Sisälogistiikkafoorumi

Tehokkuutta ja kustannussäästöjä, kilpailu- ja asiakaspalvelukykyä sekä lisäarvopalveluita

Keskitymme yrityksen sisällä oleviin logistiikkatoimintoihin ja niihin liittyviin henkilöstöön, varastointivälineisiin, siirtokalustoon ja tietotekniikkaan. Paremmalla osaamisella voidaan saavuttaa tehokkuutta ja kustannussäästöjä, luodaan kilpailu- ja asiakaspalvelukykyä sekä kyetään tuottamaan mielekkäitä lisäarvopalveluita. Kannamme huolta myös alan arvostuksesta ja työtehtävien houkuttelevuudesta myös jatkossa. Tässä kehittyneet työn johtamismallit kehittäminen ja työnjohdon jaksaminen ovat avainasemassa.

Johtoryhmä 2023

 


Pekka Molarius, Logistics Manager and Digitalization Lead, Anora Oyj (jaettu puheenjohtajuus) | LinkedIn-profiili
Olen koulutukseltani MBA ja toiminut sisälogistiikan sekä toimitusketjun monipuolisissa operatiivisissa ja kehitystehtävissä yli 20 vuoden ajan Anoralla ja Keskolla. Vastaan Anoralla Rajamäen alkoholijuomatehtaalla Suomen logistiikkatoiminnoista ja asiakaspalvelusta sekä myös Anoran toimitusketjun digitalisaation kehityksestä pohjoismaiden ja Baltian tehtailla sekä logistiikkakeskuksissa. Toimitusketjun automaatioratkaisut, LEAN ja jatkuva parantaminen ovat tällä hetkellä suurimmat intohimoni.


Jussi Peltola, Logistics Director, Rexel Finland Oy (jaettu puheenjohtajuus) | LinkedIn-profiili

Olen työskennellyt logistiikan ja toimitusketjujen parissa 20 vuoden ajan erilaisissa esimies- ja kehitystehtävissä. Vahvuuksiani ovat prosessien ja organisaatioiden kehittäminen sekä toimintojen automatisointi. Lähellä sydäntä on myös datan hyödyntäminen läpi toimitusketjun. 


Janne Bergqvist, toimialajohtaja, Barona Oy

Olen työskennellyt 12 vuoden ajan logistiikan palveluyhtiössä erilaisten resursointi-, ulkoistus- ja varastopalveluratkaisujen parissa. Viimeiset neljä vuotta olen vastannut Baronan logistiikan toimialan liiketoiminnan kasvusta ja kehityksestä. Erityisenä mielenkiinnon kohteena mainittakoon sisälogistiikan automaatiot yhdistettynä tehokkaaseen työvoiman käyttöön. Täydentävinä opintoina on käynnissä liikkeenjohdon EMBA-tutkinto Jyväskylän yliopistossa.


Suvi Heino, toimitusketjujohtaja, Varusteleka Oy | LinkedIn-profiili

Olen toiminut yli puoli vuosikymmentä johtajana Varustelekalla, mutta siirryin vasta viime vuonna asiakaspalvelun johdosta täysin logistiikan pariin. Nykyisin vastuualueelleni toimitusketjujohtajana kuuluvat sisälogistiikan, globaalin jakelun ja saapuvan rahdin johtaminen ja kehitys. Varusteleka on kansainvälisesti toimiva verkkokauppa, jonka strategiana on tehdä kasvua, etenkin Pohjois-Amerikassa, mikä vaikuttaa vahvasti toimenkuvaani. Henkilökohtaisesti tärkeimpinä koen työssäni henkilöjohtamisen, lean-ajattelun sekä jatkuvan oppimisen ja kehityksen kulttuurin. Valmistun tänä vuonna maisteriksi liiketalouden strategisen johtamisen koulutusohjelmasta (tradenomi YAMK).


Lasse Herranen, Saarioinen Oy


Markus Kaikkonen, Optiscan Oy


Matti Korvenmaa, SOK


Tuukka Paananen, Valmet Oyj (varapj) | LinkedIn-profiili

Yli 20-vuotisen logistiikkaurani aikana olen työskennellyt logistiikan ja toimitusketjujen parissa erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä, useammalla eri teollisuuden- ja tuotannonalalla. Koulutukseltani olen logistiikan YAMK-inssi.
Työssä sydäntäni lähellä ovat jatkuva toimintojen kehittäminen ja ihmisten kannustaminen hyviin suorituksiin.


Vesa Rinne, kehitysjohtaja, Suomen Transval Oy

Olen työskennellyt 15 vuoden ajan ulkoistuslogistiikassa erilaisissa johto- ja kehitystehtävissä. Teollisuuden logistiikka on tullut erityisen tutuksi liiketoimintajohtajan tehtävän aikana. Nykyisessä tehtävässäni saan työskennellä tiiviisti vastuullisuuden sekä laadun parissa. Koulutukseltani olen yhdyskuntarakentamiseen ja logistiikkaan suuntautunut rakennustekniikan diplomi-insinööri. Lean Six Sigma black beltin suoritin töiden ohessa jokunen vuosi sitten.


Mirka Airas, LOGY ry (senior palvelupäällikkö)

 

Lisätietoja antaa
Lisätietoja antaa
Palvelupäällikkö Mirka Airas
Sähköposti: zvexn.nvenf@ybtl.sv
Puhelin: 050 5443261