IT-sopimusehdot 2022

HUOM: IT-ehdot päivittyivät joulukuussa 2021

Teetkö IT-palveluhankintoja? IT-sopimusehdot helpottavat IT-alan sopimusten tekemistä. Sopimusehdot soveltuvat käytettäviksi kotimaisissa IT-toimituksissa asiakkaiden ja toimittajien välillä. 

IT-hankinnoissa laajalti käytössä olevat IT-sopimusehdot päivittyivät joulukuussa 2021. IT2022-ehtokokonaisuuteen lisätyt datan käyttöä koskevat erityisehdot soveltuvat esimerkiksi sellaiseen yhteistyöhön, jossa tietojärjestelmän avulla syntyy suuria määriä dataa ja osapuolet haluavat mahdollistaa tällaisen datan hyödyntämisen molempien osapuolten toimesta.

Sopimusehdot ovat saatavina suomen- ja englanninkielisinä versioina. Voit hankkia IT-ehtoihin yritys- tai konsernilisenssin. Lue lisää


LOGYn jäsenille 40 % edullisemmin

  • yrityskohtainen lisenssi 234 € (norm. 390 €) + alv 24 %
  • konsernilisenssi 1 170 € (norm. 1 950 €) + alv 24 %

Yritys- ja konsernikohtaiseen lisenssiin sisältyvät sekä suomen- että englanninkieliset sopimusehdot ja muokattavat mallisopimukset.

Kun sinulla on voimassaoleva IT-sopimusehtojen lisenssi, voit ladata uusimman suomenkielisen IT2022-ehtopaketin käyttöösi jo nyt.

HUOM!
Saat jäsenedun rastimalla tilauslomakkeen kohdan "Jäsen" ja kirjoittamalla Lisätietoja-kohtaan LOGY. LOGY vahvistaa jäsenyyden.

Lataa IT-ehtojen käyttöohje

Osta IT-sopimusehdot