Tapahtuman kuvaus Ohjelma Puhujat

LOGYn Terveydenhuoltopäivä 2018

Paikka: Cumulus Resort Airport Congress Center, Vantaa,
Aika: 18.4.2018 8:30 - 16:10

LOGYn Terveydenhuoltopäivän 2018 aamupäivän teemana on tänä vuonna SOTEn todelliset vaikutukset hankintaan ja logistiikkaan. Iltapäivän teemoissa käsitellään kuinka hyödynnetään viimeisimpiä järjestelmiä ja teknologioita prosessien tukena terveydenhuollon sektorilla.

Terveydenhuoltopäivän yhtenä tavoitteena on kertoa osallistujille, miten logistiikkaa ja hankintatoimea voidaan kehittää osana terveydenhuoltoa sekä tutustuttaa heitä terveydenhuollon logistiikan ja hankintatoimen toimintaympäristöjen monimuotoisuuteen, mahdollisuuksiin ja haasteisiin

Tapahtuman kohderyhmää ovat terveydenhuollon logistiikan- ja hankinnan ammattilaiset julkiselta ja yksityiseltä sektorilta, kehitysjohtajat, ylihoitajat, tukipalvelujohtajat, hallinto- ja palvelupäälliköt, talousjohto sekä suurimpien tavara- ja palvelutoimittajien asiakaspalvelu- ja myyntihenkilöt.

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan ajankohtaisia luentoja ja verkostoitumaan muiden ammattilaisen kanssa!

Tapahtuman ohjelma

08:30-09:30 Ilmoittautuminen, kahvitarjoilut ja vapaamuotoista näyttelyyn tutustumista

09.30–09.35 Tapahtuman avauspuheenvuoro
Jyrki Ristinen, seminaarin puheenjohtaja ja LOGYn SCM-foorumin varapuheenjohtaja

09.35–09.55 SOTE-uudistuksella tehokkuuden tiikeriloikkaan?
Timo Seppälä, Tutkimuspäällikkö, Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos - THL

09.55–10.30 Kahdeksan haastavaa vuotta takana – palvelurakenne nyt
Pentti Itkonen, Toimitusjohtaja, Eksote

10.30–11.05 SoteDigi - Näköalapaikka julkishallinnon suurimmassa muutoksessa
Hannu Leskinen, sairaalaneuvos, SoteDigi Oy:n hallituksen puheenjohtaja

11.05–11.40 Hankintatoimi tulevaisuuden Sotessa - Moottoritie vai liikenneympyrä?
Hannu-Pekka Polttila, Hankintapäällikkö, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan hankinta

11.40–11.45 Kumppanin Lojerin puheenvuoro
Ari Heikkurinen, Aluemyyntipäällikkö, Lojer Oy

11.45–13.00 Lounas, verkostoitumista ja vapaamuotoista näyttelyyn tutustumista

13.00–13.50 KEY NOTE: Value Based Purchasing and Supply Management in Health Care
Erik van Raaij, Professor of Purchasing & Supply Management in Healthcare, Erasmus School of Health Policy & Management

13.50–14.25 Merkintävaatimukset mahdollistavat terveydenhuollon arvoketjun digitalisoinnin
Jenni Krohn, Healthcare Sector Manager , GS1 Finland Oy

14.25–14.55 Kahvitauko, verkostoitumista ja vapaamuotoista kumppanipaikkoihin tutustumista

14.55–15.30 Uusinta täyttöpalveluista, reaaliaikaisuuden hyödyt
Mika Leivo, logistiikkapäällikkö, VSSHP

15.30–16.05 Uusi Lastensairaala – hoitologistiset innovaatiot
Outi Simonen, Ylihoitaja, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri

16.05-16.10 Seminaarin yhteenveto ja loppusanat
Jyrki Ristinen, seminaarin puheenjohtaja ja LOGYn SCM-foorumin varapuheenjohtaja

Puhujat

Jyrki Ristinen - puheenjohtaja
Toimitusketju- ja IT-johtaja, Oy Medifon Ab

Jyrki Ristinen on työskennellyt vuodesta 2011 Apteekkitukkukauppa Oy Medifon Ab:n Logistiikka- ja Laatupäällikkönä vastuullaan yrityksen toimitusketjun johtaminen. Oy Medifon Ab on v. 1981 perustettu apteekkien perustarvikkeiden ja yleisten kauppatavaroiden sekä lääkkeiden tukkukauppa ja jakelija.

Ennen siirtymistä nykyiseen tehtävään Jyrki Ristinen on työskennellyt lähes 10 vuotta DHL Supply Chain:ssa Pohjoismaiden ja Baltian organisaatiossa Senior Project Managerina, jossa vastuulla oli erilaisten implementointi, laatu- ja liiketoiminta projektien johtaminen eri puolilla pohjoismaita ja Baltiaa.

Kokonaisuudessaan kokemusta Logistiikasta on yli 20 vuoden ajalta varastotöistä toimitusketjun johtamiseen.

Jyrki on toiminut pitkään myös Osto- ja Logistiikkayhdistyksen SCM-foorumin varapuheenjohtajana.

Timo Seppälä
tutkimuspäällikkö, Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos, THL

Timo T. Seppälä toimii Suomen merkittävimmän terveys- ja sosiaalitalouden osaamisen keskittymän päällikkönä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa ja on terveys- ja sosiaalitalouden asiantuntijana useissa sote-valmistelun työryhmissä.

Seppälä valittiin vuoden 2016 terveysalan 100 vaikuttajan joukkoon kategoriassa Herättäjät. Hänellä on taloustieteen tohtorin tutkinto Helsingin yliopiston valtiotieteellisestä tiedekunnasta ja hän on toiminut vierailevana tutkijana Berkeleyn yliopistossa Kaliforniassa.

Seppälän tutkimusalueet käsittävät laajan kentän toimialataloustieteestä, käyttäytymistaloustieteen ja terveys- sekä sosiaalitaloustieteen tutkimuskysymysiin.

Pentti Itkonen
toimitusjohtaja, Eksote

Pentti Itkonen on ollut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin toimitusjohtaja vuodesta 2008. Sitä ennen hän työskenteli vuodet 2004-2008 sosiaali- ja terveysministeriössä kehittämispäällikkönä. Tässä tehtävässä hän vastasi sähköisen lääkemääräyksen ja sähköisen arkistoinnin (Kanta) palveluiden kehittämisestä. Vuosina 1992-2004 hän toimi PohjoisKarjalan sairaanhoitopiirin johtajana. Koulutukseltaan Pentti Itkonen on filosofian tohtori.

Hannu Leskinen
Sairaanhoitopiirin johtaja, Pohjois-Pohjanmaa, Sairaalaneuvos, TtT, SoteDigi Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Hannu Leskinen on toiminut pitkään sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä: sairaanhoitopiiriin johtajana sekä Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Hän on lisäksi valmistellut Kainuun maakuntakokeilua pääsihteerinä vuosina 2003-2004. Kainuun maakuntakokeilussa oli mukana liki samat asiat, jotka nyt ovat tulossa maakuntien tehtäväksi ja myös siellä toimi vaaleilla valittu maakuntavaltuusto.
Hannu Leskinen on osallistunut vuodesta 2007 alkaen kansalliseen sote-valmisteluun, niin asiantuntijajäsenenä kuin varsinaisena jäsenenä. Hän on pitänyt esityksiä kymmenissä eri tilaisuuksissa.
SoteDigin hallituksen puheenjohtajaksi hänet nimitettiin lokakuussa 2017.

Hannu-Pekka Polttila
hankintapäällikkö, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan hankinta

Hannu-Pekka Polttila luotsaa maamme monesta kulmaa suurinta Sote-kentän hankintaorganisaatiota kohti alan kiirastulta. Tausta Polttilalla on yritysmaailmassa, mutta viime vuodet hän on toiminut julkisen sektorin johtotehtävissä.

Mannerlaatat ovat liikkeessä ja oikea aika toimia oli eilen.

Erik van Raaij
Professor of Purchasing & Supply Management in Healthcare, Erasmus School of Health Policy & Management

Erik van Raaij is Professor of Purchasing & Supply Management in Healthcare at Rotterdam School of Management (RSM) and the Erasmus School of Health Policy and Management (ESHPM), both at Erasmus University (Rotterdam). His current research interests include Healthcare Contracting, Heathcare Supply Management, Buyer-Supplier Relationships, and Empirical Research Methods. His work has been published in international academic journals such as Organization Science, Journal of Management Studies, Journal of Business Ethics, Journal of Purchasing and Supply Management, Journal of Supply Chain Management and California Management Review.

Erik van Raaij is Senior Associate Editor of the Journal of Purchasing and Supply Management. He is a high performance member of the Erasmus Research Institute of Management, member of the Executive Committee of the International Purchasing and Supply Education and Research Association (IPSERA), member of the Academy of Management, and of the Dutch Purchasing Association (NEVI). Erik van Raaij teaches in various courses at the MSc and Executive level such as Healthcare Procurement and Value Chain Management, Healthcare Supply Chain Management, and Empirical Research Methods, and has received several awards and commendations for teaching excellence. He is an engaged speaker on topics such as Value-Based Healthcare, Purchasing Value, Trust and Opportunism in Buyer-Supplier Relationships, and Ethics and Integrity in Empirical Research.

Jenni Krohn
Healthcare Sector Manager , GS1 Finland Oy

Jenni Krohn vastaa globaalissa GS1-standardiorganisaatiossa Suomen terveydenhuollon toimialan ratkaisuista. GS1 on vahvasti läsnä sinunkin arjessasi: kaikkialla tunnetun GS1-viivakoodin tuttu piippaus kuullaan kauppojen kassoilla joka päivä yli 5 miljardia kertaa ympäri maailman.

GS1 työskentelee yhdessä terveydenhuollon palveluntarjoajien ja tavarantoimittajien kanssa potilasturvallisuuden edistämiseksi sekä toimitusketjun ja kliinisten prosessien tehostamiseksi.

Ennen viivakoodisankariksi ryhtymistä, Jenni toimi RFID-teknologiaa edistävän yhdistyksen markkinointitehtävissä. Koulutukseltaan Jenni on markkinoinnin maisteri.

Mika Leivo
logistiikkapäällikkö, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Mika Leivo on työskennellyt vuodesta 2008 Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä logistiikkapäällikkönä. Tehtävän vastuualueelle kuuluu varastointi, sisäinen ja ulkoinen jakelulogistiikka sairaanhoitopiirin omille yksiköille sekä muille Varsinais-Suomen julkisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoille.

Aikaisempi työhistoria on yksityiseltä sektorilta ja tehtävät ovat pitäneet sisällään tilaus-toimitusketjun johtamista rakennusaineteollisuudessa, valmistavan teollisuuden tuotanto- ja varastoautomaatiota kuin myös toimimista projektiliiketoiminnassa.

Outi Simonen
ylihoitaja, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri

Outi Simonen on toiminut terveydenhuoltoalalla vuodesta 1989 alkaen, josta esimiestehtävissä viimeiset 13 vuotta. Ylihoitajan tehtäväalueenaan hän vastaa Intensiivialueen hoitotyöstä, johon kuuluvat lasten teho-osasto, vastasyntyneiden teho-osasto ja vastasyntyneiden osasto sekä leikkaus- ja anestesiaosasto.

Hän on ollut aktiivisesti mukana viimeiset viisi vuotta Uuden Lastensairaalan toiminnallisessa suunnittelussa, jossa yhtenä isona vastuualueena on ollut Uuden Lastensairaalan hoitologististen prosessien uudelleen rakentaminen ja kehittäminen yhdessä HUS:n tukipalveluiden kanssa.

Koulutukseltaan Simonen on terveystieteiden tohtori ja hän on kiinnostunut hoitotyön vaikuttavuudesta potilaan ja perheen kokemuksena. Hän on toiminut HUS yliopistotasoisen terveyden tutkimukseen liittyvän vaikuttavuushankkeen hankejohtajana vuodesta 2016.

Uuden Lastensairaalan toiminnallista suunnittelua on keskeisesti ohjannut lasten, nuorten ja huoltajien sekä henkilökunnan kokemukset hyvin toimivasta lastensairaalasta.

Ilmoittaudu tästä

Julkinen sektori 

LOGYn jäsenet 260€ + alv
Normaali hinta 300€+alv 

Yksityinen sektori

LOGYn jäsenet 335€ + alv
Normaali hinta 375€ + alv

 


Hintoihin lisätään alv. 24 %

>> Lataa esite >>

Peruutusehdot

Yhteistyössä