Tapahtuman kuvaus Kouluttajat

Tietoisku: Virtuaalinen neuvottelu - laadukkaasti ja tuloksellisesti

Paikka: Zoom,
Aika: 19.3.2021 9:00 - 11:30

Kun koronamyrsky keväällä 2020 lamaannutti perinteiset palaverit kasvotusten, käynnistyi täysin uusi virtuaalinen neuvotteluaika. Valtaosa neuvotteluista on käyty etänä ja todennäköisesti virtuaalipalaverit ovat tulleet jäädäkseen. Siksi keskeistä on, että yritysten henkilöstöllä on laadukkaat ja tulokselliset virtuaalineuvottelutaidot.

Miten kyvykäs organisaatiosi on virtuaalineuvotteluissa? Miten etäpalaverin läpivienti sujuu?

Laadukas neuvottelu edellyttää aina huolellista valmistautumista sekä eri neuvotteluprosessin vaiheiden ymmärtämistä. Etäneuvottelu haastaa erityisesti pohtimaan etukäteen neuvottelun rakennetta ja aikatauluttamista sekä mahdollisia sudenkuoppia, jota voi kokoustekniikan tai vastapuolen virtuaalineuvottelutaitojen/-taidottomuuden tai muiden hankalien neuvottelutilanteiden takia syntyä. Kuinka hyvin tämä on hallussasi?

Osallistu LOGYn tietoiskuun.

Saat kompaktisti valmiuksia ohjata virtuaalineuvotteluja vuorovaikutteisesti. Otat koulutuksemme avulla haltuusi neuvotteluun valmistautumisen, kokoustekniikan, neuvottelutyylit ja järjestelmällisen neuvottelun eteenpäin viemisen. Saat myös paremmat valmiudet kohdata pattilanteita.

Tietoiskussa kouluttajamme alustaa virtuaalista neuvottelemista, käyt muiden osallistujien ja kouluttajan kanssa vuorovaikutteisesti keskusteluja ja pääset konkreettisesti harjoittelemaan etänä neuvottelutapahtuman vetämistä.

Kenelle?

Hankinta- ja ostoneuvotteluja käyville, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä toimiville, sisäisiä neuvotteluja vetäville

Ohjelma

Avaus ja tekniikka kuntoon

 • Kontaktin luominen kaikkiin osallistujiin
 • Kameran käytöstä sopiminen ja hyvät perustelut
 • Osallistumisen laatu hyväksi
 • Harjoitus: Osallistujien aktivointi ja motivointi – miten toimitaan

Kuunteleminen ja kommunikointi

 • Oman neuvottelu- ja kommunikointityylin tietoinen käyttäminen
 • Vakuuttava kommunikaatio kantaa haasteellisissakin tilanteissa
 • Neuvottelukumppanin tyylin havainnointi ja tarvittaessa mukautuminen
 • Harjoitus: Oman kommunikaatiotyylin tunnistaminen

Neuvottelun rakenne

 • Ohjaa hyvillä kysymyksillä
 • Neuvottele keskustelun kautta, vaikuta selkeällä vuorovaikutuksella
 • Argumentointi ja päätöksen aikaansaaminen
 • Miten ulos pattitilanteesta?
 • Harjoitus: Kysymys- ja argumenttipankin kehittäminen

Tekninen toteutus

Tilannekatsaus järjestetään webinaarina ZOOM -ohjelmalla, jossa hyvät pienryhmätyöskentelyn mahdollisuudet. Saat linkin webinaariin päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman kouluttajat

Tuija Aro
Valmennusjohtaja

Tuijalla on vuosien kokemus asiantuntijoiden, esimiesten, päälliköiden ja johdon vaativien valmennusprosessien kokonaisvaltaisesta tuottamisesta yrityksille ja organisaatioille. Liiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaation johtaminen ja kehittäminen niin yksityisellä, kuin julkisellakin sektorilla on pitkän valmentajauran aikana ollut ydintekemisten joukossa.

Tuijan tyyli on lennokas, mutta niin käytännönläheinen ja esimerkeillä ryyditettyä, että innostavan valmennuspäivän päätteeksi osallistujat pystyvät heti työpisteelleen palauttaan hyödyntämään oppimiaan tietoja ja taitoja.

Tuijalla on myös monimuotoinen kokemus muutostilanteiden yksilö- ja ryhmävalmennuksista johdolle, esimiehille ja organisaation työntekijöille. Työyhteisön kehittämiseen liittyvä konsultointi ja luennointi ovat sujuva osa Tuijan osaamista, ja hänellä on monipuolinen psykologinen osaaminen ihmisten erilaisuuteen, motivaatioon ja stressikäyttäytymiseen liittyen. Interaktiivisuus ja yhdessä tekeminen on jokaisen valmennuksen kulmakivi – tehokkuus, mielenkiinto ja motivointi mukaan oppimaan uutta tulevat kuin itsestään.

Tuijan koulutusalueisiin kuuluvat mm: neuvottelutaidot, esiintymistaidot ja kouluttajien koulutus, esimiesvalmennukset ja asiakaspalvelun sekä työyhteisöjen valmennukset.

Ilmoittaudu tästä

Hinta
Normaalihinta 390 € + alv
Jäsenhinta on 290 € + alv

Liity samalla jäseneksi!
Tutustu jäsenetuihin

Ilmoittautuminen
18.3.2021 mennessä

Lisätietoja
Maarit Mänttäri
koulutuspäällikkö
maarit.manttari@logy.fi
0400 975 480

Peruutusehdot
Lue ehdot tästä

Tilaisuuden kesto
2,5 h