Tapahtuman kuvaus

Tietoisku: Brexit – varaudu muutoksiin

Paikka: Teams,
Aika: 4.2.2021 9:00 - 10:30

Tule kuulemaan, mitä muutoksia Brexit tuo tullauskäytäntöihin ja minkälaisia vaikutuksia tästä konkretisoituu tuonti- ja vientikauppaan.

Iso-Britannian kanssa kauppaa käyvien yritysten on otettava tulliselvitysmenettely osaksi vienti- ja tuontiprosessejaan. Tietoiskussa mm. perehdyt tulliselvittämisen vaihtoehtoihin ja saat tietoa tarvittavien lupien hankkimisesta. Tullin verkkosivuilla on yksityiskohtaiset ohjeet brexit-valmisteluille ja tietoiskun aikana tutustut kouluttajan ohjeistuksella myös Tullin ohjemateriaaliin.

Kenelle?

Tietoisku on tarkoitettu kaikille, joiden yritys käy vienti- tai tuontikauppaa Iso-Britannian kanssa tai joiden toimittajat käyttävät isobritannialaisia yhteistyökumppaneita.
Tilaisuus edellyttää minimiosallistujamäärää.

Miten?

Tilannekatsaus järjestetään webinaarina Microsoft Teams -ohjelmalla. Saat linkin webinaariin kolme päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Ohjelma

Tietoiskussa Tullin tulliylitarkastaja Marjo Saastamoinen alustaa Brexitin vaikutuksia klo 9–10, jonka jälkeen vastataan chattiin tulleisiin kysymyksiin klo 10 – 10.30. Voit lähettää jo etukäteen kysymyksiäsi maarit.manttari@logy.fi tai kirjoittaa niitä tilaisuuden aikana chattiin.

8.30–9.00 kirjaantuminen Teams-ohjelmaan

9.00–10.00 Brexit
Brexitin vaikutukset tulliselvittämiseen
- sopimukseton ero EU:sta
- Pohjois-Irlannin asema
Miten tulliselvitän tavarat
- mitä lupia tarvitsen
- mistä saan lisätietoa
Tullin ohjemateriaali

10.00–10.30 Sinun vuorosi kysyä!
Kysy, kouluttaja vastaa. Voit laittaa koko tietoiskun ajan kysymyksiäsi chattiin. Kysymykset käsitellään tilaisuuden lopussa.

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittaudu tästä

Hinta
Normaalihinta 150 € + alv
LOGYn jäsenhinta 70 € + alv

Liity samalla jäseneksi!
Tutustu jäsenetuihin

Ilmoittautuminen
3.2.2021 mennessä

Lisätietoja
Maarit Mänttäri
koulutuspäällikkö
maarit.manttari@logy.fi
0400 975 480

Peruutusehdot
Lue ehdot tästä

Tilaisuuden kesto
1,5 h