Monipuolinen oppimisympäristömme
- ota koulutuksesta kaikki hyöty irti

LOGYn koulutusten tukena on oppimista syventävä ja pedagogisesti monipuolinen oppimisympäristö

Ennen koulutuspäiviä LOGYn oppimisalustalla orientoidutaan valmennuksen teemaan. Koulutuspäivien jälkeen syvennetään opittuja asioita. Oppimisympäristön avulla tarjoamme siis laajempaa koulutusta, joka tukee paremmin opittujen asioiden käytäntöön viemistä. Uusien asioiden sisäistäminen ei tapahdu ainoastaan koulutuspäivänä, vaan ennen ja jälkeen päivän.


Mitä LOGYn oppimisympäristö sisältää?

Osallistujat saavat oppimisalustalle tunnukset, jotka ovat voimassa noin kaksi viikkoa ennen ja jälkeen valmennuspäivien.

  • Ennen koulutuspäiviä oppimisalustalla on koulutuksesta riippuen jokin seuraavista: ennakkokysely, ennakkotapaaminen kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa, ennakkovideo, lukupaketti, ennakkotehtävä tai verkostoitumiskeskustelu.
  • Lähi- ja etäkoulutuspäivät sisältävät osallistavia ja vuorovaikutteisia esityksiä sekä ryhmätöitä ja harjoituksia.
    • Lähikoulutukset järjestetään pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulutuksen esittelyn yhteydessä kerrotaan tarkemmin koulutuspaikasta.
    • Etäkoulutukset järjestetään BigBlueButton-video-ohjelmalla. Osallistujalla tulee olla tietokone, jossa on toimiva mikrofoni, kaiuttimet ja nettiyhteys. Video-ohjelma on selainpohjainen ja toimii parhaiten Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selaimissa.
      Järjestämme ennakkotapaamisen ennen valmennuspäiviä, jossa testataan yhteydet ja saat myös perehdytyksen helpon ohjelman käyttöön.

Koulutuspäivien jälkeen syvennetään osaamista koulutuksesta riippuen jollakin seuraavalla tehtävällä: harjoitukset, testi, yhteenveto koulutuspäivän harjoituksista, Q&A-tapaaminen kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa.


Oppimisympäristön käyttäminen on helppoa. Osallistujalla tulee olla tietokone, jossa on toimiva mikrofoni, kaiuttimet ja nettiyhteys. Sinun ei tarvitse asentaa mitään ohjelmia oppimisympäristöä varten. Oppimisympäristö on selainpohjainen ja toimii parhaiten Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selaimissa. Järjestämme ennakkotapaamisen ennen koulutuspäiviä, jossa saat myös perehdytyksen helpon ohjelman käyttöön.


Saat vahvistuksen koulutukseen noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Samassa yhteydessä saat ohjeen ja tunnukset helppokäyttöiseen oppimisympäristöön. Mikäli koulutus toteutetaan etänä, sovitaan silloin myös ennakkotapaaminen.


”Ryhmätyöhuoneet ja kyselyt toimivat hyvin”
”Oppimisympäristö on erinomainen tapa kouluttaa”
”Verkkokurssi oli erinomaisen hyvä, niitä voisi järjestää lisää tulevaisuudessakin”


Toimiiko etäkoulutus OIKEASTI? >

Tulevat koulutukset