Kuljetusfoorumi - kuljetusketjut hallintaan

Kuljetusfoorumi on avoin ja puolueeton foorumi eri kuljetusmuotojen piirissä toimivalle johdolle ja asiantuntijoille, niin kuljetuspalveluiden tarjoajille kuin käyttäjillekin. Mukana ovat kaikki kuljetusmuodot ja foorumin missiona on kuljetusketjun parempi hallinta. Toiminnan painopisteitä ovat alan digitalisoituminen, kustannustehokkuus sekä kuljetusten laatu ja sen mittaaminen niin turvallisuuden kuin ympäristönkin näkökulmasta.

Tavoitteemme

 • Kilpailua haittaamaton yhteistyö, toisilta oppiminen, verkostoituminen
 • Osaamisen ja ammattitaidon nosto
 • Yritysten tuloskunnon parantaminen
 • Alan käytäntöjen yhteneväisyyksien kasvattaminen
 • Tutkimustoiminnan tukeminen ja koulutuksen kehittäminen
 • Alan arvostuksen ja houkuttelevuuden edistäminen

Johtoryhmä 2020

Mia Jyrkänkallio, Key Account Manager, DHL Freight Finland (Foorumin puheenjohtaja)

"Olen työskennellyt logistiikan ja kuljetuksien parissa vuodesta 2007, sitä ennen pitkään täysin muilla aloilla mm. öljy-yhtiössä ja henkilöstövuokrauksessa liittyen mm. markkinointiin ja rekrytointeihin. Logy jäsen logistiikka-alusta alkaen myöskin. Toimessani olen asiakkuuksien rajapinnassa, työ on liikkuvaa ja erittäin mielenkiintoista tässä koko ajan muuttuvassa maailmassa."
Linkedin-profiili

 

Jukka Kallio, Director, Vuosaari Port

"Työskentelen Helsingin Satama Oy:n palveluksessa Vuosaaren satamayksikön johtajana. Satamassa olen työskennellyt noin 10 vuotta ja sitä ennen olin luotsina 5 vuotta ja sitä ennen työskentelin kansainvälisissä risteilyaluksissa ja niiden uudisrakennusvalvojana n. 10 vuoden ajan.
Koulutukseltani olen merikapteeni ja täydennyskoulutusta olen suorittanut mm. Lloyds Maritime Academyssä.
Harrastuksiini kuuluu liikuntaa eri muodoissaan ja vanhan höyryhinaajan toiminnassa mukana oleminen."
Linkedin-profiili

Eljas Koistinen, Sales Director, Rail logistics, Domestic, VR Group

"Aloitin työurani palveluiden myynnin parissa vuonna 2002 ja logistiikan maailmaan siirryin vuonna 2006. Minulla on ollut ilo päästä urani aikana työskentelemään laaja-alaisesti eri kuljetusmuotojen ja logistiikan osa-alueiden parissa. Nykyisin työskentelen VR Transpointilla vastuualueena kotimaan rautatielogistiikan myynti sekä rautatielogistiikan kalusto- ja teknologia -asiat."
Linkedin-profiili

Matti Komonen, Partner, Asianajaja, HPP Asianajotoimisto OY (foorumin varapj.)

Olen työskennellyt vuodesta 1996 lähtien kuljetus- ja merioikeuden sekä logistiikkaan ylipäätänsä liittyvien oikeudenkäyntien ja muiden oikeudellisten kysymysten parissa.
Linkedin-profiili

Aki Kouki,  Logistiikkajohtaja, SGN Group
Linkedin-profiili


Pasi Kurkinen, Global Category Manager, Logistics, Cargotec

"Pasi Kurkinen toimii logistiikan kategoriapäällikkönä Cargotecillä, hän vastaa konsernin globaaleista logistiikkahankinnoista. Ennen Cargotecia hän on työskennellyt Valmetilla, Metsolla ja Valmet-Automotivella mm. kuljetuspäällikkö- ja asiantuntijatehtävissä. Kurkinen on Kuljetusfoorumin johtoryhmän hallituksen jäsen sekä LOGY Varsinais-Suomen johtoryhmän jäsen."
Linkedin-profiili

Marko Reunanen, Vice President Logistics, Valmet
Linkedin-profiili

Alexandra Ahlroth, Young Professional, Traffic Operator,Transfennica
Linkedin-profiili

Janne Appel, Operations Director, DHL Express Finland 
”Olen työskennellyt pikakuljetusalalla lähes 20 vuotta, joista 15 operatiivisissa esimies- ja johtotehtävissä. Nykyisin vastaan DHL Expressin nouto- ja jakelu-, terminaali-, huolinta- sekä lentokoneidemme purku- ja lastaustoiminnoista. Markkina on ollut murroksessa jo muutamia vuosia verkkokaupan voimakkaan kasvun myötä. Se pitää myös koko logistiikka-alan erittäin mielenkiintoisena ja tulevaisuuden alana.”
Linkedin-profiili

Janne Törrönen, Transport Manager, VR-Group

"Toimin kierrätysalalla logistiikan kaluston parissa. Kokemusta on kertynyt reilun 20 vuoden ajalta erilaisissa kansainvälisissä logistiikan johtamis- ja kehitystehtävissä. Haasteita kiertotalouden alalla riittää. Alati muuttuvassa ympäristössä on pysyttävä ajantasalla, siksi suosittelen LOGY:n toimintaa kaikille omasta kehittymisestään huoltapitäville vastuuhenkilöille!"
Linkedin-profiili

 Juha Vallittu, Logistiikkapäällikkö, UPM Plywood
”Olen työskennellyt 2011 lähtien UPM vaneriliiketoiminnan logistiikka päällikkönä vastuuna logistiikan hankinta ja kehitys asiat. Ennen logistiikka tehtäviä vastasin toimitusketjun kehittämisestä ja SAP järjestelmän käyttöönotto hankkeesta. Olen aiemmin työskennellyt Nokialla erinäisissä ohjelmistokehitykseen liittyvissä tehtävissä.”
Linkedin-profiili

Kiinnostaako Kuljetusfoorumin toiminta? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

van der Steen Hanna
Hanna van der Steen
Palvelupäällikkö

Kuljetus- ja hankintafoorumitoiminta ja -tapahtumat, kehitysprojektit, toimitusketjun hallinnan kehittämispalvelu sekä muut jäsenpalvelut.

Sähköposti: unaan.inaqrefgrra@ybtl.sv
Puhelin: 040 6588198

Kuljetusfoorumi on avoin ja puolueeton foorumi eri kuljetusmuotojen piirissä toimivalle johdolle ja asiantuntijoille, niin kuljetuspalveluiden käyttäjille ja tarjoajille.

Tavoitteemme:

 • Osaamisen ja ammattitaidon nosto
 • Yritysten tuloskunnon parantaminen
 • Kilpailua haittaamaton yhteistyö, toisilta oppiminen, verkostoituminen
 • Tutkimustoiminnan tukeminen ja koulutuksen kehittäminen
 • Alan arvostuksen ja houkuttelevuuden edistäminen