Oppilaitos LOGYn jäsenenä

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:llä on jäsenenään jo viisi yliopistoa, yhdeksän ammattikorkeakoulua ja kahdeksan ammattiopistoa – sekä lisäksi kymmeniä henkilöjäseniä, jotka edustavat alan eri oppilaitoksia. Kaiken kaikkiaan LOGYllä on yli 350 jäsenyritystä ja noin 5 000 henkilöjäsentä.

Jäsenyys hyödyttää opetusalaa

Kun oppilaitos liittyy LOGYn jäseneksi, pääsevät kaikki sen toimitusketjun hallinnasta, hankinnasta, kuljetuksista ja/tai sisälogistiikasta kiinnostuneet henkilökunnan edustajat nauttimaan jäseneduista:

  • maksuttomat jäsentapahtumat, webinaarit ja verkostoitumistilaisuudet
  • 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Osto&Logistiikka-ammattilehti kotiin tai työpaikalle kannettuna
  • edullisemmat jäsenhinnat koulutuksiin ja seminaareihin
  • alan kansainvälisen kattojärjestön IFPSM:n eServices-digipalvelu
  • uutiskirjeet (mm. ostologistiikka.fi-uutissivuston viikkokirje sekä kuukausittainen yhteenveto siitä, mitä yhdistyksessä tapahtuu)
  • näkyvyys ja arvokkaat verkostot, niin muihin oppilaitoksiin kuin julkisiin ja yksityisiin organisaatioihin päin – voit esimerkiksi kysyä paikkaa oman alueesi johtoryhmässä!

HUOM! Lisäksi LOGY tarjoaa kaikille oppilaitosjäsenilleen mahdollisuuden käyttää LOGY Best in Class Hankinta -työkalua ilmaiseksi hankintatoimen opetuksessaan!

LOGY Best in Class Hankinta on LOGYn jäsenyritysten ja -yhteisöjen sekä Lappeenrannan teknillisen yliopiston kehittämä itsearviointityökalu hankintatoimen kehittämisen tueksi. Työkalu tarjoaa benchmarking-tietoa kyselyyn vastanneista organisaatioista. Löydät lisätietoja työkalusta täältä!


Hinta

Oppilaitosten jäsenyys maksaa vain 500 €/vuosi (koko henkilöstö mukaan samaan hintaan)

Kiinnostuitko?

Lue lisää jäseneduista tai liitä alta oppilaitoksenne jäseneksi saman tien!

Liity yritys- ja yhteisöjäseneksi