Tavoita kohderyhmäsi Osto&Logistiikka-lehden avulla

Osto&Logistiikka-lehdellä on noin 22.000 lukijaa, ja viimeisimmän kyselytutkimuksen mukaan heistä 83 prosenttia on päättävässä asemassa.

Ammattilehti on oiva väline ilmoittaa tai mainostaa yrityksesi tuotteita tai palveluita. Lisäksi voit hoitaa lehden avulla kätevästi vaikkapa esitteiden tai kutsujen alueellisen jakelun. Toimiva keino asiakkaiden huomion kiinnittämiseen ja informointiin on myös advertoriaali tai kokosivun ilmoitus.

Lisäksi LOGYn jäsenten on mahdollista varmistaa näkyvyytensä jäsenverkoston sisällä jäsentiedotteessa tai logy.fi:n tapahtumat-osiossa.

LOGYn yritys- ja yhteisöjäsenillä on mahdollisuus saada logonsa, lyhyen esittelytekstin sekä linkin jäsentiedotteen osioon ”LOGYn yritys-/yhteisöjäsenet tiedottavat”.

Jäsentiedotteen ilmoitus: 800€ + alv.

Jäsentapahtumasivun ilmoitus: 500€ + alv.

Lisää näkyvyyttäsi verkossa

Mainosta LOGYn sähköisissä medioissa

Hyvällä sähköisellä markkinoinnilla lisäät kävijöitä yrityksesi kotisivuilla ja vahvistat samalla hakukonenäkyvyyttäsi. Sähköisiä bannereita voit käyttää kaikessa yrityksesi viestinnässä ja markkinoinnissa. Voit esimerkiksi mainostaa palveluitasi, rekrytoida uusia osaajia tai tukea muita kampanjoita.

Bannerit

LOGYn kotisivulla tapahtuu kuukausittain noin 10 000 vierailua.
LOGYn etusivun banneri kuukaudeksi (vain jäsenyrityksille) 1 500 EUR + alv. / kk
Lehden laskeutumissivulle bannerin hinta on ilman aikarajaa 800 EUR + alv.

Logo ja esittelyteksti LOGYn sähköiseen jäsentiedotteeseen

LOGYn jäsentiedote lähetetään noin 4000 vastaanottajalle kuukausittain, 11 kertaa vuodessa. LOGYn yritys/yhteisöjäsenillä on mahdollisuus saada logonsa, lyhyen esittelytekstin ja linkin haluttuun osoitteeseen jäsentiedotteen osioon ”LOGYn yritys-/yhteisöjäsenet tiedottavat”. Logon koko on 130 px leveä ja tekstiä saa laittaa maksimissaan 250 merkkiä. Jäsentiedote lähetetään pääsääntöisesti aina kuun ensimmäisenä tiistaina. Kysy hintatiedot Mika Säilältä (yhteystiedot sivun alaosassa).

Advertoriaali lehteen

Tarjoamme yrityksellenne näkyvyyttä Osto&Logistiikka-lehteen normaalin ilmoitusmyynnin lisäksi advertoriaalein. Yrityksenne voi omin kuvin ja tekstein esitellä tuotteitaan tai palveluitaan.

Hinnat:
1/1 -sivu 1950,- + alv
2/1 -sivu 2480,- + alv

Edellä mainitut hinnat voimassa, kun aineisto tulee ilmoittajalta painovalmiina. Toimituksellista apua tekstien ja kuvien tuottamiseen on saatavilla Osto&Logistiikan yhteistyökumppanilta erillistä korvausta vastaan, jolloin hinta riippuu tapauskohtaisesti siitä, kuinka valmista materiaalia mainostajalla on käytettävissä. Advertoriaaliin tulee lisätä infoboxi ”ILMOITUS”.

Esimerkki:
Case Intolog

LOGY eDirect – sähköinen suora

Sähköinen suorapostitus, jonka malli seuraava:

Sähköpostin sisältö ja otsikko mainostajalta.
Lähetys Osto&Logistiikka-lehden nimissä LOGYn toimesta ”Ilmoitus” merkinnällä

Esimerkki
Case Wihuri

Vastaanottajia noin 11 000.
LOGY eDirectiä pyritään lähettämään vain 1 per viikko, joten ”oma” viikko kannattaa varata hyvissä ajoin.

Hinnat:
LOGY jäsenyritykset: 1500€ (alv. 0%) / lähetys
Ei-jäsenet: 2500€ (alv. 0%) / lähetys

Referenssejä:

Minibannerista suora linkki omaan mainokseen / advertoriaaliin
Case Intolog (klikkaa banneria oikealla)

Toimintopainike sähköisessä lehdessä (125€ / kpl)
Case -SSI Schäfer (video / asiakaslehti ladattavana pdf-muodossa)

Sähköinen suora (jopa 14 000 vastaanottajaa)
Case - Bravo Solution

Kysy lisää

Ilmoitusmyyntiin liittyvissä asioissa niin Osto&Logistiikka-lehden, www-sivujen mainosbannerien kuin näyttelyjen osalta sinua palvelee Mika Säilä, ilmoitukset@logy.fi, puh. 050 352 3277.