Tapahtuman kuvaus Ohjelma Kouluttajat

Incoterms 2020 - Tietoisku

Paikka: Messukeskus, koulutustila 204, Siipi, Messuaukio 1, 00521 Helsinki
Aika: 1.10.2019 8:30 - 11:30

Uudet Incoterms®2020 -toimituslausekkeet tulevat voimaan 1.1.2020 ja sisältävät kansainväliseen tuonti- ja vientikauppaan liittyviä uudistuksia. Koulutuksessa käsitellään Incoterms®2020 -uutta lauseketta sekä miten ja miksi nykyiset toimituslausekkeet muuttuvat.

Tilaisuudessa käydään kompakti alustus toimituslausekkeisiin: Mitä lauseke kattaa, mitä ei ja miten lauseke valitaan?

Tietoiskussa on keskeistä, mitä muutoksia on tulossa 2010 ehtoihin ja miksi muutokset ovat tarpeellisia.

Mitä haluaisit tietää toimituslausekkeiden muutoksesta?

Osallistujat voivat lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä, joita käydään läpi tilaisuudessa. Lähetä kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen koulutus@logy.fi 20.9. mennessä.

Tapahtuman ohjelma

Aikataulu 1.10.2019

klo 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
klo 9.00 – 11.30 Tietoisku

Tapahtuman kouluttajat

Asko Räty
Valmentaja, kouluttaja
VTM Asko Räty on Incoterms-, Finnterms-, toimituslauseke-, kauppatapa- ja laivausehtoasiantuntija. Hän luennoi ja konsultoi näitä aiheita oman yrityksensä Kauppasanan puitteissa. Hän toimi pitkään metsäteollisuudessa myynnissä, riskipäällikkönä, logistiikassa ja kaupan menettelytapojen kehittämisessä. Asko Räty oli Kansainvälisen Kauppakamarin Incoterms-työryhmän jäsen laadittaessa vuosien 1990 ja 2000 versioita sekä ICC:n Incoterms Panel of Experts‘in jäsen ja hän konsultoi vuoden 2010 versiota laatinutta työryhmää. Hän oli puheenjohtajana Finnterms-lausekkeet sekä Vakiolaivausehdot laatineissa työryhmissä ja on ICC Finland’in toimituslauseke- ja laivausehtopanelin jäsen. Asko on kääntänyt suomeksi kolme viimeisintä Incotermsia sekä kirjoittanut useita artikkeleita ja teoksen toimituslausekkeista. Hän on ollut kahdesti Finnish Shippers’ Councilin puheenjohtaja, osallistunut valtion komiteatyöskentelyyn ja antanut asiantuntijalausuntoja EU:lle.
Ilmoittaudu tästä

295 euroa + alv,
Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGYn jäsenille 195 euroa + alv.

Hinta sisältää 18.9. julkaistavan suomenkielisen Incoterms 2020-julkaisun. Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n Incoterms® -toimitusehdot ovat kansainvälisessä kaupassa maailmanlaajuisesti käytetyt ehdot.

Liity samalla jäseneksi!
Saat kurssin jäsenhintaan, kun liityt ilmoittautuessasi jäseneksi. Kurssi ja jäsenyys yhdessä on edullisempi kuin koulutuksen normaalihinta.

Ilmoittautuminen:
23.9.2019 mennessä

Tiedustele vapaita paikkoja myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Lisätietoja:
Maarit Mänttäri, koulutuspäällikkö
maarit.manttari@logy.fi, 0400 975 480

Peruutusehdot:
Lue ehdot tästä