LOGY Etelä

LOGYn aluetoiminta on helppo keino olla mukana ja tulla tutuksi alan osaajien kanssa muista organisaatioista.

Alueen johtoryhmä 2021

Tuulia Kuusinen, Development Manager, SOK (puheenjohtaja)
Tuulia on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri toimitusketjujen johtamisesta Turun kauppakorkeakoulusta. Hänellä on taustaa operatiivisesta ostamisesta, data-analytiikasta sekä toimitusketjujen toimintamallien kehittämisestä. Tällä hetkellä Tuulia työskentelee SOK:lla marketkaupan verkostosuunnittelun kehityspäällikkönä sekä kirjoittaa väitöskirjaa Turun kauppakorkeakouluun tiedolla johtamisesta toimitusketjun disruptioissa. Tuulialla on monipuolista kokemusta LOGYn aluetoiminnasta, foorumitoiminnasta sekä Young Professionals -toiminnasta.
Mikko Kivistö, Hankintatoimen lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu | LinkedIn
Mikko on kauppatieteiden maisteri ja MBA Helsingin Kauppakorkeakoulusta. Hän on toiminut erilaisissa tietohallinnon, henkilöstöhallinnon ja hankinnan tehtävissä Suomessa, Singaporessa, Sveitsissä ja Saksassa. Vuodesta 2002 hän on toiminut epäsuoran hankinnan parissa ja mm. johtanut globaalia epäsuoraa hankintaa Nokialla ja Zurich Financial Servicessä sekä toiminut viime vuosina Fujitsulla globaalin hankinnan neuvonantajana. Elokuussa 2020 Mikko palasi Suomeen ja aloitti Metropolialla hankintatoimen lehtorina.
Jani Arala, Senior Sales Manager, Gasum Oy
Janilla on noin 20 vuoden kokemus logistiikka-alalta polttoainetoimijan näkökulmasta. Jani on työskennellyt koko työuransa polttoaine-alalla ja työrupeamaan on sisältynyt työurat Essolla, Mobil Oililla, St1:llä ja nyt Gasum Oy:ssä. Hän on ollut mukana alusta lähtien kehittämässä sekä Gasumin kiertotalous- että liikenneliiketoimintoja ja vastaa tällä hetkellä Gasumin liikennekaasujen myynnistä raskaalle kalustolle Suomessa. Janin tehtävänä Gasumilla on auttaa yrityksiä vähentämään logistiikasta syntyviä päästöjä kustannustehokkuutta unohtamatta.
Raija Laitonen, Icopal Oy
Tapio Hyvönen, Paulig Oy
Simo Halkosaari, Kesko Oyj
Joanna Luukkonen, Capgemini Finland Oy
Kari Vilppula, Espoon kaupunki
Heikki Ruuhijärvi, NCS Finland Oy
Hysein Harman, Bosch Nordic
Laura Ruohola, SOK
Ville Keränen