Covid-19 ja turvallisuus LOGYn tilaisuuksissa

LOGYn tapahtumiin ja koulutuksiin osallistuvien terveys on aina etusijalla. Huolehdimme siitä, että tilaisuuksiimme voi osallistua mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä.

Järjestämme suuret seminaarit, foorumitapahtumat ja koulutukset verkkotapahtumina.
Joitakin aluetapahtumia ja muita tapahtumia voidaan järjestää myös muiden toimijoiden ja yritysten tiloissa. Järjestäjän tulee edellyttää heiltä kattavia turvallisuustoimenpiteitä.

Seuraavat ohjeet koskevat lähitapahtumia sekä verkkoseminaarien asiantuntijoita

1. Osallistuthan vain terveenä

Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, kuten lievää kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme Sinua jäämään kotiin. Jos palaat matkalta korona-alueelta, ethän osallistu kahteen viikkoon tapahtumiin. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä välittömästi yhdistyksemme sähköpostiin: yhdistys@logy.fi.

2. Turvavälit

Tapahtumissa jokaisen vastuulla on huolehtia yhdessä siitä, ettei tungosta pääse syntymään. Tilaisuuden järjestäjä muistuttaa turvaväleistä ja yleisistä hygieniaohjeista tilaisuuden aikana sekä ohjeistaa vieraat istumaan väljästi vähintään 1 metrin turvavälein.

3. Hygienia

Tilaisuuksissa on tarjolla käsidesiä.

4. Tarjoilut

Mikäli tilaisuudessa on tarjoilua, tilaisuuden järjestäjä sitoutuu toimimaan sen hetkisten turvallisuussuositusten mukaisesti. Järjestäjän tulee huolehtia ettei jonoja synny ja varmistaa, että istumapaikkojen väliin jätetään riittävät turvavälit.

5. Siivous

Tilaisuuden järjestäjä sitoutuu noudattamaan tiloissaan tehostettuja hygieniarutiineja. Erityistä huomiota siivouksessa kiinnitetään pintoihin ja esineisiin, joita kosketaan käsin. Tällaisia ovat esimerkiksi pöytäpinnat, kaiteet, tuolit, ovenkahvat, hanat, wc:n nupit ja narikkalaput. Lisäksi varmistetaan saippuoiden sekä muiden hygieniatuotteiden saatavuus.

6. Liikkuminen

Vältäthän turhaa liikkumista tapahtumatiloissa.

7. LOGYn henkilökunta

Suojaudumme myös itse kulloisenkin virallisen ohjeistuksen mukaisin välinein. Olemme käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa.

Tarvittaessa kysy lisätietoja sähköpostitse koulutuksen / tapahtuman yhteyshenkilöltä tai: yhdistys@logy.fi

Yhteispelillä ja positiivisin mielin onnistumme tilaisuuksissamme ja saat antoisan päivän!


LOGYn monipuoliset tapahtumat hankinnan ja logistiikan ammattilaisille löydät täältä.