globaalisti ja oli osa yrityksen IT-johtoryhmää sekä vastasi myöhemmin epäsuorista hankinnoista, Konecranesin suurimmasta hankintaklusterista. Pauligilla Antti vastasi yrityksen epäsuorista hankinnoista, hankintojen kehittämisestä, hankintojen vastuullisuudesta sekä sopimusvalmistuksesta. Telialla Antilla oli useita hankinnan johtorooleja kuten Telia Suomen CPO ja Telian Eurooppa-alueen CPO.

Oman ammatillisen kehittymisen lisäksi Antti haluaa kehittää hankintatoimea ja hankinnan kompetensseja Suomessa. Vapaaehtoistyönä Antti on toiminut Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGYn Hankintafoorumin puheenjohtajana kolme vuotta ja toimii tällä hetkellä LOGYn hallituksessa varapuheenjohtajana.VIKING LINE'S CO2 EMISSIONS REPORTING ON FREIGHT AND ENVIROMENTAL JOURNEY
Harri Tamminen, Vice Precident Freight, Viking Line Abp

Harri Tamminen, on vuodesta 2010 toiminut Viking Line laivavarustamon rahtijohtajana, vastuualueinaan laivojen autokansien optimaalinen käyttö sekä rahtiliiketoiminta. Hänellä on vankka työkokemus Itämeren alueen kansainvälisistä kuljetuksista mukaan lukien maatie-, kontti- kuin myös raideliikennekin. Ydinosaamisen kuitenkin ollessa rahtiliiketoiminta matkustajalaivayhtiössä. Koulutukseltaan Harri Tamminen on MBA (Shipping and Logistics), Lloyds Maritime Academyn linjalta, Middlesex University, Lontoo, UK. Naantalilaislähtöisen Harrin työura on vienyt hänet Tanskan, Ruotsin, Viron ja Liettuan kautta Helsinkiin, josta hän johtaa Viking Linen rahtiliikentoimintaa

MAAILMANTALOUS ELPYY - MITEN KÄY SUOMELLE?
Elina Valtonen, kansanedustaja, varapuheenjohtaja, Kokoomus

Elina Valtonen on kokoomuksen kansanedustaja ja varapuheenjohtaja. Aikaisemmin hän on toiminut ajatuspaja Liberan tutkimusjohtajana ja yli 10 vuotta rahoitusalalla asiantuntija- ja johtotehtävissä. Valtonen on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri, ja hän on asunut elämänsä aikana neljässä eri maassa. Valtonen on osakkaana useissa pienissä kasvuyrityksissä.


TULEVAISUUDEN KEHITYSSUUNTIA KORONAN JÄLKEEN
Katri Vataja, johtaja, strategia ja ennakointi, Sitra

Katri Vataja on Sitran ennakointi- ja strategiajohtaja. Hänellä on laaja kokemus strategia- ja tulevaisuustyöstä, työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisestä sekä arvioinneista. Katri on koulutukseltaan sosiologi ja hallintotieteiden tohtori. Reilun ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen on hänen jatkuvan innostuksen ja oppimisen kohteena.


 

Kate Vitasek, kirjailija, kouluttaja ja johtava tutkija, Tennesseen yliopisto

Lauded by World Trade Magazine as one of the “Fabulous 50+1” most influential people impacting global commerce, author, educator and business consultant Kate Vitasek is an international authority for her award-winning research and Vested® business model for highly-collaborative relationships.

Vitasek has been featured on CNN International, Bloomberg, NPR, and on Fox Business News. She also has been featured in over 300 articles in publications including Harvard Business Review, Chief Executive Magazine, Information Week, CIO Magazine, The Wall Street Journal, Journal of Commerce, World Trade Magazine and Outsource Magazine.


SYSTEEMIDYNAMIIKAN HYÖDYNTÄMINEN LOGISTIIKAN POIKKEUSTILANTEISSA
Peter Ylén, Principal Scientist & Team Leader, VTT

Peter Ylén (Dr. Tech) toimii johtavana tutkijana VTTllä. Hän johtaa vaikutusten arvioinnin tiimiä ja on tuotepäällikkönä VTT CityTune® tuoteperheelle. Hänen erikoisalanaan on systeemiset mallit ja systeemidynamiikka, data-analytiikka, optimointi, päätöksen tuen järjestelmät ja johdon lentosimulaattorit. Hän on aikaisemmin toiminut professorina Vaasan Yliopistossa ja tutkimusjohtajana TnterQuest ltd:ssä.


LOGISTIIKAN DIGITAALINEN TULEVAISUUS
Jari Ängeslevä, toimitusjohtaja, Parkkisähkö Oy

Jari Ängeslevä on rutinoitunut digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä, joka seuraa jatkuvasti uusien disruptioiden syntymistä globaalisti. Tämä pitää sisällään niin digitaalisen transformaation (kulttuuri, prosessit ja työkalut) sekä, uusien teknologioiden kuten AI ja niiden vaikutusten ymmärtämisen asiakkaan lisäarvon tuottamiseen ja kestävään liiketoimintaan.