Covid-19 ja turvallisuus LOGYn tilaisuuksissa

LOGYn tapahtumiin ja koulutuksiin osallistuvien terveys on aina etusijalla. Huolehdimme siitä, että tilaisuuksiimme voi osallistua mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Noudatamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä.

Seuraavat ohjeet koskevat lähitapahtumia:

1. Osallistu vain terveenä

Mikäli sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, kuten lievää kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme sinua jäämään kotiin. Jos palaat matkalta korona-alueelta, ethän osallistu kahteen viikkoon tapahtumiin. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä yhdistys@logy.fi.

2. Turvavälit

Tapahtumissa jokaisen vastuulla on huolehtia yhdessä siitä, ettei tungosta pääse syntymään. Tilaisuuden järjestäjä muistuttaa turvaväleistä ja yleisistä hygieniaohjeista tilaisuuden aikana sekä ohjeistaa vieraat istumaan väljästi suositusten mukaisin turvavälein.

3. Hygienia

Tilaisuuksissa on tarjolla käsidesiä.

4. Tarjoilut

Mikäli tilaisuudessa on tarjoilua, tilaisuuden järjestäjä sitoutuu toimimaan sen hetkisten turvallisuussuositusten mukaisesti.

5. Siivous

Tilaisuuden järjestäjä sitoutuu noudattamaan tiloissaan tehostettuja hygieniarutiineja.

6. Liikkuminen

Vältäthän turhaa liikkumista tapahtumatiloissa.

7. LOGYn henkilökunta

Suojaudumme myös itse kulloisenkin virallisen ohjeistuksen mukaisin välinein. Olemme käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa.

Tarvittaessa kysy lisätietoja sähköpostitse koulutuksen/tapahtuman yhteyshenkilöltä tai: yhdistys@logy.fi

Yhteispelillä ja positiivisin mielin onnistumme tilaisuuksissamme ja saat antoisan päivän!


LOGYn monipuoliset tapahtumat hankinnan ja logistiikan ammattilaisille löydät täältä.