Covid-19 ja turvallisuus LOGYn tilaisuuksissa

LOGYn tapahtumiin ja koulutuksiin osallistuvien terveys on aina etusijalla. Huolehdimme siitä, että tilaisuuksiimme voi osallistua mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä.

Järjestämme suuret seminaarit (pl. alueseminaarit) ja koulutukset* yhteistyökumppaneidemme (Scandic, Finlandia-talo ja Messukeskus) tiloissa, joissa on sitouduttu noudattamaan tehostettuja hygieniarutiineja. Foorumitilaisuuksia ja aluetapahtumia voidaan järjestää myös muiden toimijoiden ja yritysten tiloissa. Edellytämme heiltä yhtä kattavia turvallisuustoimenpiteitä.

* koulutuksissamme on max. 20 osallistujaa.

Turvallisesti LOGYn tapahtumissa ja koulutuksissa

1. Osallistuthan vain terveenä

Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, kuten lievää kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme Sinua jäämään kotiin. Jos palaat matkalta korona-alueelta, ethän osallistu kahteen viikkoon tapahtumiin/koulutuksiin. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä välittömästi yhdistyksemme sähköpostiin: yhdistys@logy.fi.

2. Turvavälit

Tapahtumissamme jokaisen vastuulla on huolehtia yhdessä siitä, ettei tungosta pääse syntymään. Muistutamme turvaväleistä ja yleisistä hygieniaohjeista tilaisuuden aikana. Ohjeistamme vieraat istumaan väljästi vähintään 1 metrin turvavälein.

Koulutuksissamme pöytäpaikat on merkitty etukäteen lisäämällä paikoille muistiinpanovälineet.

3. Hygienia

Tilaisuuksissamme on tarjolla käsidesiä.

4. Tarjoilut

Mikäli tilaisuudessa on tarjoilua, toimimme sen hetkisten turvallisuussuositusten mukaisesti. Huolehdimme, ettei jonoja synny ja varmistamme, että istumapaikkojen väliin jätetään riittävät turvavälit.

5. Siivous

Yhteistyökumppanimme (Scandic, Finlandia-talo ja Messukeskus) noudattavat tiloissaan tehostettuja hygieniarutiineja. Erityistä huomiota siivouksessa kiinnitetään pintoihin ja esineisiin, joita kosketaan käsin. Tällaisia ovat esimerkiksi pöytäpinnat, kaiteet, tuolit, ovenkahvat, hanat, wc:n nupit ja narikkalaput. Lisäksi varmistetaan saippuoiden sekä muiden hygieniatuotteiden saatavuus.

6. Liikkuminen

Vältäthän turhaa liikkumista tapahtumatiloissa.

7. Jaettava aineisto

Koulutuksissamme on tukena oppimisympäristö. Saat mm. kaiken materiaalin sähköisenä ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden osallistujien kanssa.

Muissa tapahtumissamme mahdollinen painettu aineisto sekä muu materiaali löytyy valmiina istumapaikoilta tai toimitetaan sähköisesti tilaisuuden jälkeen.

8. LOGYn henkilökunta

Suojaudumme myös itse kulloisenkin virallisen ohjeistuksen mukaisin välinein. Olemme käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa.

Tarvittaessa kysy lisätietoja sähköpostitse koulutuksen / tapahtuman yhteyshenkilöltä tai: yhdistys@logy.fi


Yhteispelillä ja positiivisin mielin onnistumme tilaisuuksissamme ja saat antoisan päivän!


LOGYn monipuoliset tapahtumat hankinnan ja logistiikan ammattilaisille löydät täältä.