Hankinnan ja toimitusketjun hallinnan koulutusta - sinulle

Koulutus

Me LOGYssä tarjoamme valmennuksia, jotka lisäävät oston ja logistiikan tietotaitoa ja osaamista. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä ja organisaatioita tehostamaan toimintaa ja parantamaan kilpailukykyä henkilöstön logistiikkaan ja ostoon liittyvää ammattitaitoa kehittämällä.

Valmennuksistamme saat ammattitaitoiset kouluttajat, mahdollisuuden verkostoitua alan muiden ammattilaisten kanssa ja viimeisimmän osaamisen. Kun etsit koulutusta oston, hankinnan, logistiikan tai toimitusketjun hallinnan alueelta - ota yhteyttä meihin!

Syksyn 2016 valmennukset

Tutustu syksyn tarjontaamme ja varaa paikkasi jo nyt! Ilmoittautuminen on auki.

Lue lisää

Uudet koulutusohjelmat julkaistu!

LOGYn uudistetut hankinnan ja toimitusketjun hallinnan koulutusohjelmat ovat alan ammattilaisten kehittämät ja ne on rakennettu vastaamaan alan viimeisimpään osaamistarpeeseen. Kurssit sopivat eri organisaatiotasoilla hankinnan ja toimitusketjun hallinnan tehtävissä tai näihin työtehtäviin siirtymässä oleville henkilöille. Kaikki kurssimme ovat räätälöitävissä myös yritysvalmennuksiksi.

Koulutus-sertifikaatti sinun tarpeisiisi


Olisiko lisäosaaminen ja merkintä ansioluetteloon hankinnan tai toimitusketjun hallinnan alalta hyvä asia? Silloin kannatta harkita LOGYn koulutusohjelmaan osallistumista!

LOGYn koulutusohjelmat (Hankinnan koulutusohjelma ja Toimitusketjun hallinnan koulutusohjelma) tarjoavat kolmella eri tasolla lisätietoa ja ideoita niin uraansa aloittaville kuin kokeneillekin konkareille. Voit suorittaa kokonaisen koulutusohjelman tai vain valitsemasi taso LOGYn koulutusohjelmista, jolloin saat kyseiselle tasolle osoitetun sertifikaatin. Lisää sertifioinneista voit lukea täältä.


Kokemuksia LOGYn valmennuksista:

Pentti Nousiainen

Agnico-Eagle Finland Oy

LOGYn kurssit ovat tarjonneet hyvin sisältöä ja uusia ideoita omaan työhön. On ollut hienoa huomata, että kouluttajan rautainen ammattitaito on noussut esiin ryhmästä nousseiden visaisten kysymysten kohdalla. Kaiken kaikkiaan koulutukset ovat olleet erittäin onnistuneita ja niitä suosittelee mielellään myös muille.

Antti Puustinen

Skanska Oy

Saimme kaikille selkeän ja rakenteellisen näkemyksen kurssilla käsiteltyyn asiaan, käytännönläheiset caset auttoivat puolestaan soveltamaan opittua teoriaa. Minulle kurssin parhainta antia oli ehdottomasti vuorovaikutteisuus. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan LOGYn koulutustarjontaa. Taustalla on laaja osaaminen ja tarjonnassa kattava määrä kursseja, jotka mahdollistavat helposti siirtymisen osaamistasolta toiselle.