Hae mukaan LOGYn hallitukseen!

Tahtoisitko vaikuttaa Suomen merkittävimmän hankinta- ja logistiikka-alan verkoston tulevaisuuteen?

Etsimme ehdokkaita Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGYn hallituksen jäseniksi avoimella haulla toimikaudelle 2022–2024. LOGYn hallituksen lähtökohtana on ollut asiantuntemukseen perustuva hallitustyöskentely, joka edellyttää kokemusta alalta. Hallituksen jäseniltä odotetaan aktiivista osallistumista hallitustyöskentelyyn sekä kiinnostusta kehittää yhdistyksen toimintaa.

LOGYn hallituksessa pääset vaikuttamaan LOGYn tulevaisuuden menestykseen ja LOGYn jäsenille tärkeisiin asioihin. Saat hyvää kokemusta hallitustyöskentelystä ja vapaa-ehtoistyöstä.

LOGYn hallituksen tehtävät

LOGYn hallituksen tehtäviin kuuluu muun muassa ohjata ja kehittää yhdistyksen toimintaa ja taloutta sääntöjen ja yhdistyksen kokousten päätösten mukaisesti sekä valmistella ja tehdä aloitteita kansantaloudellisesti merkittävistä asioista.

LOGYn hallitus kokoontuu noin 5–6 kertaa vuodessa pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta toistaiseksi etänä Teamsin välityksellä. Kokousten välillä työskennellään tarpeen mukaan valiokunnissa ja muissa kokoonpanoissa yhteisten projektien parissa. Esimerkiksi vuonna 2021 hallitus työstää LOGYn uutta strategiaa ja ehdotusta yhdistyksen syyskokoukselle toiminta- ja taloussuunnitelmaksi seuraavalle vuodelle.


Mitä LOGYn hallituksen jäseneltä odotetaan?

 • Halua olla osaltaan vaikuttamassa LOGYn tulevaisuuden menestykseen
 • Halua osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja vaikuttaa LOGYn jäsenille tärkeisiin asioihin
 • Halua, osaamista ja näkemystä kehittää LOGYn toimintaa
 • Syvällistä ymmärrystä hankinta-/logistiikka-ammattilaisten nykyisistä ja tulevista tarpeista
 • Kokemusta vaativista johtotehtävistä
 • Kokemusta LOGYn toiminnasta tai muusta vapaaehtoistoiminnasta
 • Kykyä strategiseen ajatteluun, kokonaisuuksien hahmottamiseen ja näkemysten perusteluun
 • Sitoutumista hallitustyöhön

Hakeminen

Jos täytät osan tai kaikki näistä kriteereistä, tarjoa osaamistasi LOGYn käyttöön! Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia osoitteeseen markku.henttinen@logy.fi 24.9.2021 mennessä. Otsikoi viestisi: ”LOGY hallitushaku”, ja kerro seuraavat tiedot:

 • Motivaatio ja perustelut lyhyesti (max. 150 sanaa)
 • Ansioluettelosi tai linkki LinkedIn-profiiliisi
 • Yhteystietosi

LOGYn hallituksen työvaliokunta haastattelee hakijat lokakuun aikana ja aiempien vuosien tapaan nykyinen hallitus tekee esityksen uusiksi hallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle (viisi paikkaa) edellä mainittuja osaamiskriteerejä kunnioittaen. Lopulliset valinnat tekee yhdistyksen syyskokous 25.11.2021.

LOGYn hallitukseen valittavien tulee olla LOGYn jäseniä. Jäsenen toimikausi on kolme vuotta. Hallituksen jäsenyydestä ei makseta erillistä palkkiota, mutta syntyneet matkakulut korvataan LOGYn ohjeistuksen mukaisesti. Haku ei sido LOGYn hallitusta valitsemaan ehdokkaitaan hakijoiden joukosta.

Huomioithan, että lähettämällä viestin annat luvan jakaa tietosi hallituksen jäsenille ja hallituksen sihteerinä toimivalle toimitusjohtajalle.


Lisätietoja:

hallituksen puheenjohtaja Janne Lehtimäki, p. 040 557 8363
toimitusjohtaja Markku Henttinen, p. 040 073 0073, markku.henttinen@logy.fi

Haku LOGYn foorumien, alueiden ja Young Professionals -johtoryhmiin aukeaa 27. syyskuuta.