Kuljetusfoorumi - kuljetusketjut hallintaan

Kuljetusfoorumi on avoin ja puolueeton foorumi eri kuljetusmuotojen piirissä toimivalle johdolle ja asiantuntijoille, niin kuljetuspalveluiden tarjoajille kuin käyttäjillekin. Mukana ovat kaikki kuljetusmuodot ja foorumin missiona on kuljetusketjun parempi hallinta. Toiminnan painopisteitä ovat alan digitalisoituminen, kustannustehokkuus sekä kuljetusten laatu ja sen mittaaminen niin turvallisuuden kuin ympäristönkin näkökulmasta.

Tavoitteemme

 • Kilpailua haittaamaton yhteistyö, toisilta oppiminen, verkostoituminen
 • Osaamisen ja ammattitaidon nosto
 • Yritysten tuloskunnon parantaminen
 • Alan käytäntöjen yhteneväisyyksien kasvattaminen
 • Tutkimustoiminnan tukeminen ja koulutuksen kehittäminen
 • Alan arvostuksen ja houkuttelevuuden edistäminen

Johtoryhmä 2019

Petri Palo, Myyntijohtaja, VR Transpoint (Puheenjohtaja)

Mia Jyrkänkallio, Key Account Manager, DHL Freight Finland

"Olen työskennellyt logistiikan ja kuljetuksien parissa vuodesta 2007, sitä ennen pitkään täysin muilla aloilla mm. öljy-yhtiössä ja henkilöstövuokrauksessa liittyen mm. markkinointiin ja rekrytointeihin. Logy jäsen logistiikka-alusta alkaen myöskin. Toimessani olen asiakkuuksien rajapinnassa, työ on liikkuvaa ja erittäin mielenkiintoista tässä koko ajan muuttuvassa maailmassa."

Jukka Kallio, Director, Vuosaari Port

"Työskentelen Helsingin Satama Oy:n palveluksessa Vuosaaren satamayksikön johtajana. Satamassa olen työskennellyt noin 10 vuotta ja sitä ennen olin luotsina 5 vuotta ja sitä ennen työskentelin kansainvälisissä risteilyaluksissa ja niiden uudisrakennusvalvojana n. 10 vuoden ajan.
Koulutukseltani olen merikapteeni ja täydennyskoulutusta olen suorittanut mm. Lloyds Maritime Academyssä.
Harrastuksiini kuuluu liikuntaa eri muodoissaan ja vanhan höyryhinaajan toiminnassa mukana oleminen."

Eljas Koistinen, Sales Director, Rail logistics, Domestic, VR Group

"Aloitin työurani palveluiden myynnin parissa vuonna 2002 ja logistiikan maailmaan siirryin vuonna 2006. Minulla on ollut ilo päästä urani aikana työskentelemään laaja-alaisesti eri kuljetusmuotojen ja logistiikan osa-alueiden parissa. Nykyisin työskentelen VR Transpointilla vastuualueena kotimaan rautatielogistiikan myynti sekä rautatielogistiikan kalusto- ja teknologia -asiat."

Matti Komonen, Partner, Asianajaja, HPP Asianajotoimisto OY

Olen työskennellyt vuodesta 1996 lähtien kuljetus- ja merioikeuden sekä logistiikkaan ylipäätänsä liittyvien oikeudenkäyntien ja muiden oikeudellisten kysymysten parissa.

Aki Kouki,  Logistiikkajohtaja, SGN Group


Pasi Kurkinen, Global Category Manager, Logistics, Cargotec

"Pasi Kurkinen toimii logistiikan kategoriapäällikkönä Cargotecillä, hän vastaa konsernin globaaleista logistiikkahankinnoista. Ennen Cargotecia hän on työskennellyt Valmetilla, Metsolla ja Valmet-Automotivella mm. kuljetuspäällikkö- ja asiantuntijatehtävissä. Kurkinen on Kuljetusfoorumin johtoryhmän hallituksen jäsen sekä LOGY Varsinais-Suomen johtoryhmän jäsen."

Marko Reunanen, Vice President Logistics, Valmet

Pauliina Salin, Traffic Operator, Transfennica

Aloitin Transfennicalla opintojen ohessa vuonna 2010 liikenteenhoidon kiireapulaisena, josta valmistumisen jälkeen aloitin Hanko-Lübeck linjan liikenteenhoitajana. Tie on tähän asti vienyt minut konttikuljetusten kautta nykyiseen tehtävääni Transfennican Englannin, Venäjän ja Puolan liikenteenhoitajana.

Janne Tarvainen, Toimitusjohtaja, Nordic Regional Airlines Oy

Janne Törrönen, Transport Manager, Kuusakoski Oy

"Toimin kierrätysalalla logistiikan kaluston parissa. Kokemusta on kertynyt reilun 20 vuoden ajalta erilaisissa kansainvälisissä logistiikan johtamis- ja kehitystehtävissä. Haasteita kiertotalouden alalla riittää. Alati muuttuvassa ympäristössä on pysyttävä ajantasalla, siksi suosittelen LOGY:n toimintaa kaikille omasta kehittymisestään huoltapitäville vastuuhenkilöille!"

 Juha Valittu, Kuljetuspäällikkö, UPM Plywood

Kiinnostaako Kuljetusfoorumin toiminta? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Soini Jaakko
Jaakko Soini
Palvelupäällikkö

Hankinta- ja kuljetusfoorumitoiminta, foorumitapahtumat

Sähköposti: wnnxxb.fbvav@ybtl.sv
Puhelin: 0505660717

Kuljetusfoorumi on avoin ja puolueeton foorumi eri kuljetusmuotojen piirissä toimivalle johdolle ja asiantuntijoille, niin kuljetuspalveluiden käyttäjille ja tarjoajille.

Tavoitteemme:

 • Osaamisen ja ammattitaidon nosto
 • Yritysten tuloskunnon parantaminen
 • Kilpailua haittaamaton yhteistyö, toisilta oppiminen, verkostoituminen
 • Tutkimustoiminnan tukeminen ja koulutuksen kehittäminen
 • Alan arvostuksen ja houkuttelevuuden edistäminen