LOGY Etelä

LOGYn aluetoiminta on helppo keino olla mukana ja tulla tutuksi alan osaajien kanssa muista organisaatioista.

Alueen johtoryhmä 2021

 
Tuulia Kuusinen, Development Manager, SOK
(puheenjohtaja)
Tuulia on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri toimitusketjujen johtamisesta Turun kauppakorkeakoulusta. Hänellä on taustaa operatiivisesta ostamisesta, data-analytiikasta sekä toimitusketjujen toimintamallien kehittämisestä. Tällä hetkellä Tuulia työskentelee SOK:lla marketkaupan verkostosuunnittelun kehityspäällikkönä sekä kirjoittaa väitöskirjaa Turun kauppakorkeakouluun tiedolla johtamisesta toimitusketjun disruptioissa. Tuulialla on monipuolista kokemusta LOGYn aluetoiminnasta, foorumitoiminnasta sekä Young Professionals -toiminnasta.

Mikko Kivistö, Hankintatoimen lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu | LinkedIn
Mikko on kauppatieteiden maisteri ja MBA Helsingin Kauppakorkeakoulusta. Hän on toiminut erilaisissa tietohallinnon, henkilöstöhallinnon ja hankinnan tehtävissä Suomessa, Singaporessa, Sveitsissä ja Saksassa. Vuodesta 2002 hän on toiminut epäsuoran hankinnan parissa ja mm. johtanut globaalia epäsuoraa hankintaa Nokialla ja Zurich Financial Servicessä sekä toiminut viime vuosina Fujitsulla globaalin hankinnan neuvonantajana. Elokuussa 2020 Mikko palasi Suomeen ja aloitti Metropolialla hankintatoimen lehtorina.

Jani Arala, Senior Sales Manager, Gasum Oy
Janilla on noin 20 vuoden kokemus logistiikka-alalta polttoainetoimijan näkökulmasta. Jani on työskennellyt koko työuransa polttoaine-alalla ja työrupeamaan on sisältynyt työurat Essolla, Mobil Oililla, St1:llä ja nyt Gasum Oy:ssä. Hän on ollut mukana alusta lähtien kehittämässä sekä Gasumin kiertotalous- että liikenneliiketoimintoja ja vastaa tällä hetkellä Gasumin liikennekaasujen myynnistä raskaalle kalustolle Suomessa. Janin tehtävänä Gasumilla on auttaa yrityksiä vähentämään logistiikasta syntyviä päästöjä kustannustehokkuutta unohtamatta.
Heikki Ruuhijärvi, Sales Director, NCS Finland Oy
Heikillä on 20 vuoden kokemus kansainvälisen logistiikan myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Työnantajina ovat olleet Scansped Oy, DFDS Transport Oy, VR Transpoint ja tällä hetkellä NCS Finland Oy:ssä. Lisäksi CV:stä löytyy kymmenen vuoden media-alan jakso, jolloin Heikki työskenteli Radio Novassa, Metro-lehdessä sekä Otavamediassa. LOGY Etelä:n toiminnassa Heikki on nyt neljättä vuotta mukana.


Laura Ruohola, hankinta-asiantuntija, SOK

Laura on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta pääaineenaan toimitusketjujen johtaminen. Työtaustaa hänellä on tilaus-toimitusketjun hallinnasta ja operatiivisesta ostamisesta sekä epäsuorissa että suorissa hankinnoissa. Tällä hetkellä Laura työskentelee SOK:n Epäsuorat Hankinnat -yksikössä hankinta-asiantuntijana. Laura on ollut aiemmin mukana myös LOGY:n Young Professionals -toiminnassa.

Simo Halkosaari, Kesko Oyj

Joanna Luukkonen, Capgemini Finland Oy

Kari Vilppula, Espoon kaupunki

Raija Laitonen, Icopal Oy

Hysein Harman, Bosch Nordic

Tapio Hyvönen, Paulig Oy

Ville Keränen

Tulevia tapahtumia:

Menneet tapahtumat:

LOGY Etelä järjesti Vastuullisesti kuluttajalle -webinaarin

Huhtikuun webinaarissa pohdittiin yhdessä muuttuvaa kuluttajakäyttäytymistä sekä vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä toimitusketjussa.

LOGY Etelä järjesti virtuaalisen yritysvierailun Fortumin Riihimäen jätteenkierrätyslaitokselle

Kiertotalouden ratkaisut antavat ihmiskunnalle aseet ilmastokriisin vastaiseen taisteluun ja maapallon kantokyvyn turvaamiseen. Puhtaamman maailman tavoittelu vaatii kuitenkin edelläkävijöitä.