LOGY Etelä

LOGY Etelän monipuolisessa toiminnassa pääset tutustumaan paikallisiin yrityksiin, verkostoitumaan alueen alan ammattilaisten kanssa sekä perehtymään ajankohtaisiin teemoihin niin webinaarien kuin live-toteutustenkin kautta. Tapahtumissa korostuvat aiheina innovaatiot ja uudet ajatukset sekä vastuullisuus toimitusketjussa.

Alueen johtoryhmä koordinoi tapahtumia ja vastaa yhteydenpidosta LOGYn toimiston kanssa. Johtoryhmän kokoonpano vahvistetaan vuosittain syyskokouksessa, joka pidetään tavanomaisesti joulukuussa teemailtapäivän yhteydessä.

Alueen johtoryhmä 2022

Tuulia Kuusinen, Development Manager, SOK (puheenjohtaja) | LinkedIn
Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri toimitusketjujen johtamisesta Turun kauppakorkeakoulusta. Minulla on taustaa operatiivisesta ostamisesta, data-analytiikasta sekä toimitusketjujen toimintamallien kehittämisestä. Tällä hetkellä työskentelen SOK:lla marketkaupan verkostosuunnittelun kehityspäällikkönä ja kirjoitan väitöskirjaa Turun kauppakorkeakouluun ennakoivan analytiikan hyödyntämisestä toimitusketjujen johtamisessa muuttuvan kuluttajakäyttäytymisen näkökulmasta. Minulla on monipuolista kokemusta LOGYn aluetoiminnasta, foorumitoiminnasta sekä Young Professionals -toiminnasta. Toimin myös LOGYn hallituksessa ja LOGY Etelän puheenjohtajana sekä puheenjohdan kansallista aluejohtoryhmää.

 
Jani Arala, Senior Sales Manager, Gasum Oy
Janilla on noin 20 vuoden kokemus logistiikka-alalta polttoainetoimijan näkökulmasta. Jani on työskennellyt koko työuransa polttoaine-alalla ja työrupeamaan on sisältynyt työurat Essolla, Mobil Oililla, St1:llä ja nyt Gasum Oy:ssä. Hän on ollut mukana alusta lähtien kehittämässä sekä Gasumin kiertotalous- että liikenneliiketoimintoja ja vastaa tällä hetkellä Gasumin liikennekaasujen myynnistä raskaalle kalustolle Suomessa. Janin tehtävänä Gasumilla on auttaa yrityksiä vähentämään logistiikasta syntyviä päästöjä kustannustehokkuutta unohtamatta.
Heikki Ruuhijärvi, Sales Director, NCS Finland Oy
Heikillä on 20 vuoden kokemus kansainvälisen logistiikan myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Työnantajina ovat olleet Scansped Oy, DFDS Transport Oy, VR Transpoint ja tällä hetkellä NCS Finland Oy:ssä. Lisäksi CV:stä löytyy kymmenen vuoden media-alan jakso, jolloin Heikki työskenteli Radio Novassa, Metro-lehdessä sekä Otavamediassa. LOGY Etelä:n toiminnassa Heikki on nyt neljättä vuotta mukana.

Laura Ruohola, hankinta-asiantuntija, SOK

Laura on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta pääaineenaan toimitusketjujen johtaminen. Työtaustaa hänellä on tilaus-toimitusketjun hallinnasta ja operatiivisesta ostamisesta sekä epäsuorissa että suorissa hankinnoissa. Tällä hetkellä Laura työskentelee SOK:n Epäsuorat Hankinnat -yksikössä hankinta-asiantuntijana. Laura on ollut aiemmin mukana myös LOGY:n Young Professionals -toiminnassa.

Tapio Hyvönen, Transport and Customs Manager, Finland & Baltics, Paulig Group

Hiekkalaatikon kuorma-autojen parista rekan ratin taakse ja sieltä opiskelemaan logistiikkaa Jyväskylään, josta Porvoon ja Lyypekin kautta pääkaupunkiseudulle kansainvälisen liikenteen pariin. Lopulta tie vei reilu parikymmentä vuotta sitten Pauligille toimitusketjun haasteita ratkomaan. 80-luvun lopulta lähtien LOGYn jäsen, kerran yksi kausi hallituksessa ja nyt toista kautta Etelän johtoryhmässä.

Henri Ahlqvist, Logistiikan asiantuntija, Sweco PM | LinkedIn

Henrillä on noin 17 vuoden kokemus logistiikasta, josta 14 vuotta teknisen tukkukaupan puolelta Ahlsellilla, jossa ura kulki suorittavan tason tehtävistä työnjohdon kautta laatupäälliköksi ja lopulta varastopäälliköksi. Mukaan mahtui monia toiminnan kehitysprojekteja, mm. varastonhallintajärjestelmän sekä miniload- varastoautomaatin käyttöönottoa. Sen jälkeen Henri toimi LIMOWA ry toiminnanjohtajana / Teknologiakeskus TechVillan logistiikka-asiantuntijana. Elokuusta 2021 lähtien hän on toiminut Swecolla sisälogistiikan asiantuntijana mm. teollisuus-, sote- ja varastoprojekteissa.

Joanna Luukkonen, Capgemini Finland Oy
Kari Vilppula, Espoon kaupunki
Raija Laitonen, Icopal Oy
Hysein Harman, Bosch Nordic

Tulevia tapahtumia:

LOGY South: Member event Paikka: Metropolia University of Applied Sciences Aika: 7.3.2023 15:00 - 19:00
Paikka: Metropolia University of Applied Sciences
Aika: 7.3.2023 15:00 - 19:00

Lue lisää

Menneet tapahtumat:

LOGY Etelä järjesti yritysvierailun Swecolle

Yritysvierailulla 23.11. kuulimme sisälogistiikan automaatioratkaisuista ja mobiilirobottien käytöstä sairaaloissa.

LOGY Etelä järjesti Vastuullisesti kuluttajalle -webinaarin

Huhtikuun webinaarissa pohdittiin yhdessä muuttuvaa kuluttajakäyttäytymistä sekä vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä toimitusketjussa.

LOGY Etelä järjesti virtuaalisen yritysvierailun Fortumin Riihimäen jätteenkierrätyslaitokselle

Kiertotalouden ratkaisut antavat ihmiskunnalle aseet ilmastokriisin vastaiseen taisteluun ja maapallon kantokyvyn turvaamiseen. Puhtaamman maailman tavoittelu vaatii kuitenkin edelläkävijöitä.