Tapahtuman kuvaus Ohjelma Kouluttajat

IT-hankinnan uudet tuulet - tilannekatsaus

Paikka: Webinaari,
Aika: 15.9.2020 9:00 - 12:00

Uutta! Lähiopetuksen tukena on oppimisympäristö:
ennakkokysely | sähköinen koulutusmateriaali | osallistavat työkalut | verkostoitumiskeskustelut | Lue lisää >

IT-palveluiden hankinta elää muutoksen aikaa! Myös ketterät kehitysmenetelmät haastavat perinteistä kilpailutusta.

Onko IT-palveluiden hankinta teidän yrityksessänne kriittinen prosessi? Tarvitsetteko päivitettyä tietoa palveluostamiseen ja palveluhankintojen erityispiirteisiin?

Puolen päivän ajankohtaiskatsauksessamme asiantuntijamme käsittelevät case-esimerkkien ja harjoitusten avulla palveluostamista ja ketterien kehitysmenetelmien vaikutuksia perinteiselle kilpailuttamiselle.
IT-hankintakatsaus antaa myös lisää kompetenssia palvelutoimittajan elinkaaren hallitsemiseen.

Asiantuntijamme ovat konkareita IT- ja palveluhankinnan asiantuntijoita. Heillä on lähes 40 vuoden kokemus hankinnoista useista kansainvälisistä suuryrityksistä. He haluavat jakaa osaamisensa kanssasi ja antaa uusia työkaluja suomalaisille yrityksille.

Katsauksemme avulla voit päivittää ymmärrystäsi IT-palveluiden hankintoihin liittyen. Tule verkostoitumaan muiden samojen tehtävien parissa työskentelevien kanssa. Ota kollegasi mukaan, opitte yhdessä!

Huomaa myös kahden päivän IT-hankintakoulutuksemme 20.10-21.10.2020, joka syventää osaamistasi ja antaa 2020-luvun työkalupakin IT-hankintoihin.

Kenelle?

Tämä koulutus sopii IT-hankintapäälliköille, hankintapäälliköille ja IT-päälliköille. Koulutus sopii myös hyvin juristeille, jotka tekevät IT-hankintoja.

Koulutuksen ohjelma on nähtävissä sivuston ylhäältä kohdasta Ohjelma.

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman ohjelma

  • IT-hankinnat muuttuvassa toimintaympäristössä – Miksi olemme täällä tänään?
  • Hankinnan rooli IT:ssä ja yrityksen digitalisaatiossa (Hankinnan ja yrityksen digitalisaatio)
  • Palvelumuotoilu hankinnoissa
  • IT-toimittaja valintamenetelmät – RFP is DEAD?
  • Contract Value Leakage – Minne arvo häviää?
  • Toimittajahallinta ja toimittajan elinkaaren johtaminen

Tapahtuman kouluttajat

Antti Suorsa
Founder and CEO

Antti Suorsa on kokenut hankintajohtaja ja -kehittäjä. Hän on työskennellyt hankintatoimissa Nokialla, Konecranesilla, Telialla ja Pauligilla. Hänellä on vahva osaaminen palveluhankinnoista, varsinkin IT- ja markkinointikategorioista.
Konecranesilla Antti vastasi IT-hankinnoista globaalisti ja oli osa yrityksen IT-johtoryhmää sekä vastasi myöhemmin epäsuorista hankinnoista, Konecranesin suurimmasta hankintaklusterista. Pauligilla Antti vastasi yrityksen epäsuorista hankinnoista, hankintojen kehittämisestä, hankintojen vastuullisuudesta sekä sopimusvalmistuksesta. Telialla Antilla oli useita hankinnan johtorooleja kuten Telia Suomen CPO ja Telian Eurooppa-alueen CPO.
Oman ammatillisen kehittymisen lisäksi Antti haluaa kehittää hankintatoimea ja hankinnan kompetensseja Suomessa. Vapaaehtoistyönä Antti on toiminut Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGYn Hankintafoorumin puheenjohtajana kolme vuotta ja toimii tällä hetkellä LOGYn hallituksessa varapuheenjohtajana.

Teemu Marttinen
Founder

Teemu Marttinen on hankinta-ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Teemu on työskennellyt Finnairilla, jossa hänen vastuualueisiinsa IT-johtoryhmässä on kuulunut mm. IT-hankinnat, IT-toimittajahallinta, projektitoimisto ja IT-arkkitehtuuritoimisto.
Ennen Finnairia Teemu työskenteli Nokialla jossa hän työskenteli hankinnan kehittämisessä, IT-hankinnoissa, markkinoinnin hankinnoissa, palveluhankinnoissa, pystytti ja johti Unkarissa 100 hengen hankintakeskusta.
Hän on co-founder Dealsign.ai palvelussa joka on sopimushallinnan moderni SaaS palvelu, lisäksi hän on toiminut itsenäisenä konsulttina IT ja IT-hankinnoissa. Lisäksi Teemu vetää IT-hankintafoorumia LOGY:ssa ja intoilee hankintatoimen kehittämisestä konferensseissa ympäri maailman.

Ilmoittaudu tästä

Hinta
Normaalihinta 295 euroa + alv
LOGYn jäsenhinta 195 euroa + alv

Hinnat sisältävät sähköisen koulutusaineiston ja oikeuden oppimisympäristöön n. kaksi viikkoa ennen koulutuspäiviä ja kuukauden päivien jälkeen. Koulutus laskutetaan noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Liity samalla jäseneksi!
Saat koulutuksen jäsenhintaan, kun liityt ilmoittautuessasi jäseneksi. Koulutus ja jäsenyys yhdessä on edullisempi kuin koulutuksen normaalihinta. Tutustu jäsenetuihin

Ilmoittautuminen
4.9.2020 mennessä
Tiedustele vapaita paikkoja myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Lisätietoja
Maarit Mänttäri
koulutuspäällikkö
maarit.manttari@logy.fi
0400 975 480

Peruutusehdot
Lue ehdot tästä

Koulutuksen kesto
½ päivää