Kokemuksia - mitä asiakkaamme kertovat koulutuksistamme?

”Voin lämpimästi suositella koulutusohjelman läpikäyntiä. Oman koulutusohjelmani jaksotin parille vuodelle, mikä toimi hyvin minulle. Ehdin hyvin sisäistämään koulutuksissa läpikäytyjä asioita ja soveltamaan niitä päivittäisessä työssäni”, Purchase and Logistics Manager Petri Kamppi sanoo.

Kampin suorittama hankinnan koulutusohjelma muodostui yhteensä kahdeksasta eri koulutuksesta ja 18 lähiopiskelupäivästä.

”Koulutusohjelman avannut oston peruskurssi on jo sinällään kattava paketti hankinta-ammattilaiselle, mutta mitä pidemmälle koulutus eteni, sitä syvällisempää tietoa eri aihealueista koulutukset sisälsivät. Ilahduttavaa oli tavata myös hankinta-alan ammattilaisia monelta eri alalta, ja huomata, että samojen ongelmien äärellä painitaan. Sparraamalla toinen toista opimme asioita myös varsinaisen koulutuksen ulkopuolelta ja hieman jopa aiheen vierestä”, Kamppi lisää.

Lue lisää


Pentti Nousiainen
Agnico-Eagle Finland Oy

LOGYn kurssit ovat tarjonneet hyvin sisältöä ja uusia ideoita omaan työhön. On ollut hienoa huomata, että kouluttajan rautainen ammattitaito on noussut esiin ryhmästä nousseiden visaisten kysymysten kohdalla. Kaiken kaikkiaan koulutukset ovat olleet erittäin onnistuneita ja niitä suosittelee mielellään myös muille.


Antti Puustinen
Skanska Oy

Saimme kaikille selkeän ja rakenteellisen näkemyksen kurssilla käsiteltyyn asiaan, käytännönläheiset caset auttoivat puolestaan soveltamaan opittua teoriaa. Minulle kurssin parhainta antia oli ehdottomasti vuorovaikutteisuus. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan LOGYn koulutustarjontaa. Taustalla on laaja osaaminen ja tarjonnassa kattava määrä kursseja, jotka mahdollistavat helposti siirtymisen osaamistasolta toiselle.


Uusista etäkoulutuksista sanottua:

”Ryhmätyöhuoneet ja kyselyt toimivat hyvin” ”Oppimisympäristö on erinomainen tapa kouluttaa”
”Verkkokurssi oli erinomaisen hyvä, niitä voisi järjestää lisää tulevaisuudessakin”
”Etäkoulutuksessa jopa enemmän vuorovaikutusta kuin lähiopetuksessa”


Katso  myös kokemukset yrityskohtaisista koulutuksista