Hankinnan ja logistiikan koulutukset - tietoiskuista valmennusohjelmiin

Osallistumalle koulutuksiimme kehität hankinnan ja logistiikan osaamistasi huipputasolle! Tarjoamme kattavan valikoiman avoimia sekä yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia ja koulutusohjelmia asiantuntijoille. Voit osallistua yksittäisiin koulutuksiin tai koulutusohjelmaan, josta saat kattavan tietotaidon hankintaan tai logistiikkaan. Hankinnan koulutuksillamme on IFPSM PAS-sertifikaatti.

Oletko jo LOGYn jäsenverkostossa? Jäsenenämme saat hintaetua koulutuksistamme.

Tulevat koulutukset ja tietoiskut

Hankintapäällikön koulutusohjelma 2024-2025

Hankinnan koulutusohjelma

Toimitusketjun hallinnan koulutusohjelma

Räätälöidyt yritysvalmennukset

Yksittäinen koulutus, koulutusohjelman taso tai koko koulutusohjelma - sinä päätät!

LOGYn uudistetut hankinnan ja toimitusketjun hallinnan koulutusohjelmat ovat alan ammattilaisten kehittämät ja ne on rakennettu vastaamaan alan viimeisimpään osaamistarpeeseen. Koulutusohjelmamme tarjoavat kolmella eri tasolla lisätietoa ja ideoita niin uraansa aloittaville kuin kokeneillekin konkareille. Voit käydä yksittäisen valmennuksen, suorittaa koulutusohjelmasta yhden tason tai koko koulutusohjelman - valinta on sinun.

Koulutussertifikaatti sinun tarpeisiisi

Olisiko lisäosaaminen ja merkintä ansioluetteloon hankinnan tai toimitusketjun hallinnan alalta hyvä asia? Silloin kannattaa harkita LOGYn koulutusohjelmaan osallistumista!

Voit suorittaa kokonaisen koulutusohjelman tai vain valitsemasi taso LOGYn koulutusohjelmista, jolloin saat kyseiselle tasolle osoitetun sertifikaatin. Lisää sertifioinneista voit lukea täältä.

Mänttäri Maarit
Maarit Mänttäri
Liiketoiminta- ja kehityspäällikkö

Elinkeinotoiminnot, HR-toiminnot

Sähköposti: znnevg.znaggnev@ybtl.sv
Puhelin: 040 097 5480