Käytännön ohjeet LOGY Conference -osallistujalle

Tervetuloa LOGY Conferenceen - tältä sivulta löydät käytännön ohjeita onnistuneeseen konferenssielämykseen.


Sijainti

Pikku-Finlandia sijaitsee Helsingin keskustassa Finlandia-talon takana osoitteessa Karamzininranta 4, 00100 Helsinki. Löydät sijainnin ja kulkuyhteydet tästä linkistä.

Raitiovaunujen 4 ja 10 pysäkit ovat Mannerheimintiellä; Hesperian puiston pysäkki ja Kansallismuseon pysäkki. Pikku-Finlandiaan kulku Hesperianpuiston pysäkiltä Hesperian puiston läpi (Eteläisen Hesperiankadun kohdalta) ja Kansallismuseon pysäkiltä Töölönlahdenkadun kautta (Musiikkitalon ja Hakasalmen huvilan välistä). Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella.


Parkkitalo

Finlandia-talon vieressä on pysäköintihalli, Aimo Park, josta on seuraavat hissiyhteydet: Karamzininranta 2 ja Finlandia-talon hissiaula (lähinnä Pikku-Finlandiaa). Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta.

Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Aimo Park.

Pysäköinnin voi maksaa myös luottokortilla ilman lippua seuraavasti; syötä luottokortti sisäänajettaessa puomin lukijalaitteeseen. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Kuitin saa painamalla kuittipainiketta.


Ilmoittautuminen ja nimilappu

Ilmoittautuminen konferenssiin alkaa klo 8:00 Pikku-Finlandian aulassa. Tarjolla on myös aamukahvit ja pientä purtavaa. Konferenssin ohjelma alkaa klo 9. Katso koko ohjelma täältä.

Saat nimilappusi ilmoittautumisen yhteydessä. 

Pikku-Finlandialla jaettavat nimilaput toimivat koko konferenssin ajan pääsylippuina yhteisiin tilaisuuksiin. Pidäthän siis nimilappusi aina mukana, myös risteilyllä ja toisen päivän tilaisuuksissa.


Tallinnan osuus

Mikäli olet ilmoittautunut seminaarin toiseen osaan, alla on hyödyllistä tietoa risteilystä ja muun muassa tarvittavista asiakirjoista. 

  • Matkalippu ja vaadittavat matkustusasiakirjat

Mikäli olet ilmoittautunut myös risteilyosuuteen, niin saat laivalipun Pikku-Finlandiana aulassa lounastauon aikana.

Kaikilla risteilylle osallistuvilla on oltava virallinen matkustusasiakirja mukana: voimassa oleva passi tai EU-standardien mukainen henkilöllisyystodistus.

  • Kuljetus Länsiterminaalille

Bussikuljetus Pikku-Finlandialta Länsisatamaan on järjestetty klo 17.30. LOGY Conference -tunnuksin merkityt bussit lähtevät rakennuksen edessä olevalta kääntöpaikalta.

Laiva lähtee Länsiterminaali 2:sta (osoite: Tyynenmerenkatu 14, 00180 Helsinki).

Saavumme satamaan noin 18.00. Laivaannousu Tallink Megastarille on klo 19.00. Aloitamme risteilyn illallisella Grand Buffessa. Illallisen nautittuamme olemmekin jo Tallinnassa.

  • Takit ja matkatavarat laivamatkan ajan

Teillä on mahdollista jättää matkatavarat ja takit LOGYn valvomiin hytteihin kannelle 10. Bussimatkalla satamaan annetaan hyttien tarkemmat koordinaatit.

  • Tallink Spa & Conference Hotel 

Tallink Spa & Conference Hotelli sijaitsee Tallinnan sataman terminaalien läheisyydessä. Satamasta on järjestetty bussikuljetus hotellille. Hotellin osoite: Sadama 11a, 10111 Tallinn, Viro

  • Kylpylä

Ennen toisen päivän LOGY Conference -ohjelman alkua on mahdollista nauttia Tallink Spa & Conference Hotellin kylpylästä. Pakkaathan mukaasi uimahousut / uimapuvun. Pyyhkeen saa hotellista.