Uusi oppimisympäristö - ota valmennuksesta kaikki hyöty irti

LOGYn valmennusten ja koulutusten tueksi uusi oppimisympäristö

LOGY on ottanut käyttöön uuden oppimisympäristön, joka muodostaa pedagogisesti monipuolisen kokonaisuuden. Ennen valmennuspäiviä orientoidutaan valmennuksen teemaan ja valmennuspäivien jälkeen syvennetään opittuja asioita. Oppimisympäristön avulla tarjoamme siis laajempaa valmennusta, joka tukee paremmin opittujen asioiden käytäntöön viemistä.

Mitä LOGYn oppimisympäristö sisältää?

Osallistujat saavat oppimisalustaan tunnukset, jotka ovat voimassa noin kuukauden ennen ja jälkeen valmennuspäivien.

  • Ennen valmennuspäiviä oppimisalustalla on valmennuksesta riippuen jokin seuraava ennakkovalmistautuminen: ennakkokysely, ennakkotapaaminen kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa, ennakkovideo, lukupaketti, ennakkotehtävä tai verkostoitumiskeskustelu.
  • Etäpäivät sisältävät osallistavia ja vuorovaikutteisia esityksiä sekä ryhmätöitä ja harjoituksia.
  • Valmennuspäivien jälkeen syvennetään osaamista valmennuksesta riippuen jollakin seuraavalla tehtävällä: harjoitukset, testi, yhteenveto koulutuspäivän harjoituksista, Q&A-tapaaminen kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa.

Verkostoituminen kuuluu oleellisena osana kaikkiin valmennuksiin. Valmennuksen jälkeen osallistujat voivat oppimisalustalla jakaa keskenään käytännön kokemuksia ja keskustella toistensa kanssa.

Oppimisympäristön käyttäminen on helppoa. Osallistujalla tulee olla tietokone, jossa on toimiva mikrofoni, kaiuttimet ja nettiyhteys. Sinun ei tarvitse asentaa mitään ohjelmia oppimisympäristöä varten. Oppimisympäristö on selainpohjainen ja toimii parhaiten Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selaimissa. Järjestämme ennakkotapaamisen ennen valmennuspäiviä, jossa saat myös perehdytyksen helpon ohjelman käyttöön.

”Ryhmätyöhuoneet ja kyselyt toimivat hyvin”
”Oppimisympäristö on erinomainen tapa kouluttaa”
”Verkkokurssi oli erinomaisen hyvä, niitä voisi järjestää lisää tulevaisuudessakin”


Toimiiko etäkoulutus OIKEASTI? >