Sisälogistiikkafoorumi

Tehokkuutta ja kustannussäästöjä, kilpailu- ja asiakaspalvelukykyä sekä lisäarvopalveluita

Keskitymme yrityksen sisällä oleviin logistiikkatoimintoihin ja niihin liittyviin henkilöstöön, varastointivälineisiin, siirtokalustoon ja tietotekniikkaan. Paremmalla osaamisella voidaan saavuttaa tehokkuutta ja kustannussäästöjä, luodaan kilpailu- ja asiakaspalvelukykyä sekä kyetään tuottamaan mielekkäitä lisäarvopalveluita. Kannamme huolta myös alan arvostuksesta ja työtehtävien houkuttelevuudesta myös jatkossa. Tässä kehittyneet työn johtamismallit kehittäminen ja työnjohdon jaksaminen ovat avainasemassa.

Johtoryhmä 2022

 


Elina Häme, Supply Chain Director, Varusteleka Oy (Puheenjohtaja) | LinkedIn-profiili

Yli 20-vuotisen logistiikkauransa aikana olen työskennellyt logistiikan ja toimitusketjun parissa erilaisissa tehtävissä Barona Logistiikassa, Stockmannilla, Tamrossa, Masterfoodsilla ja Lafarge Roofingilla. Stockmannilla toimin logistiikkapäällikkönä ja Stockmannin jakelukeskushankkeen hankejohtajana.


Janne Bergqvist, Barona Oy


Markus Kaikkonen, Optiscan Oy


Eero Heinonen, K. Hartwall Oy


Pekka Molarius, Logistics and Development Manager, Altia Oyj | LinkedIn-profiili

Olen koulutukseltani MBA ja toiminut sisälogistiikan sekä toimitusketjun monipuolisissa operatiivisissa ja kehitystehtävissä 20 vuoden ajan Altialla ja Keskolla. Nykyisin vastaan Altialla Rajamäen alkoholijuomatehtaan logistiikkatoiminnoista, asiakaspalvelusta ja jakelusta sekä tehtaan järjestelmien ja prosessien kehityksestä. Toimitusketjun digitalisaatio, LEAN ja jatkuva parantaminen ovat tällä hetkellä suurimmat intohimoni.


Tuukka Paananen, Neles Oy (varapj) | LinkedIn-profiili

Yli 20-vuotisen logistiikkaurani aikana olen työskennellyt logistiikan ja toimitusketjujen parissa erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä, useammalla eri teollisuuden- ja tuotannonalalla. Koulutukseltani olen logistiikan YAMK-inssi.
Työssä sydäntäni lähellä ovat jatkuva toimintojen kehittäminen ja ihmisten kannustaminen hyviin suorituksiin.


Teemu Tervashonka, Ilmapallokeskus Oy


 

Mirka Airas, LOGY ry (senior palvelupäällikkö)

 

Lisätietoja antaa
Lisätietoja antaa
Palvelupäällikkö Mirka Airas
Sähköposti: zvexn.nvenf@ybtl.sv
Puhelin: 050 5443261