Onko teillä käytössänne alan viimeisin osaaminen ja ammattitaito?

Me LOGYssä tarjoamme koulutuksia ja valmennuksia, jotka lisäävät oston ja logistiikan tietotaitoa ja osaamista. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä ja organisaatioita tehostamaan toimintaa ja parantamaan kilpailukykyä henkilöstön logistiikkaan ja ostoon liittyvää ammattitaitoa kehittämällä.

Tutustu kevään 2015 kurssilistaukseen tästä.


Pentti Nousiainen

Agnico-Eagle Finland Oy

LOGYn kurssit ovat tarjonneet hyvin sisältöä ja uusia ideoita omaan työhön. On ollut hienoa huomata, että kouluttajan rautainen ammattitaito on noussut esiin ryhmästä nousseiden visaisten kysymysten kohdalla. Kaiken kaikkiaan koulutukset ovat olleet erittäin onnistuneita ja niitä suosittelee mielellään myös muille

Antti Puustinen

Skanska Oy

Saimme kaikille selkeän ja rakenteellisen näkemyksen kurssilla käsiteltyyn asiaan, käytännönläheiset caset auttoivat puolestaan soveltamaan opittua teoriaa. Minulle kurssin parhainta antia oli ehdottomasti vuorovaikutteisuus. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan LOGYn koulutustarjontaa. Taustalla on laaja osaaminen ja tarjonnassa kattava määrä kursseja, jotka mahdollistavat helposti siirtymisen osaamistasolta toiselle.

Uudet koulutusohjelmat julkaistu!

LOGYn uudistetut hankinnan ja toimitusketjun hallinnan koulutusohjelmat ovat alan ammattilaisten kehittämät ja ne on rakennettu vastaamaan alan viimeisimpään osaamistarpeeseen. Kurssit sopivat eri organisaatiotasoilla hankinnan ja toimitusketjun hallinnan tehtävissä tai näihin työtehtäviin siirtymässä oleville henkilöille. Kaikki kurssimme ovat räätälöitävissä myös yritysvalmennuksiksi.