Hankinta ja logistiikka kerralla haltuun

Yrityksen taloudellinen menestys riippuu merkittävästi kahdesta tekijästä:

  • miten ulkopuolelta ostettavien tuotteiden ja palvelujen kokonaisuutta hallitaan
  • kuinka tilaus–toimitusketjun hallinnalla saadaan kustannussäästöjä ja tehokkuutta aikaan.

LOGYn verkostossa on yli 20 osaavaa valmentajaa ja kuuntelemme koulutuspalveluiden kehityksessä 4 500 hankinnan ja logistiikan asiantuntevaa jäsentämme.

Kun etsit koulutusta hankinnan, logistiikan tai toimitusketjun hallinnan alueelta – ota yhteyttä!

Yksittäinen valmennus, koulutusohjelman taso tai koko koulutusohjelma - sinä päätät!

LOGYn uudistetut hankinnan ja toimitusketjun hallinnan koulutusohjelmat ovat alan ammattilaisten kehittämät ja ne on rakennettu vastaamaan alan viimeisimpään osaamistarpeeseen. Koulutusohjelmamme tarjoavat kolmella eri tasolla lisätietoa ja ideoita niin uraansa aloittaville kuin kokeneillekin konkareille. Voit kuitenkin käydä halutessasi vain yksittäisen valmennuksen, suorittaa koulutusohjelmasta sinulle sopivimman tason tai kokonaisen koulutusohjelman - valinta on täysin sinun.

Tiesithän, että kaikki kurssimme ovat räätälöitävissä myös yritysvalmennuksiksi? Yritysvalmennuksista voit lukea lisää täältä.

Koulutussertifikaatti sinun tarpeisiisi


Olisiko lisäosaaminen ja merkintä ansioluetteloon hankinnan tai toimitusketjun hallinnan alalta hyvä asia? Silloin kannattaa harkita LOGYn koulutusohjelmaan osallistumista!

Voit suorittaa kokonaisen koulutusohjelman tai vain valitsemasi taso LOGYn koulutusohjelmista, jolloin saat kyseiselle tasolle osoitetun sertifikaatin. Lisää sertifioinneista voit lukea täältä.

Katso koulutukset täältä


Kokemuksia LOGYn valmennuksista:

Pentti Nousiainen

Agnico-Eagle Finland Oy

LOGYn kurssit ovat tarjonneet hyvin sisältöä ja uusia ideoita omaan työhön. On ollut hienoa huomata, että kouluttajan rautainen ammattitaito on noussut esiin ryhmästä nousseiden visaisten kysymysten kohdalla. Kaiken kaikkiaan koulutukset ovat olleet erittäin onnistuneita ja niitä suosittelee mielellään myös muille.

Antti Puustinen

Skanska Oy

Saimme kaikille selkeän ja rakenteellisen näkemyksen kurssilla käsiteltyyn asiaan, käytännönläheiset caset auttoivat puolestaan soveltamaan opittua teoriaa. Minulle kurssin parhainta antia oli ehdottomasti vuorovaikutteisuus. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan LOGYn koulutustarjontaa. Taustalla on laaja osaaminen ja tarjonnassa kattava määrä kursseja, jotka mahdollistavat helposti siirtymisen osaamistasolta toiselle.