Oppilaitos LOGYn jäsenenä

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:llä on jo neljä yliopistoa, seitsemän ammattikorkeakoulua ja kahdeksan ammattiopistoa jäsenenään – sekä lisäksi kymmeniä henkilöjäseniä, jotka edustavat alan koululaitoksia. Kaiken kaikkiaan LOGYllä on 370 jäsenyritystä ja n. 5000 henkilöjäsentä.

Jäsenyys hyödyttää opetusalaa

Liittymällä LOGYn yritysjäseneksi oppilaitoksesi koko henkilökunta, jota kiinnostaa toimitusketjun hallinta, hankinta, kuljetukset tai sisälogistiikka,

  • pääsee maksutta yritysjäsenwebinaareihin ja verkostointitapahtumiin (esim. foorumitapahtumat ja aluetapahtumat)
  • saa 6 krt vuodessa ilmestyvän kotiin tai työpaikalle kuljetettavan ammattilehden Osto&Logistiikka
  • saa uutiskirjeitä (mm. ostologistiikka.fi-uutissivuston viikkokirje sekä kuukausittainen yhteenveto siitä, mitä yhdistyksessä tapahtuu)
  • saa näkyvyyttä ja arvokkaita verkostoja – niin muihin oppilaitoksiin kuin julkisiin ja yksityisiin organisaatioihin päin – voit esimerkiksi kirjoittaa blogiimme kolumnin, jonka julkaisemme myös ostologistiikka.fi-sivustollamme – tai kysyä paikkaa oman alueesi johtoryhmässä!

Lisäksi tarjoamme edullisemmat jäsenhinnat koulutuksiimme ja seminaareihimme.

HUOM! LOGY tarjoaa kaikille oppilaitosjäsenilleen mahdollisuuden käyttää LOGY Best in Class Hankinta -työkalua ilmaiseksi hankintatoimen opetuksessaan!

LOGY Best in Class Hankinta on LOGYn jäsenyritysten ja -yhteisöjen sekä Lappeenrannan teknisen yliopiston kehittämä itsearviointityökalu hankintatoimen kehittämisen tueksi. Työkalu tarjoaa benchmarking-tietoa kyselyyn vastanneista organisaatioista. Löydät lisätietoja työkalusta täältä!


Hinta

Oppilaitosten yritysjäsenyys maksaa vain 500 €/vuosi (koko henkilöstö mukaan samaan hintaan)

Kiinnostuitko?

Voit lukea lisää jäsenpalveluistamme täältä tai liittää oppilaitoksenne heti jäseneksi.

Liity yritysjäseneksi

Kysy lisää!

  Mirka Airas
  palvelupäällikkö (Senior)
  mirka.airas@logy.fi
  p. 050 544 3261