Tapahtuman kuvaus

Kuljetus-Logistiikka 2019

Paikka: Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Aika: 9.5.2019 9:00 - 11.5.2019 19:00

Kuljetus-Logistiikka 9.–11.5.2019 on kansainvälinen suurtapahtuma, ja mukana ovat kaikki alan merkittävimmät toimijat. Tapahtuma suunnitellaan vahvasti yhdessä alan yritysten kanssa: tarjolla on ajantasaista tietoa alan ammattilaisille.

Kuljetus-Logistiikka 2019 -näyttelyn järjestää Messukeskus yhteistyössä LOGYn, Autotuojat ja -teollisuus ry:n, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n ja Teknologiateollisuuden perävaunut ja päällirakenteet toimialaryhmän kanssa.

Messut on ainutlaatuinen mahdollisuus kohdata suuri määrä potentiaalisia asiakkaita kasvokkain. Messuilla tapaat myös nykyisiä asiakkaitasi, joille pääset esittelemään uusia tuotteita ja palveluita.

Tavoita kerralla suuri määrä alan ammattilaisia

Kuljetus-Logistiikka-tapahtuma kokoaa yhteen alan ammattilaiset – kohtaa juuri oikeat kontaktit henkilökohtaisesti. Osallistumistapoja on monia: tutustu hintoihin ja valmiisiin vaihtoehtoihin, tai ota yhteyttä  ja räätälöi juuri teille tuloksellisin tapa osallistua.

> Tutustu hintoihin ja näyttelyosastoihin

> Varaa näyttelyosasto verkossa
Mainitse tilaajan lisätiedot -välilehdelle yrityksenne LOGY-jäsenyys. Alennus huomioidaan hinnassa ennen laskutusta (huom. alennus ei näy vielä verkon tilauslomakkeella olevassa hinnassa).  

Lisätiedot ja näyttelyosastovaraukset Messukeskuksen myyntipäällikkö Risto Wuolteelta. 

Risto Wuolle
myyntipäällikkö
p. 040 097 0788
risto.wuolle@messukeskus.com


LOGYn jäsenille 20 % alennus näyttelytilasta

LOGYn jäsenillä on mahdollisuus ostaa Kuljetus-Logistiikka-messuilta näyttelytilaa 20 prosentin alennuksella. Alennus koskee näyttelytilan osuutta. Myyntiosasto- ja Premium-osastopaketeissa alennuksen saa ainoastaan näyttelytilan osuudesta.

Varaukset ja lisätiedot