Liity jäseneksi

Tule mukaan osto- ja logistiikka-alalla työskentelevien vetovoimaiseen verkostoon! Liittyminen onnistuu kätevästi täyttämällä jäsenhakemuslomake:

Yritys- ja yhteisöjäsenyys

Yritys- ja yhteisöjäsenemme pitävät hankinnan ja logistiikan eri osa-alueita merkittävinä tekijöinä liiketoiminnassaan. Jäsenen nimeämät henkilöt saavat osallistua LOGYn neljän foorumin toimintaan.
Lue lisää foorumitoiminnasta
Tutustu yritys- ja yhteisöjäseniimme

Henkilöjäsenyys

Henkilöjäsenemme työskentelevät muun muassa hankintojen, toimitusketjujen hallinnan, materiaalinkäsittelyn ja varastoinnin sekä kuljetusten parissa. Toimialoina on laajasti teollisuus, kauppa, liikenne ja muut logistiikkaan liittyvät palvelut, julkinen sektori sekä alan tutkimus, koulutus ja konsultointi. Alueet järjestävät ammatillista osaamista ja verkostoitumista edistäviä, eri kohteisiin suuntautuvia yritysvierailuja sekä kontakti- ja esitelmätilaisuuksia.

Young Professionals -jäsenyys

Young Professionals -jäsenyys on tarkoitettu kaikille max 30-vuotiaille alan asiantuntijoille. Young Professionals -jäsenellä on samat oikeudet kuin henkilöjäsenillä ja lisäksi hän on oikeutettu 50 prosentin alennukseen seminaariosallistumisista (norm. hinnasta). Young Professionals -jäsenenä voi olla vielä sen kalenterivuoden, jonka aikana henkilö täyttää 30 vuotta.

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijajäsenyys on tarkoitettu tutkintoa suorittaville opiskelijoille, jotka pääsevät jäsenyyden myötä verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa ja nauttimaan hyvistä jäseneduista. Opiskelijajäsenyyden edellytyksenä on LOGYn rekisteriin toimitettu tieto oppilaitoksesta, suoritettavasta tutkinnosta ja arvioidusta valmistumisajasta.

Seniorijäsenyys

Seniorijäsenyys on tarkoitettu henkilölle, joka on eläkkeellä tai muutoin siirtynyt pois aktiivityöelämästä. LOGYn seniorikilta järjestää omaa toimintaa seniorijäsenille.